Şimdi Ara

Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
421
Cevap
2
Favori
15.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket)

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2015)
Giriş
  • Ya beyler gazprom'u kim çıkarttı. Mantıklı geliyor mu size? Bu kolpacılar rahat durmuyor. Sallıyorlar twitterda gelişine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye liginde gs fb maçlarındaki olayları goren hangi aklı basında uluslarası şirket sponsor olur her maç yabancı kanallara alay malzemesi oluyır.demezler mi koskoca emiratez gazproma bak 3 . Dünya ülkesindeki takıma sponsor olmuş diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Türkiye liginde gs fb maçlarındaki olayları goren hangi aklı basında uluslarası şirket sponsor olur her maç yabancı kanallara alay malzemesi oluyır.demezler mi koskoca emiratez gazproma bak 3 . Dünya ülkesindeki takıma sponsor olmuş diye.

İpragaz sponsor olacakmış
  • sahi bi sponsor olcaktı noldu o iş
  • Bari 1 senelik geçici bir sponsor bulsalardı
  • Bu gisişle kurunun yanında yaşta yanacak ve sponsorsuz kalacağız beyler.
  • Bari anlasma olmayacak deyin ,beklemeyelim sponsorlu formalari.

• Hiç olmadı kızılay,unicef vb. şirketlerle anlaşıp formamızın önünde onlara yer ayırmamız lazım.En azından bi hayrımız olur,boş formayla boş boş iş yapmaktansa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ody35

Aynen öyle. Bunu satış rakamlarından da anlayabilirsin.

Adamlar hala inatla Aziz'in laflarına inanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: ody35

Aynen öyle. Bunu satış rakamlarından da anlayabilirsin.

Adamlar hala inatla Aziz'in laflarına inanıyor.

Yahu sen ne saçmalıyorsun Allah aşkına ? Ne Aziz'i ne inanması.. Satış rakamları diyorum, LAF değil. Ulan cevap vereceğim diye olmadık şeyler uydurmayın ya. Doğruyu söyleyin, haklı çıkın ama abuk sabuk cevaplar yazmayın. He tamam bütün Fenerbahçeliler bi tek azizin ağzına bakıyor, ne derse inanıyor. Öyledir.
  • Yav ruyamda sponsorumuz Kayseri Erciyesspor oluyorduRuya iste

• geçti artık bu saatten sonra sponsor olmaz
  • Bu konuda hiçbir gelişme,haber yok mu?
  • Maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Maalesef.

Sağolasın cevabın için. Bu arada seni görmüşken tekrar teşekkür etmek istedim. Tekrar tekrar teşekkürler. Zamanında koleksiyonum için 2 değerli parça ile katkıda bulunmuştun. Eğer rastlarsan koleksiyonluk parçalara,beni bilgilendirirsen çok memnun olurum.
  • Rica ederim ne demek. Aydın'a dönüş yapacağım haftaya. Spor mağazalarında dolanırım ara ara. Görürsem haber veririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Ya beyler gazprom'u kim çıkarttı. Mantıklı geliyor mu size? Bu kolpacılar rahat durmuyor. Sallıyorlar twitterda gelişine

İddaayi twitterda az takipcili bir hesap ortaya atmis. Baskan mevsim sonuna kadar yetistireceğiz demisti.

Gecenlerde, Sükrü Ergünün bir gazeteye röportajini okumustum. Büyük bir firmayla anlasmak üzere olduğumuzu söylüyordu. Son görüsmeler oluyormus.
  • Bjknin Vodafone anlasmasi, Vodafone acisindan cok karli bir anlasma. Pazar payinda, Türkcell acik araydi en son baktiğimda. Türkcellin teknolojisiyle yarismalarida cok zor. Yinede Turkiyeye güzel yatirim yaptilar ve devam ediyorlar.Bjkyle imzaladiklari anlasma cok genis. Reklam, altyapi, isim hakki, gögüs sponsoru. Hepsinin yillik geliri, GSnin Nike anlasmasi nedeniyle aldiği yillik 11 milyon dolardan biraz fazla. (Tadil edilen anlasma, pesin bedeli yillik hesapladim)

Sponsorun olacağini düsünüyorum. Bu kadar gec kalinmasinin nedeni, Telekom devam etmeyeceğini anlasmanin son gününde haber vermis. Görüsmelerin uzun sürmesi normal. Orta ve uzun vadeli bir anlasma. 500 bin euronun bile önemi büyük 1 yillik anlasmada, 500 bin euro olur, uzun dönem bir anlasmada bu rakam 5 milyon euroya cikar.
  • Ünal Aysal açıklama yapacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Ya beyler gazprom'u kim çıkarttı. Mantıklı geliyor mu size? Bu kolpacılar rahat durmuyor. Sallıyorlar twitterda gelişine

İddaayi twitterda az takipcili bir hesap ortaya atmis. Baskan mevsim sonuna kadar yetistireceğiz demisti.

Gecenlerde, Sükrü Ergünün bir gazeteye röportajini okumustum. Büyük bir firmayla anlasmak üzere olduğumuzu söylüyordu. Son görüsmeler oluyormus.

Benim pek umudum kalmadı bu işten. Umarım haksız çıkarım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.