Şimdi Ara

Spoiler de vizede takılırmı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
21.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caucass

aynı zamanda Av arabası, özellikle keklik avında çok işe yarıyor

Yeni kasa beyaz ve şu 2001 kasalar varya herkes genelde modluyor onların kırmızısı hoşuma gidiyor.
    Burda Honda servisi olsa belki düşünürdük..
  • orada honda servisi yokmu gerçekten
  • 3ncü sanayide arzum oto var bu derdi orası çözer, açar katalogtan bakarsın boya montaj ne gerekirse yaparlar. benim tanıyorum dediğim aksesuarcı orası bu işi izmirde yapacak en iyi yerdir dedi, arzum otoyu da herkes bilir sorarak 3ncü sanayide bulursun dedi. kusura bakma işler icabıyla nete sık giremiyorum cevabım geç oldu.
  • 3. sanayi nerede , yani hangisi veya arzum oto dediğinin telefonu falan varmı
  • bornovada, karşıyaka tarafından gelirken ege üniversitesine doğru gideceksin daha sonra zaten turkcellin büyük binası var sağda onu görünce oralar hep üçüncü sanayi, bende numarası yok çünkü benim gittiğim bir yer değil, ancak rahat bulunur sorularsa dedi benim aksesuarcım, bunun dışında boya koruma filmleme işleri lazımsa bizzat tanıdıklarım var zenon vs... tanışırsak belki daha fazla yardımcı olabilirim ancak tek haftasonlarım var maalesef:( 3ncü sanayiye git sen bence işin orada bir şekilde hallolur.
  • tarif ettiğin sanayiyi biliyorum, ama 3. sanayi olduğunu bilmiyordum, yüksek spoiler ve sağ tarafada iki egzos ucu taktırmak istiyorum,bu işlem için tamponun kesilmesi lazım, çok iyi bir usta bulmalıyım, bunun dışında müdahale etmek istemiyorum, zenon falan taktıranlar çok fazla sorunlarla karşılaşıyorlar, boya koruma yaptıranlar arabayı yıkatamıyorlarmış bile, korumayı yapanların kazık fiyatla sattıkları bir şampuan ve özel eldivenle yıkayabiliyorlarmış, yoksa boyada harelenmeler oluyormuş, ben iki ayda bir falan cila atıyorum arabanın boyası ilk günki gibi duruyor yardımın için tedşekkürler yarın ordayım
  • benim araç bana geçeli iki ay oldu aldığımda boya koruması vardı, şimdi dün tekrar uygulattım opil oto var üçüncü sanayi girişinde, komple iç temizlik antibakteriyel, motor yıkama koruma lastik vs yani hepsi dahil, işçiliklerini beğendim, aracı yıkatmak için de sünger ve çok kötü olmayan bir şampuanla yıkatın diye tavisye aldım, bu şekilde bir sorun olmayacağı söylendi. Boya koruma yaptırmasan da yıkatırken dikkat et istersen fırçasız yıkama adı altında araca bir kimsayasal içeren köpük sıkıyorlar onu kesinlikle kullanmamam gerektiğini söylediler. Aksesuar konusunda fazla yardımcı olamadım ancak başka konularda yine yardıma ihtiyacın olursa haberleşiriz, izmirde şöyle en azından birkaç kişi bir araya gelebilsek birbirimize faydamız dokunur.
  • aslında izmirde zaman zaman buluşup sohbet edebileceğimiz, bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz, bilgi ve birikimlerimizi paylaşacağımız bir klüb veya lokal olsa ne güzel olurdu, böyle bir şey oluşturacak bir arkadaş çıkarmı acaba
  • Arsayı bulun, gelip üstüne "Kendin sök kendin Tak" türü bir atelye, kafeterya, internet ofisi, yıkama bölümü kurayım
  • Ya aslında benim bi dernek var, Kafkas folklor derneği (caucassian folk dance group) , lokali bom boş duruyor, hiç bir şey yaptığımızda yok, sadece kirasını ödüyoruz, tek sorun , park yeri yok
  • Hem arabacılar gurubu hem park yeri olmayan lokal. Orası olmaz abi bence?
  • evet , park yeri olan bir mekan bulmak lazım
  • montaj videosunu izlemedim ama bildiğim kadarıyla bu tip spoilerler yapıştırma değil, bagajı delme usülüyle monte ediliyor.yani sıkılıp sonradan geri çıkarmak için komple bagaj kapağını değişmek gerekir.

