Şimdi Ara

Spor denince neden sadece FUTBOL ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çünkü futbol basketbol gibi spolrar daha heyecan yaratan sporlar ve daha çok ilgi çekiyor..insan izlerken stres atıyo..o haftası takımının bi golüne bağlı adamlar var..
  • deyince akla neden o malum site geliyorsa direk o yüzden spor deyincede futbol geliyor akla
  • oynayamıyorsun değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdelisi41

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

en basit haliyle her yaşta oynanabilecek ve çok kolay takip edilebilir bir dal olduğu için...

konu kilit üye ban...

Konu açıp arkadaşların fikrini almak içinmi konu kilitlenip üyeliğim banlanacak ???

ne saçmalıyorsun sincap ?
  • Dünya genelindede futbol herzaman diğer Spor dallarından öndedir Asya ve Avustralya kıtası hariç herzaman akla olk futbol gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol ülkemizde daha çok ilgi görüyor . Belkide ilk sporu anımsatan budur fakat olmamalı ben şahsen Basket maçları ve Kadınlar Voleyboy izlerkende acayip zevk alıyorum . Şu sıralar buz hokeyine sardım oda çok zevkli ve heyecanlı

Edit : Buz hokeyini tavsiye ederim arkadaşlar buradan ligi takip edebilirsiniz çeşitli programlarlada kaliteli bir şekilde yayınları ızlenebılıyor

http://www.nhl.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoVe Sabunu -- 24 Aralık 2013; 7:30:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.