Şimdi Ara

spor (nba) severlere müjde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EMeğinize sağlık gerçekten iişime yaradı. Arıyordum uzun zmaandan beri sonunda sizde buldum tşkler.
  • pazar gecesi C.Bulls-M.Heat amerika yerel saatiyle 13.00 te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 26 Nisan 2007; 18:17:51 >
  • Konferans yari finallerini vermiceklermi..http://www.nba.com/schedules/international da gorunmuyor..
  • playofflarda daha geç güncelleniyor bu nedenle gözükmüyor henüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetooo_

quote:

Orjinalden alıntı: quaking

şifresiz mi?

tabiki sifresiz.Hotbird 2 uydusundaki arıza sebebiyle HB2 deki yayınlar, ;HotbirdB 8 e tasindi,
    Bu durumda hotbirde deki deki tum frekanslar Turkiyeden artik izlenebiliyor.

FTA KANALLAR:(sifresiz)
    11843 V 27500 frekansındaki SKY On Air
    11843 V 27500 frekansındaki SKY Play IT
    11862 H 27500 frekansındaki Sport İtalia
    11900 H 27500 frekansındaki SKY PTV Test

diger kanallar (sky paketi nin diger kanalları) NDC İLE SİFRELİ...

beyler bende sport italia açılmıyor MediaGuard diyor ekranda. Uydu alıcım Sunny 9070CI
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

quote:

şifresiz mi?

tabiki sifresiz.Hotbird 2 uydusundaki arıza sebebiyle HB2 deki yayınlar, ;HotbirdB 8 e tasindi,

beyler bende sport italia açılmıyor MediaGuard diyor ekranda. Uydu alıcım Sunny 9070CI

hotbird uydusundakini tarat şifresiz olan o.

• Teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şifresiz mi?

hotbird uydusundakini tarat şifresiz olan o.

eyvallah saol

• Sportitalia da
    13'ünde Suns vs. Spurs 11.20 Am
    Detroit vs. Chicago 09.30 Pm amerika yerel saati

bu arada yunanistan'ın supersport1 kanalıda bayaa maç veriyor hotbird de mi kanal acaba izleme şansımız yok mu?
    http://www.nba.com/schedules/international/Supersport_1_Greece.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 10 Mayıs 2007; 3:41:19 >
  • quote:

Sportitalia da
    13'ünde Suns vs. Spurs 11.20 Am
    Detroit vs. Chicago 09.30 Pm amerika yerel saati

bu arada yunanistan'ın supersport1 kanalıda bayaa maç veriyor hotbird de mi kanal acaba izleme şansımız yok mu?
    http://www.nba.com/schedules/international/Supersport_1_Greece.html

şifreli o kanal izleyemiyoruz.spurs-suns maçı cumartesi günü türkiye saati ile 03:00 de.chi-det maçıda cumartesi akşamı saat 22:30 da.

• quaking arkadaşım sportitaliadaki maçları doğru yazmışsın ama günleri yanlış suns-spurs 13 mayıs sabaha karşı 3.00da detroit-chicago ise 13 mayıs pazar akşanı 22.30da...ilaveten 11 mayıs cuma sabaha karşı 4.00da chicago-detroit ve 12 mayıs sabaha karşı 4.30da utah-g.state maçları NTVde...hepsi canlıdır...iyi seyirler...
  • ntvspor.net yazmamış ama ntvmsnbc de 11 mayıstaki maç gözüküyor saol sk131 kaçıracaktım yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 10 Mayıs 2007; 13:03:16 >
  • sk131,düzeltme için sağol
  • arkadaşlar 11 mayıs(bugün) cuma sabaha karşı ntvde maç var diye yazmıştım ama maç yaynlanmadı.herkesten özür dilerim ama suç benim değildi.www.ntvmsnbc.comwww.flysat.com vewww.liveonsat.com sitelerinde maç yaynı var gözüküyordu ama maç yayınlanmadı...

• quote:

Orjinalden alıntı: sk131

arkadaşlar 11 mayıs(bugün) cuma sabaha karşı ntvde maç var diye yazmıştım ama maç yaynlanmadı.herkesten özür dilerim ama suç benim değildi.www.ntvmsnbc.comwww.flysat.com vewww.liveonsat.com sitelerinde maç yaynı var gözüküyordu ama maç yayınlanmadı...

ntv nin basketbola saygısı bitmiş zaten.haftada 1-2 maç veriyorlar onuda beceremiyorlar.baksana bir açıklama yapma zahmetinde bile bulunmuyorlar.

• evet bende bu durumu herkese anlatmak için ntvspor.net e yazdım ancak denetimi yapan kimse bana kıl kaptı galiba bazen normal yazılarımı bile yayınlamıyor... Ama nba stüdyoda söylediler Spurs -Suns maçı vereceklermiş yarın gece
  • quote:

evet bende bu durumu herkese anlatmak için ntvspor.net e yazdım ancak denetimi yapan kimse bana kıl kaptı galiba bazen normal yazılarımı bile yayınlamıyor... Ama nba stüdyoda söylediler Spurs -Suns maçı vereceklermiş yarın gece

telafi olarak bu gece veriyorlar ama özür dileme yerine laf sokmayı tercih ediyorlar.
  • quote:

quote:

evet bende bu durumu herkese anlatmak için ntvspor.net e yazdım ancak denetimi yapan kimse bana kıl kaptı galiba bazen normal yazılarımı bile yayınlamıyor... Ama nba stüdyoda söylediler Spurs -Suns maçı vereceklermiş yarın gece

telafi olarak bu gece veriyorlar ama özür dileme yerine laf sokmayı tercih ediyorlar.

Kesin verecekler mi acaba.Programımızı iptal ediyoruz maç var diye bakıyoruz bişey yok
  • aslında tepki olarak sportitalia'dan izleyeceksin ama spikerler çok komik izleyemiyorum başka maç olsa hadi neyse ama bu maç feda edilmez
    ve utah'ı da hiç bu kadar ezik görmedim hakemler ezdi, warriors şutları ezdi. Eurolig daha sert ordaki hakemler yönetsin maçları pes ya!!! Dallas'ımada kıydılar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 12 Mayıs 2007; 14:19:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.