Şimdi Ara

SPONSORED BY ARANIYOR!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @ classyounger, arkadaşım sana mail gönderdim ama sanırım almadınız, size yardımcı olabilirim bana mail ile ulaşırsanız yardımcı olurum ,

Mailim +Msn : tazmanias@gmail.com

mail atın veya ekleyin isterseniz, yardımım dokunur belki en azından para kazanıp düzgün bir site yaptırana kadar hazır portal kurarız onunla bir süreliğine idare ederisniz, sonrada ister onu geliştirir, ister başka bir iste yaptırırsınız,

saygılar,
  • Arkadaşım dur gitme madara olma hemen. 2,5 saatlik konsere karşılık size sponsor olacağım. Madara olmadan önce bir daha düşün öyle madara ol derim.
  • boledo sen yeterki konser iste bize yer ve zaman belirt hatta sana bir tanede yedek grup getircem konsere bedavaya!! okey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classyounger -- 1 Şubat 2006 0:29:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: classyounger

genelde biz sadece aletleri gotururuz sen kafayı yorma ses sistemini bulucam artık istemiyorum bu alan adını felan size hayır olsun bari bizi uzdunuz ama herseyi bulurum ben sadece konser yeri neresi olcak!!!

msn için mailimi yolladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

quote:

genelde biz sadece aletleri gotururuz sen kafayı yorma ses sistemini bulucam artık istemiyorum bu alan adını felan size hayır olsun bari bizi uzdunuz ama herseyi bulurum ben sadece konser yeri neresi olcak!!!

msn için mailimi yolladım

efet sen aldın mesajı
  • quote:

BİZ MÜZİK GRUBUMUZ İÇİN BİR SİTE KURMAK İSTİYORUZ AMA BUTUN PARAMIZ STUDYOYA GİDİYOR KENDİMİZE SİTE KURCAZ AMA PARAMIZ YOK BURDANN UTANARAK SOYLUYORUM BEDAVA SPONSOR ARIYORum
    lutfen yardımcı olun !!!! biz her grubda oldugu gibi bizimde bir sitemiz olsun istiyoruz

Arkdasım bana kendini goster hostunu karsılayım sitende uyen fazla olursa domaininde benden sana suan bosda bir domainim var onu sunayım eyer siten basarılı gecerse istedigin alan adını alırım yanlız site tasarım işine girmem...Hostun benden kendini goster domainde alayım..

Msn = dj_ertann@hotmail.com

• adama bende söledim sitesinide kuracağımı söledim 2 kere mail attım ama cevap bile yazmadı

kimseye yardım etmeyeceksin zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: Baskent

quote:

BİZ MÜZİK GRUBUMUZ İÇİN BİR SİTE KURMAK İSTİYORUZ AMA BUTUN PARAMIZ STUDYOYA GİDİYOR KENDİMİZE SİTE KURCAZ AMA PARAMIZ YOK BURDANN UTANARAK SOYLUYORUM BEDAVA SPONSOR ARIYORum
    lutfen yardımcı olun !!!! biz her grubda oldugu gibi bizimde bir sitemiz olsun istiyoruz

Arkdasım bana kendini goster hostunu karsılayım sitende uyen fazla olursa domaininde benden sana suan bosda bir domainim var onu sunayım eyer siten basarılı gecerse istedigin alan adını alırım yanlız site tasarım işine girmem...Hostun benden kendini goster domainde alayım..

Msn = dj_ertann@hotmail.com

• şey arkadaşlar bana da sponsor olun yaaa bak ağlarım
    gördük kü ağlamayana meme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nossrat -- 31 Ocak 2006 11:29:39 >
  • bende öle meme falan yok abicim meme isteme veremem
  • birisinin acemi birazda olsa acizliğini kullanarak nasıl dalga geciyorsunuz anlamıyorum.belki bi zamanlar sizde öyleydiniz...

aciz dediysem arkadas yanlıs anlamasın.
    Anlamak isteyen doğrusunu anlar.
  • Karnım aç diyorsun iyi tamam ekmek verelim. Ama ben yemek yapmayı bilmiyorum diyosun iyi yemeğide biz yapalım bu seferde ben yiyemem siz yedirin diyosun senin olay bundan ibarettir. Ayrıca son yazdığın mesaj için özür dilemelisin.
  • bende yardımcı olacağım tasarımda da lütfen iletişime geç....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.