Şimdi Ara

SPONSOR ARANIYOR 2 GB FREE HOST VERECEK BİRİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sana 100mb alan veriyorum...1 ay musaade kizmak darilmak yok ...belirleyecegim reklamlarim ve yerleri sadece istedigim...
    Marifetine gore artabilir...madem bu isi iyi biliyorsun bi basla bakalim ...bir cok insanin 3-5-10 mb is goturdugu yerde kim sana bedava 2 gb yer verecek...
    Hic aklin kesiyormu...
    Bi suru adini duydugun ben hosting firmasiyim deyip (RESELLERSATIN ALIP)iki tane banner yapistiran adamin bile 2 gb alani yok...kendi name serveri bile..

Yakinda bunlari yazacagim buraya kim nerden reseller almis..kim nerden hizmeti nasil veriyor diye..
    sen en iyisi ufaktan basla...
    kendine guveniyorsanda git bu isi yapan bir arkadasimizdan hosting al bedelini ode sonrada cukkayi cebine koy..olsun bitsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansen -- 18 Eylül 2005, 16:00:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufansen

Kral..
    sana 100mb alan veriyorum...1 ay musaade kizmak darilmak yok ...belirleyecegim reklamlarim ve yerleri sadece istedigim...
    Marifetine gore artabilir...madem bu isi iyi biliyorsun bi basla bakalim ...bir cok insanin 3-5-10 mb is goturdugu yerde kim sana bedava 2 gb yer verecek...
    Hic aklin kesiyormu...
    Bi suru adini duydugun ben hosting firmasiyim deyip (RESELLERSATIN ALIP)iki tane banner yapistiran adamin bile 2 gb alani yok...kendi name serveri bile..

Yakinda bunlari yazacagim buraya kim nerden reseller almis..kim nerden hizmeti nasil veriyor diye..
    kendine guveniyorsanda git bu isi yapan bir arkadasimizdan hosting al bedelini ode sonrada cukkayi cebine koy..olsun bitsin...

kardesim sana nasıl guvenebilirim ki daha once dh da boyle biri yoktu software bana 2 gb alanı zaten veriyor ama ona hiç guvenmiyorum buyuk bir projeden bahsediyoruz abuk subuk bir site degil yani

• quote:

Orjinalden alıntı: KR@L

quote:

Kral..
    Hic aklin kesiyormu...

kardesim sana nasıl guvenebilirim ki daha once dh da boyle biri yoktu software bana 2 gb alanı zaten veriyor ama ona hiç guvenmiyorum buyuk bir projeden bahsediyoruz abuk subuk bir site degil yani

sANA BURDA TEK HOST VERECEK ADAMIDA KAYBETTİN BENCE BURDA tufansen i tanımıyosan bence burda host aranma tufansen belki sana yardımcı olacak adamlardan biriydi

• quote:

Orjinalden alıntı: SIEMENS

quote:

Orjinalden alıntı: KR@L

quote:

Kral..
    Hic aklin kesiyormu...

sANA BURDA TEK HOST VERECEK ADAMIDA KAYBETTİN BENCE BURDA tufansen i tanımıyosan bence burda host aranma tufansen belki sana yardımcı olacak adamlardan biriydi

onun gibilerden zaten be host almam msn ye ekledim bana hava atmaktan baska birsey yapmadı

