Şimdi Ara

spor (nba) severlere müjde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgi çok kesin değil ama Sanırım bu gece jazz-GS serisinin 5.maçını NTV veriyor arkadaşlar. Utah evinde oynadığı bu maçı kazanırsa 4-1 ile konferans finaline yükseliyor. Nba stüdyo da Murat Kosova böyle kritik maçları yayınlayabileceklerini söylemişlerdi.
    Maç saati sanırım 5:00 ama siz teyid edin derim ben çeok emin değilim.
  • http://www.ntvspor.net/pages/10814.asp
    Kesinleşti Saati de 5:30'muş.
  • Geç yafs nerden baksan o maç 8:30 da biter ee ben 8 de dersaneye gidiyorum
  • Umarım GS kazanır. Daha heyecanlı olur seri. Hem sen de izlersin ki serinin bundan sonraki maçları çok erken saatlerde oynanacak (24:00-01:00) gibi.
  • NTV nin hafta içi maçlarına pek alışık değiliz.utah dan dolayı bu maçı ekstradan veriyorlar.bu seri inşallah uzarda NTV den izleyebiliriz maçları.
  • uzamadı malesef seri ama spurs gelirse karşılarına -yorgun olarak- iyice dinlenmiş bir utah deplasmanda bir maç kapatabilir. Ama Suns gelirse süpürülme ihtimalleri bile yüksek
  • cumayı cumartesiye bağlayan gece 04.30'da San Antonio Spurs - Phoenix Suns ntv'de,ama sportitalia ile ilgili yayın akışı yazmamış nba.com bulan varsa yazsın lütfen
  • spurs-jazz batı finali ilk maçı sportitalia da 22:30 da.izleyemeyenler 01:10 da NTV de bant yayını olarak izleyebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

spurs-jazz batı finali ilk maçı sportitalia da 22:30 da.izleyemeyenler 01:10 da NTV de bant yayını olarak izleyebilirler.

sportitalia nın tam frekansını felan verebilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

quote:

spurs-jazz batı finali ilk maçı sportitalia da 22:30 da.izleyemeyenler 01:10 da NTV de bant yayını olarak izleyebilirler.

sportitalia nın tam frekansını felan verebilirmisiniz?

11862 H 27500 3/4
  • sportitalia da olmasa ne yapardık geçtiğimiz senelerde sporttv'den maçları takip ediyordum ama bu sene doğru düzgün maç yayınlamadılar
  • Arkadaşlar kahrolası kanal bende çekmiyor neden olabilir hiç sinyal gelmiyor?
  • arkadasım kanalın acılması ıcın yazılım atılamsı gerekıyo eger her seyı deneıysen ve hla acılmıyorsa yazılım atılcak demektır mesala benım salondakı tv de acılmıyor ama mutfaktakınde acılıyo

ayrıca arkdaslar NTV UTAH-SAS serisinn tüm maçlarını vercekmis

kaynak:ntvspor.net
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkyyy

ayrıca arkdaslar NTV UTAH-SAS serisinn tüm maçlarını vercekmis

kaynak:ntvspor.net

en azından 2günde bir maç izleyebileceğiz.serinin 2.maçı çarşamba günü saat 04:00 de..
  • Bu gece daha doğrusu Çarşamba sabahı Utah - San Antonio maçı 04:00 da NTV de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 22 Mayıs 2007; 15:01:35 >
  • ntv kendini aştı sonunda maçlar

bu gece(23/05) 04.00 SAS vs. JAZZ

25 /05 cuma 20.00 FBULKER vs. EFES

27/05 03.30 JAZZ vs. SAS
    20.00 FBULKER vs. EFES

28/05 03.30 CAVS vs. DETROIT (oh be sonunda)

29/05 04.00 JAZZ vs.SAS

ve meraklısına la ligadan 3 tane super maç. Helal olsun demek geliyor insanın içinden NTV'ye....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

araya sıkıştırmışlar doğu maçını,beklemiyordum böyle birşey.demek ki gelen tepkileri değerlendiriyorlar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

araya sıkıştırmışlar doğu maçını,beklemiyordum böyle birşey.demek ki gelen tepkileri değerlendiriyorlar.

evet sonunda! yani L.James'ten haz etmesemde detroit i izlemek güzel olucak
  • Teşekkürler kardeşim..
  • tebrikelr ntv tüm sene boyunca ugrastik en azından fınal serisini rahatca seyredebılcez bu arda tbl de super olmus o serıde cok zevklı olcak gıbı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.