Bildirim
Spor - futbol domaini alınacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Elinde olan çıkar ya da çıkmaz bilemem. Ama şu siteyi kullanmanı tavsiye ederim. Boşta domainler için en iyi sonuçları veren sitelerden biri;
http://www.kickdomains.com/ -
quote:
Orijinalden alıntı: OznB
Elinde spor ve futbol ile ilgili .com'lu domainleri olanlar pm atabilirse sevinirim.
Elimde SporX.com'e rakip olabilecek güzel bir domain var, hatta zamanında sporx.com domaini almak için fiyat teklifi istemişti. Bütçeniz büyükse size uygun olabilir.
Domain 5 yıldır bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 30 Eylül 2011; 15:16:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkaysx
Elinde olan çıkar ya da çıkmaz bilemem. Ama şu siteyi kullanmanı tavsiye ederim. Boşta domainler için en iyi sonuçları veren sitelerden biri;
http://www.kickdomains.com/
tesekkurler bu site iyi oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: ERPmühendisi
quote:
Elinde spor ve futbol ile ilgili .com'lu domainleri olanlar pm atabilirse sevinirim.
Elimde SporX.com'e rakip olabilecek güzel bir domain var, hatta zamanında sporx.com domaini almak için fiyat teklifi istemişti. Bütçeniz büyükse size uygun olabilir.
Domain 5 yıldır bende.
pm olarak paylaşabilirseniz sevinirim. -
quote:
quote:
quote:
Domain 5 yıldır bende.
pm olarak paylaşabilirseniz sevinirim.
P.m attım. Sizin projenizin içeriği nedir? -
quote:
quote:
quote:
Domain 5 yıldır bende.
pm olarak paylaşabilirseniz sevinirim.
P.m attım. Sizin projenizin içeriği nedir? -
pm cevaplandı. Elinde olanlar varsa pm lerini bekliyorum -
pm gönderdim -
pm cevaplandı..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X