• Bana Bak ..... isteyen sensin veren benim...istersen vede isine gelirse...Tabagimdan tasan yok..
    sen kimsin ki kim sana guvensin....Don bak bakalim arkana bak numarana Tufan sen ne zamandan beri donanim haberde ..kimmis..kim degilmis...Yok efendim benim sitem senin elli sitene bedel..yok efendim ben donanim haber gibi ziyaretci potansiyeline sahibim..
    Bunlari gececeksin..
    Sadece sana birileri yardim etmek istiyorsa... ya kabul edersin yada isine gelmiyorsa...tesekkur edersin..
    O kadar iddiali isen verirsin parayi alirsin hostingi...
    Bir cok arkadasimiz tattli tatli soylemisler ama anlama konusunda kendini biraz olsun zorlamamissin..
    sana kolay gelsin...
    bu arada cok ukala biri oldugunuda soylemeden gecemiyecegim ....bu daha once arkadaslara verdigin emir vaki cevaplarindan belli ...vede bana dediginden ya sitemi alip gidersen... ne seyse...
  • takma tufansen bu arada ayranınınz yok içmeye ne demeye 2gb ararsınızki çok kaliteli bi site hzır template den bişey kuracaksındır allah bilir eğer çok iddialıysan panada vardır senin paran yoksa burdaki hiç kimseyi sana host vermiyor
    diye yargılaman yanlış
  • tufansen ben donanim haberde 3yıldır varım asminlerle gecinmedigim icin onlar kafamı bozdukları icin onlarla aramda surtusmelerer var ondan dolayı en gec 2 haftada bir yeniden uye olur senin gibi yuzbasıyım diye hava atamıyorum
  • Hey.. bir defa sen yanlis adamsin..cunku msn de bile bir nokta kadarsin.. ve ancak olabildigin kadari ile gorunuyorsun gercek goruntunle...Arkadasimizin dedigi gibi eger birazcik olabilseydin 500 600 mb ti alma sansin vardi...
    Benim uyudugum bir saatte steve le konusmaya calismissiniz onuda gordum ..aslinda baya kizmis isim bile yok diye dedim onemli degil;eger sen msn de bana diyebiliyorsan donanimhaberkadar ziyaretcim var..
    Vede bedava host ariyorsan yaziklar olsun ben sadece kendini gelistrimek isteyen lere Hos veriyorum bedava... geri zekalilara degil..
    Beni Merak ediyorsanda googlede tufansen diye arat bakalim
    seni ne idugu bilinmez seni

arat bakalim googlede tufansen kimmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansen -- 18 Eylül 2005, 18:08:54 >
  • burda rütbeye saygı gösterilmez terbiyeye bunu kişisel tartışma haline getirmeyelim konu yeterince uzadı
  • Siemens;
    Dostum bu vatandas terbiyesizlikten baska bir sey yapmiyor dedigin gibi istedigini verecektim..
    ben 11 yasindaki evladimada host verdim benden buyuk 50 yasindaki arkadasimada..ben 48 yasindayim..bu kisiyi sadece beni ismimle google de aratip kim oldugumu ogrenmesini istiyorum..
    Vede buraya cart curt bilmem ne isimle uye olmadim...eger luzumsuz seylerde yazsaydim simdiye 5 defa general olurdum rutbe ise...
    Neden sen adminlerle takistin...neden ben takismadim sor kendine...sanada bi allahin kulu host verirse allah yardimcisi olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansen -- 18 Eylül 2005, 18:14:47 >
  • quote:

Siemens;
    Dostum bu vatandas terbiyesizlikten baska bir sey yapmiyor dedigin gibi istedigini verecektim..
    ben 11 yasindaki evladimada host verdim benden buyuk 50 yasindaki arkadasimada..ben 48 yasindayim..bu kisiyi sadece beni ismimle google de aratip kim oldugumu ogrenmesini istiyorum..
    Vede buraya cart curt bilmem ne isimle uye olmadim...eger luzumsuz seylerde yazsaydim simdiye 5 defa general olurdum rutbe ise...
    Neden sen adminlerle takistin...neden ben takismadim sor kendine...sanada bi allahin kulu host verirse allah yardimcisi olsun..

merak etme adminlerle takıldıysa zaten bi kötü yanı vardır paran varsa yap büyük projeni yoksa yaptırma kimse sana host vermek zorunda değil ama gene diyorum ama eğer biri verseydide bu tufansen olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SIEMENS

quote:

