Şimdi Ara

Spor - futbol domaini alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elinde spor ve futbol ile ilgili .com'lu domainleri olanlar pm atabilirse sevinirim.

• Elinde olan çıkar ya da çıkmaz bilemem. Ama şu siteyi kullanmanı tavsiye ederim. Boşta domainler için en iyi sonuçları veren sitelerden biri;

http://www.kickdomains.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: OznB

Elinde spor ve futbol ile ilgili .com'lu domainleri olanlar pm atabilirse sevinirim.

Elimde SporX.com'e rakip olabilecek güzel bir domain var, hatta zamanında sporx.com domaini almak için fiyat teklifi istemişti. Bütçeniz büyükse size uygun olabilir.

Domain 5 yıldır bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 30 Eylül 2011; 15:16:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysx

Elinde olan çıkar ya da çıkmaz bilemem. Ama şu siteyi kullanmanı tavsiye ederim. Boşta domainler için en iyi sonuçları veren sitelerden biri;

http://www.kickdomains.com/

tesekkurler bu site iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Elinde spor ve futbol ile ilgili .com'lu domainleri olanlar pm atabilirse sevinirim.

Elimde SporX.com'e rakip olabilecek güzel bir domain var, hatta zamanında sporx.com domaini almak için fiyat teklifi istemişti. Bütçeniz büyükse size uygun olabilir.

Domain 5 yıldır bende.

pm olarak paylaşabilirseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

Domain 5 yıldır bende.

P.m attım. Sizin projenizin içeriği nedir?
  • quote:

quote:

quote:

Domain 5 yıldır bende.

P.m attım. Sizin projenizin içeriği nedir?
  • pm cevaplandı. Elinde olanlar varsa pm lerini bekliyorum
  • pm gönderdim
  • pm cevaplandı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.