Bildirim
Spor denince neden sadece FUTBOL ???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Herkez degil herkes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neyse ne akıl vereceğine konuya destek olsan... -
algida secicilik.. -
tenis , salon futbolu , basketbol harika şeyler -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Phantaso!
Cunku bunlar boy kisaltiyorya hani
masa tenisine bayılırım -
quote:
Orijinalden alıntı: I'm-uzi
quote:
Ben bu kadar olmak istemiyorum zaten
-
Basketbol gelir benim aklıma
Wu Shu, Muay Thai -
en basit haliyle her yaşta oynanabilecek ve çok kolay takip edilebilir bir dal olduğu için...
konu kilit üye ban... -
quote:
Orijinalden alıntı: I'm-uzi
quote:
-
Futbol iki taş bir topla oynanıyor ama basketbol için pota lazım boks,body gibi sporlar için aylık en az 70-80 tl gerekiyor o yüzden en popüler spor futbol diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: jizzy quatily
en basit haliyle her yaşta oynanabilecek ve çok kolay takip edilebilir bir dal olduğu için...
konu kilit üye ban...
Konu açıp arkadaşların fikrini almak içinmi konu kilitlenip üyeliğim banlanacak ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: pcdelisi41
quote:
Orijinalden alıntı: jizzy quatily
konu kilit üye ban...
Konu açıp arkadaşların fikrini almak içinmi konu kilitlenip üyeliğim banlanacak ???
İnceyi görememişsin :) forum diliyle kendince konunun ana cevabını verdiğini söyleyip şakayla takılmış sana yahu.Sarı diyince neden lacivert kırmızı siyah diyince neden beyazsa işte o yüzden futbol..Nedensiz sadece aşk.
Futbolun bu kadar tutmasının ve sevilmesinin nedeni; Her yerde ve her yaşta oynayabilme şansının olmasıdır. Yani futbol oynamak için illaki çim saha vs gerekmez. Sokakta 2 taşı sağa sola koyarsın hop olur sana kale. Bir tane de top hadi bakalım. Fakat basketbol, voleybol vb sporlar öyle değildir. Basketbolu istediğin yerde oynayamassın pota gerekir. Onun için de özel sahalar var parklarda. Veyahut sokağın ortasında boks yapamassın. Gidersin bir boks salonuna. Ama futbolu 4 taş ve 1 şişe kapağıyla bile oynayabilirsin. -
Futbol'dan nefret ederim :) -
Din iman para olunca...
Benzer içerikler
- 1 haftadır büyük tuvaletim gelmiyor
- askerde rdm olmak sivil hayatı etkiler mi
- orta boy valiz kaç kilo alır
- 20 yaşından sonra boy uzar mı
- red yemek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X