Siemens;

merak etme adminlerle takıldıysa zaten bi kötü yanı vardır paran varsa yap büyük projeni yoksa yaptırma kimse sana host vermek zorunda değil ama gene diyorum ama eğer biri verseydide bu tufansen olurdu

aman eksik olsun kardesim sponsor mu bulamıyacagim

• quote:

Orjinalden alıntı: DJAsiKraL

tufansen ben donanim haberde 3yıldır varım asminlerle gecinmedigim icin onlar kafamı bozdukları icin onlarla aramda surtusmelerer var ondan dolayı en gec 2 haftada bir yeniden uye olur senin gibi yuzbasıyım diye hava atamıyorum

bu topicte bir isteğini dile getirdin ve host istedin o da sana hostu vereceğini söledi...ee sorun nedir...msnde bana hava attı diyosun...dostum eğer bir sorun çıktıysa almazsın olur biter...bu kadar kırıcı olmaman lazım..
  • Eğer gerçekten bilmiyosanız Tufan Şen çok iyi biri.Mesela bana host sağladı çok memnunum.Ve ilerledikçe parasını vermekte istiyorum.Sadece banner karşılığı amacına ulaşabilecekken kaçırdın

• quote:

Orjinalden alıntı: XaXaXa

Eğer gerçekten bilmiyosanız Tufan Şen çok iyi biri.Mesela bana host sağladı çok memnunum.Ve ilerledikçe parasını vermekte istiyorum.Sadece banner karşılığı amacına ulaşabilecekken kaçırdın

o benden host al sana para vereyim dese bile almam 100mb bide kimden istesem verir bunu verdigi hostu

• quote:

quote:

Eğer gerçekten bilmiyosanız Tufan Şen çok iyi biri.Mesela bana host sağladı çok memnunum.Ve ilerledikçe parasını vermekte istiyorum.Sadece banner karşılığı amacına ulaşabilecekken kaçırdın

o benden host al sana para vereyim dese bile almam 100mb bide kimden istesem verir bunu verdigi hostu

yaw kimin 50 sitesi varmıs onu anlamadım

• quote:

Hey.. bir defa sen yanlis adamsin..cunku msn de bile bir nokta kadarsin.. ve ancak olabildigin kadari ile gorunuyorsun gercek goruntunle...Arkadasimizin dedigi gibi eger birazcik olabilseydin 500 600 mb ti alma sansin vardi...
    Benim uyudugum bir saatte steve le konusmaya calismissiniz onuda gordum ..aslinda baya kizmis isim bile yok diye dedim onemli degil;eger sen msn de bana diyebiliyorsan donanimhaberkadar ziyaretcim var..
    Vede bedava host ariyorsan yaziklar olsun ben sadece kendini gelistrimek isteyen lere Hos veriyorum bedava... geri zekalilara degil..
    Beni Merak ediyorsanda googlede tufansen diye arat bakalim
    seni ne idugu bilinmez seni

arat bakalim googlede tufansen kimmis

eğer yukarıda yazdığını görseydin sana 500 -600 mb ayarlıcaktı ben bu kadar güvenbilir bi insandan bu kadar büyük bi host alacağın aklımın ucundan geçmiyor

• kardeş sana 2gb alanı beleşe google dan başka kimse vermez.. Vermek isteyenleri terslersen hiiiiç vermez.. Hem de 200 kişi garanti ediyosan, koyarsın elini taşın altına 1-2ay verirsin parasını, site başarılı olursa zaten çıkartır masrafları..
  • quote:

quote:

100 mb veren cok yer var doğru upload etme veya sitelere ulaşım kolay oluyor ama tek bi sorun olur oda banner lardan dolayı adam akıllı bi site kuramazssın kursanda en iyi içerik banner içeriği olur + para verse almam demişsin öyle bi alırsınkı burda isim yapmaya calısma almamanda bi - yön senin için domain parasından kurtulurdun
    tufansen salla [bilader -20] [abi 21+]

• Banada ordan 7GB alan ve 8000GB Bw verin bakiiim. He unutmadan free olcak! Aklını sevsinler canım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.