Şimdi Ara

SPONSOR ARANIYOR 2 GB FREE HOST VERECEK BİRİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yeni bir site yapmaya karar verdik 4 arkadas ve biz 2 gb host lazım site hakkında biraz bilgi vereyim anasayfa-sohbet-eposta-dawunload-forum-alisveris

tamam kim neen versin bu kadar buyuk bir alanı ama siteyi actıktan sonra 6 ay icerisinde 100-200 online kisisyi garanti ediyoruz ha olmadı bizim sitteye tek tuk kisi geliyor host u sonlandırırsınız? teklifimi dusunenler MSN: dj@asikral.com irtibata gecerlerse yada pm atarlarsa cok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KR@L -- 17 Eylül 2005, 18:31:55 >

• oluruz kardes problem degil sen oyle diyorsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOFTWARE

oluruz kardes problem degil sen oyle diyorsan

seni tanımıyorum yani guvenilip guvenilmiyecegini anla
  • quote:

Orjinalden alıntı: KR@L

quote:

Orjinalden alıntı: SOFTWARE

oluruz kardes problem degil sen oyle diyorsan

seni tanımıyorum yani guvenilip guvenilmiyecegini anla

Bu ne ya koptum.
  • ciddi adamlar yok mu sponsor olabilecek
  • sen gercekten ciddimisin 2gb konusunda
    eğer ciddi isen 2gb alan verecek ciddi birisini bulman çooook zor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

sen gercekten ciddimisin 2gb konusunda

evet cididiyim hemde cok ama 2gb hostun pararsını karsılayamam dedigim gibi 200 online kisiye ulasamazsam alsın hosttunu sitede onda kalsın
  • 1 gb için yıllık 150 ytl gibi bişe, kim ?* niye ?* böle bişe yapsın ki anlamadım hadi 100 mb falan desen anlarım da
  • 2 gb ben babamın oğluna bile vermem şahsen eğer 200-300 kişi olucaksa sitendeki reklamlardan çıkarırsın paranı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

sen gercekten ciddimisin 2gb konusunda

evet cididiyim hemde cok ama 2gb hostun pararsını karsılayamam dedigim gibi 200 online kisiye ulasamazsam alsın hosttunu sitede onda kalsın

YA Bİ DE EMRİBAKİ YAPIYOR.OFFFF.
  • kardeş sen en iyisi şuraya bak daha bişe diyemiyom kim verir yani

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=1947442
  • yok abi kesin fake bu milletle dalga geçiyo 2gb diyo yaa ohaa
  • Aslında verilir ama okadar buyuk payı kim verir o sorun:)
  • 2 gb mı o kadar alanım olsa hosting şirketi açarım milete 50 mb 50 mb satarım

yok mu yani var böle şirketler
  • aga şaka yapmış yaa silin en iyisi bu topiği bende 2 gb lık hardisk var ben sana onu vereyim en iyisi bak 200 üyeye ulaşmazsan geri alırım harddiskimi
  • 200 online demişsinde belki o zaman dilimi içinde orayı depo olarak kullanacaksın..sen de bunun olmayacağı garantisini vermen lazım..ki o hostu kimse vermez beleş zaten boşuna tartışmaya değmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hussoloji

200 online demişsinde belki o zaman dilimi içinde orayı depo olarak kullanacaksın..sen de bunun olmayacağı garantisini vermen lazım..ki o hostu kimse vermez beleş zaten boşuna tartışmaya değmez...

kardes kesinlikle garanti veriyorum bana fake diyenler cok ayıp ediyorlar site para kazanmaya gecince hostun parasını verebilirim ozaman
  • O zaman sen ufaktan ufaktan basla ...para kazandikca..buyutursun isini..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hussoloji

200 online demişsinde belki o zaman dilimi içinde orayı depo olarak kullanacaksın..sen de bunun olmayacağı garantisini vermen lazım..ki o hostu kimse vermez beleş zaten boşuna tartışmaya değmez...

kardes kesinlikle garanti veriyorum bana fake diyenler cok ayıp ediyorlar site para kazanmaya gecince hostun parasını verebilirim ozaman

biraz daha yavaş başla bence
  • biri bana 100 mb alan verse sonra ihtiyaca gore artırsa olmaz mı peki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.