gerçi yanılıyor da olabilirim.belki yapıştırarak da monte edilebilir.
  • yüksek spoilerlerde vidalı montaj için delikler hazır ama o delikleride silikonla kapatıp çift taraflı bantla yapıştırıyorlarmış, kimisi sağlam olmuyor zaman zaman oynuyor yeniden yapıştırmak gerekiyor diyor; Ababa ise yapıştımı bir daha çıkmaz boyayı mahveder diyor, arada kaldım, aslında vizede su koyvermeyeceklerini bilsem yapıştırıp birdaha çıkarmam ama sanırım vizede kıllık edecekler
  • ben bir buluşma olsa katılırım seve seve
  • izmir buluşmalar konusunda çok başarısız, inşallah bu olumsuzluğu kırarız
  • Ben sana demiştim abi, ya bi telefon aç ya da bir gün uğra TÜVTÜRK'e. Bana göre birşey olmaz. En fazla hafif kusur yazarlar ve muayeneden geçer. Kanunen yasaksa da, anca çevirmede ceza yeme ihtimalin doğar. Tıpkı cam filminde yaptıkları gibi.

Yapıştırma işine gelince, en sağlam yapıştırma malzemesi oto camcılarının kullandıkları siyah silikon. Yani cam yapıştırma malzemesi. O tam ömürlük bir yapıştırıcı. Tabi sökmek istersen de lanet edersin onunla yapıştırdığına. Çift taraflı bantlar çok dayanıklı değil. İklim şartları yüzünden bir müddet sonra kendini salabiliyor ve yaptıştırdığın yeri tam temizlemeden ikinci bir bant kullanamıyorsun çünkü yükseklik yapıyor. Bence sen önce bir sor, sonra da kalıcı olarak taktırmaya karar verirsen siyah cam silikonu ile yapıştırt. Ben arka plakalığı söküp, tenekeyi siyah silikonla yapıştırttım kaya gibi oldu. Su da almıyor arkasına.

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

yüksek spoilerlerde vidalı montaj için delikler hazır ama o delikleride silikonla kapatıp çift taraflı bantla yapıştırıyorlarmış, kimisi sağlam olmuyor zaman zaman oynuyor yeniden yapıştırmak gerekiyor diyor; Ababa ise yapıştımı bir daha çıkmaz boyayı mahveder diyor, arada kaldım, aslında vizede su koyvermeyeceklerini bilsem yapıştırıp birdaha çıkarmam ama sanırım vizede kıllık edecekler

• mantıklı bir fikir.
  • ewet ya, tembellik etmeyip şu vize yerine gidicem, eğer serbest derlerse (Ki öyle diyeceklerini sanıyorum) o zaman en iyisi adam gibi taktırayım bir dahada çıkarmamak üzere, cam filmi kanunen yasak , içerdekilerin görünmemesi bazı sorunlar yaratabiliyor, besela teröristler saklanabiliyor, mesela arabanın içinde fuhuş olabilir (Molbil Türkan'ı hatırlarsınız) gürüşü kısıtlayıp kazaya neden olabilir, ama spoilerin kimseye bir zararı yok , o yüzden sanırım bir şey demezler
  • arkadaşlar resim yukledım bılmıyorum oldumu onun gibi bi spoiler sorun yaratırmı biraz büyük te :)))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.