Şimdi Ara

SPONSORED BY ARANIYOR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİZ MÜZİK GRUBUMUZ İÇİN BİR SİTE KURMAK İSTİYORUZ AMA BUTUN PARAMIZ STUDYOYA GİDİYOR KENDİMİZE SİTE KURCAZ AMA PARAMIZ YOK BURDANN UTANARAK SOYLUYORUM BEDAVA SPONSOR ARIYORum
    lutfen yardımcı olun !!!! biz her grubda oldugu gibi bizimde bir sitemiz olsun istiyoruz

• paramız yok demişin ama pek pahalı bir iş değil aslında..
    sanırım host sponsoru olacak birkaç arkadaş çıkar burdan..bi 20-50 mb alan alabilirsin
    zaten domain 10 milyon..almayanı dövüyorlar..
    yada üst konuda free host siteleri verilmiş..
    araştır biraz onlardan..
    e yapmasıda size kalmış tabii..
    pahalı bir iş anlıcan..
    kolay gelsin..
  • Eğer websitem olsun diyorsan parana kıyıcaksın ; yok kıyamam diyorsan bu yoldan vazgeçiceksin.Bazı lüksler için belirli şeyleri gozden çıkarmak gerekir arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

Eğer websitem olsun diyorsan parana kıyıcaksın ; yok kıyamam diyorsan bu yoldan vazgeçiceksin.Bazı lüksler için belirli şeyleri gozden çıkarmak gerekir arkadaşım.

yani işin doğrusu bu
  • en kolay yolu şudur..
    www.garaj.org

eğer cidden hiç paranız yoksa buraya üye olun.

müziek sitesi bu ve üye olan herkese ki genelde müzisyenler ve gruplar üye oluyor
    site yapma imkanı var burda ...
    atıyorum xxx.garaj.org gibi olmalı.
    bence daha yararlı olur..
  • Arkadaşım arkadaşlarında dediği gibi bir siteniz olsun istiyorsanız herşeyin oldugu gibi bununda bir karşılığı var. Biraz düşünürsek senin demek istediğin : bize bedava doamin ve host vericek üstelikte site yapıcak....

Bunu kim yapar sence ???

Hadi ben sana 20-25 mb host verim. Domain ? Site tasarımı ? ne olucak ?

Yani arkadaşım bir siteniz olmasını istiyorsanız buan emek ve maddi yonden de destek vermeniz lazım.

Bu soykediklerimide yanlış anlama ben senin için yazdım...
  • Arkadaşım sonuç olarak bu forumlarda bu konuyu bin kere irdeliyoruz.Kesinlikle sana karşı tavırımız değil.

Benim kendi görüşüm kimse bu ihtiyaçları bedava karşılamaz.Sen bu işi bir meslek olarak gorursen anlatmak istediklerimizi daha rahat anlarsın.

Yani özette anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım.

Zaten paranıza kıyacaksanızda okadar buyuk meblalar olmayacaktır emin olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum 1 gün gitmezsiniz stüdyo ya 15 ytl ile domain alırsınız bigünde 25-30 ytl ye host veren yerler bar oradan da bir host alırsınız.Siteyi basit istiyorsanız yardımcı olan arkadaşlar çıkacaktır kesinlikle 3-4 sayfalık bir site için.
  • Peki adını koyalım bu işin:

Hosting + domain + tasarım = 2,5 saatlik konser.

Emek vermeden kazanç olmaz.
  • Alın benden size çözüm.Açın bedava forum onu kullanın.Oraya demolarınızı falan koyarsnız.Yada ücretsiz hosta html ile birşeyler yaparsınız.Bi sürü free template var.Onları kullan.Benim diyeceğim budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: classyounger

abi biz o on milyonla studyoya gideriz yani gideriz calısırız heç anlayamazsınız bizi nese ben site tasarlamaktan anlamıyorum tanıdıkta yok nasıl olcak ben onu diyorum iste bir suru bedava host var ama kuramıoz bişi yapamıoz bize sole kendinden yapılı bişe lazım o kadar abartılı deil sade bişi yada ben hostan faz gectim domain olsa oda olur ftp mtp farmıs ama bizim arkdaslara soriim belki anlayan fardır domain derken bu .com yada .com.tr

bana özel mesaj at..

