Şimdi Ara

Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
15.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket)

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2015)
Giriş
  • Ünal başkan bir gazeteye demeç vermiş, er ya da geç sponsor olayını çözeceğim demiş.
  • Devler Ligi'ne kadar sponsor sorununu çözmek isteyen G.Saray'ın kapısını sürpriz bir yerli firma çaldı.

Aslan, Milli Takım'a sponsor olan NG Kütahya Seramik ile hafta içi masaya oturacak. NG Kütahya Seramik'in yönetim kurulu başkanlığını yapan Erkan Güral aslında sarılacivert renklere gönül vermiş bir iş adamı. Hatta Güral geçen sene Fenerbahçe başkanlığına aday olan Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu aday listesinde de yer alıyordu.

Kaynak
  • Samsung

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce yabancı sponsor bulunmaya çalışılıyor bence, olmazsa yerli sponsorlarla görüşmeye başlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

geçti artık bu saatten sonra sponsor olmaz

/>
  • Gereksizler ve haketmediği maaşı alanlar kulüpten şutlandığında bir sponsor getirisi kadar tasarruf edilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

Devler Ligi'ne kadar sponsor sorununu çözmek isteyen G.Saray'ın kapısını sürpriz bir yerli firma çaldı.

Aslan, Milli Takım'a sponsor olan NG Kütahya Seramik ile hafta içi masaya oturacak. NG Kütahya Seramik'in yönetim kurulu başkanlığını yapan Erkan Güral aslında sarılacivert renklere gönül vermiş bir iş adamı. Hatta Güral geçen sene Fenerbahçe başkanlığına aday olan Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu aday listesinde de yer alıyordu.

Kaynak

Bizim kötahya' ya bak hele

• Emirates'den Kütahya Seramik'e mi düştük şimdi

• Bugün bir gazetede de (sanırım Cumhuriyet) Kazakistan hükümetinin EXPO tanıtımına yönelik sponsorluk için görüşmeye gelecekleri yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  • Bugün bir gazetede de (sanırım Cumhuriyet) Kazakistan hükümetinin EXPO tanıtımına yönelik sponsorluk için görüşmeye gelecekleri yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  • .

• quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

yahu gelecegi olmayan bir takima gazprom,emirates,vodafone uzun vadede sponsor olur mu sizce ya akil var mantik var

Oluyormuş demek ki.
  • Piccadilly Circus kullanıcısına yanıt
    Hem geçmişi hem geleceği hem de şu anı rezalet olan takımlara bulunuyorsa Galatasaraya da bulunur çok kasma sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Hem geçmişi hem geleceği hem de şu anı rezalet olan takımlara bulunuyorsa Galatasaraya da bulunur çok kasma sen.

aynen turk telekom,avea filan bulunur sende haklisin
  • Piccadilly Circus kullanıcısına yanıt
    Çok fazla bir şey beklememek lazım. Sonuçta bu ülkeye şikeyi getiren ve ülke sporunu rezil edenler ortada. At ile tarla uğruna çekiliyor bu kadar çile. Yoksa 3 sene üstüste şampiyonlar ligine giden takımı havada kaparlardı.

Ülkenin 2 paralık rezalet spor insanları ve onun arkasında duran güç hastası fanatik taraftarlar sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

yahu gelecegi olmayan bir takima gazprom,emirates,vodafone uzun vadede sponsor olur mu sizce ya akil var mantik var

bjk kibirinin dünyada eşi benzeri olmadığının canlı örneği, altı üstü feyenoord b yi elediler şu mesajlara havalara bak.
    yok vodafone dan aldıkları parada gs ve fb nin 5 yıl önce telekomdan aldığı paradan 1m eksik
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Bu kafanın ne kafası olduğunu söylesem ceza yerim herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Çok fazla bir şey beklememek lazım. Sonuçta bu ülkeye şikeyi getiren ve ülke sporunu rezil edenler ortada. At ile tarla uğruna çekiliyor bu kadar çile. Yoksa 3 sene üstüste şampiyonlar ligine giden takımı havada kaparlardı.

Ülkenin 2 paralık rezalet spor insanları ve onun arkasında duran güç hastası fanatik taraftarlar sağolsun.

aha yine basladilar magdur edebiyatina..soyledigine gore ulkeyi rezil ettigimiz icin kimse sponsor bulamiyorda sencede bunda bir celiski yok mu? dunyanin en buyuk firmalarindan biri niye bizle 15 yilik anlasma yapti o zaman da sizi ''havada kapmadi''.daha soyledigi cumlenin iceriginden bile haberi olmayan birine neyi anlatayim ki ?

yahu daha gecen gun siz ''para sikintisindan'' dolayi uyari almadiniz mi ? besiktas'ta 11 oynayabilecek 2 en fazla 3 futbolcunuz var hala gelmis rezil gecmis rezil gelecek filan bana laga luga yapiyorsun..

• Vodafone'dan tarihin en büyük kaziklarindan birini yiyerek Türk spor tarihinde en büyük anlaşmayi yaptığını sananlar konuşunca çok komik oluyor :)

• Bence bu hafta sponsor açıklanacak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.