Şimdi Ara

Sponsor Arıyorum [Film veya Gençlik Forumu İçin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 3 sene önce bir forum sitem vardı ve çok iyi iş yapmıştım. Google'da aramalarda 1. sıraya kadar yükselmiştim. Fakat birkaç sebepten dolayı forumumu kapatmak zorunda kaldım ve 3 sene boyunca hiç uğraşmadım bu işlerlen. Şimdi tekrardan bir forum kurmak istiyorum. Sponsor olucak kişiye şimdiden teşekkür ediyorum. Forumun içeriği film üzerine olucaktır. Film içeriğini kabul etmezseniz ikinci planım ise gençlik forumu açmak olucaktır.

İstediğim Özellikler:
    - 100 MB veya daha üstü alan
    - Aylık trafik 5 gb olabilir yada daha düşük
    - Domain
    - MySQL veritabanı en az 2 olursa iyi olur.
    Sponsor olucak firmanın reklamı forumda sürekli yapılacaktır!

MSN: biperva2008@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva2009 -- 26 Ağustos 2008; 2:25:21 >

• Sponsor olucak bir şirket yok mu?
  • forum sunucularda sakat biraz :)

orijinal bir proje olsaydı sponsor olurdum ama hem forum hem film deyince :)
  • İlginiz için genede teşekkürler. Olucak başka şirketler varsa burada hazır bekliyorum.
  • Film derken?
  • Divx, MP4 vs. paylaşımı. Bunu kabul etmezseniz ikinci bir planım var. Bu planda gençlik forumu olucak. İçinde kültür, sanat vs. gibi şeyler olucak. Her telden birşeyler. Ama ilk fikrim olursa gerçekten iyi iş yapacağına emin olabilirsiniz.
  • Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biperva2009

Divx, MP4 vs. paylaşımı. Bunu kabul etmezseniz ikinci bir planım var. Bu planda gençlik forumu olucak. İçinde kültür, sanat vs. gibi şeyler olucak. Her telden birşeyler. Ama ilk fikrim olursa gerçekten iyi iş yapacağına emin olabilirsiniz.

Bu tür yasa dışı paylaşımlara sponsor olup kendini zor durumda bırakacak host şirketi bulmak zor olur
    Bence sen para ile yurtdışı hostlardan bak kendine..
  • Zaten iki tane öneri sundum film veya gençlik forumu diye. Konuyu açmadan önce film konusuna birçok kişinin sıcak bakmayacağını bilerek yazdım. Belki biri çıkabilir diye. Diğer forum için hala beklemekteyim.
  • hemde şirket arıyorsun
  • şirket bulman zor sanırım ama gerçekten uğraçcaksan yurt dışındaki resellerimden sana yer bulabilirim. ilgilenirsen pm at..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.