sana yardımcı olacağım .. msnden görüşelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

quote:

abi biz o on milyonla studyoya gideriz yani gideriz calısırız heç anlayamazsınız bizi nese ben site tasarlamaktan anlamıyorum tanıdıkta yok nasıl olcak ben onu diyorum iste bir suru bedava host var ama kuramıoz bişi yapamıoz bize sole kendinden yapılı bişe lazım o kadar abartılı deil sade bişi yada ben hostan faz gectim domain olsa oda olur ftp mtp farmıs ama bizim arkdaslara soriim belki anlayan fardır domain derken bu .com yada .com.tr

bana özel mesaj at..

sana yardımcı olacağım .. msnden görüşelim....

yanlış oldu ya kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgunday -- 28 Ocak 2006 0:35:42 >
  • www.garaj.org derdinize derman olur... yani burda yazılan cevapların çoğu da haklı durumda bence de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dukenukem18

www.garaj.org derdinize derman olur... yani burda yazılan cevapların çoğu da haklı durumda bence de...

ilk defa gördüm böyle bir siteyi... ilginçmiş harbiden...
  • Adamlar haklı istiyicek tabii Nasılsa heryerde bedava host var. Yurdum insanı işte heryerde kendini gösteriyor. Adamlar para harcayıp güvenliktir , altyapıdır kuruyor hazırlıyor emek veriyor burdan 3-5 çabulcu çıkıp gel kardeşim sana "beleş host " sonra yatırım yapan bu işi yapanda ya fiyat düşürüyor yada kalitesini sonrada Türkiyeden host alınmaz Türkler kazıkçı valla argoda bir laf var böyle şeye böyle şey gibi. Dağıtın bakalım beleş , Tasarım da yapın beleş :)
    Yazık !!!
  • Konu ile ilgisiz ama konuyu açan arkadaşı protesto ediyorum. Müzisyenim diyorsunuz fakat Türkçe'den bir habersiniz ? Bu nasıl bir sanat anlayışıdır ? Kendi dil ve kültürünüzü bilmeden ya da uygulamadan müzik kültürünü bildiğinizi ve müzik yaptığınızı söylüyorsunuz.

"Sponsored By Aranıyor" demek ne demek acaba ?

(Yanlış söylüyorsam eleştirebilirsiniz.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kbirgoren

Konu ile ilgisiz ama konuyu açan arkadaşı protesto ediyorum. Müzisyenim diyorsunuz fakat Türkçe'den bir habersiniz ? Bu nasıl bir sanat anlayışıdır ? Kendi dil ve kültürünüzü bilmeden ya da uygulamadan müzik kültürünü bildiğinizi ve müzik yaptığınızı söylüyorsunuz.

"Sponsored By Aranıyor" demek ne demek acaba ?

(Yanlış söylüyorsam eleştirebilirsiniz.)

haklısın aslında ama internet yazışmalarında bazen hatta genellikle byle şeyler olabiliyor.
  • Arkadaşım benim ve arkadaşalrın demek istediği hadi diyelim şimdi biri çıktı sana sponsor oldu peki bunun domaini ve site tasarımını nasıl yapıcaksınız. Ayrıca burda söylenenler seni mada etmek için falan değil.
  • quote:

arkadaslar o kadar laf ettinizki yanii burada madara olduk istemiyorum tamam alan malan ama diger sponsor arayanlara veriyosunuzz site niye neymis adam oyun sitesi acıcakmıs onun için alan istiyor ve alanı kapıyor biz yararlı seyler için istiyoruz kimser vermiyor istemiyorum artık sagolun zaten bar programları baslasın en kral siteyi yaptıracam !!! ama size desem oyun portalı yapacagım hemn verirdiniz ne adamsınız yaa nese rasgele!!!

ya kardeş madem bar programların başlayınca para gelicek ne diye burdan beleş host dileniyosun anlamıyom ki... az sabret yaptır işte ne yaptıracaksan...
  • ben size site açabilirim bedava host konusunda ise sanırım sponsor bulabilirim , siteniz 1 hafta içerisinde hazır olur msn ni pm ile at bana... Bende pek tecrübeli değilim ama sitem şu ,www.dailysport.co.nr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.