Ben protein tozu nadir alıyorum. Quark protein ve decathlon protein gofret iyi gidiyor. Muhtemelen onların içinde de whey var ama olsun. Tavuk göğsü yiyorum sık sık ama çok kuru. Onun için de barbekü sosu aldım iyi oluyor. |
Spor Programı Etkili (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ChromerBen protein tozu nadir alıyorum. Quark protein ve decathlon protein gofret iyi gidiyor. Muhtemelen onların içinde de whey var ama olsun. Tavuk göğsü yiyorum sık sık ama çok kuru. Onun için de barbekü sosu aldım iyi oluyor.
Alıntıları GösterKuru yemeniz daha iyi diye düşünüyorum daha az yağ. Ben tavuğu haşlıyorum. quark bende kullanıyorum ama çikolatalara pek ısınamadım. Önceden supplementer dan gofret almıştım koliyle ama 5-6 tane yedim başkasına verdim. Onların içinde de whey var ve zararlı bazı maddeler var diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemem.
-
Hocam kaslarına dokunabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AppleFB
Hocam kaslarına dokunabilir miyimAl senin olsun
-
Videodaki sen mıisin Hocam
quote:
Orijinalden alıntı: crux07Videodaki sen mıisin Hocam
Benim hocam beğendiniz mi?
-
Çok karanlık yüzünüz gözükmüyor. Sakalını kesmiş usame bin ladin bile olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: crux07Çok karanlık yüzünüz gözükmüyor. Sakalını kesmiş usame bin ladin bile olabilir.
Tıraş olacağım hocam. Gelecek videolar da yüzümü gösterebilirim. Kaslarım nasıl?
Bak spor konusunda hayatta yalan söylemem biraderim 10 numara vücudun var. Kanat ver bir.
quote:
Orijinalden alıntı: crux07Bak spor konusunda hayatta yalan söylemem biraderim 10 numara vücudun var. Kanat ver bir.
Teşekkürler hocam.
Oncelikle niye pound birimini kullaniyorsun ben Amerikada yasadim kac kilo eder vs biliyorum ama kilo desene kardesim. 300 pound asagi yukari 135-140 kilo yapar. O kiloyu kusura bakma bench press te basamazsin.
Ben en fit halimde 100 kilo bastim gecen ay tekrar basladim 50 basiyorum 6 ayda 100 kiloya tekrar cikarim ama senin gecmisin yoksa 140 kiloyu 3 yildan once basamazsin.
Araba fln kaldirmana gerek yok ayrica duzgun calis yeter bizim salonda 20 kiloyla calisanlarda var ne olacak herkesin kapasitesi bir degil ki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Oncelikle niye pound birimini kullaniyorsun ben Amerikada yasadim kac kilo eder vs biliyorum ama kilo desene kardesim. 300 pound asagi yukari 135-140 kilo yapar. O kiloyu kusura bakma bench press te basamazsin.
Ben en fit halimde 100 kilo bastim gecen ay tekrar basladim 50 basiyorum 6 ayda 100 kiloya tekrar cikarim ama senin gecmisin yoksa 140 kiloyu 3 yildan once basamazsin.
Araba fln kaldirmana gerek yok ayrica duzgun calis yeter bizim salonda 20 kiloyla calisanlarda var ne olacak herkesin kapasitesi bir degil ki.
Hocam yorumunuz için teşekkürler. Yabancı bir makalede okumuştum bodyweight'ciler falan yazmıştı. Oradan alıntı yaptım. Amacım halterci olmak değil zaten
fit olayım ev güçlü olayım yeter bana diye düşünüyorum. Spor uzun zamandır yapıyorum ama 100 kg bench bile zor girerim diye düşünüyorum. Şu an evde olduğum için bodyweight'e tekrardan başladım. Güç kazanmak için hazırlık yapıyorum, spor salonuna gittiğim zaman bile 2 sene çalışmadan önce 130 kiloyu basamam. Bunun için beslenme de çok önemli.
Siz kendiniz mi program uyguluyorsunuz yoksa spor salonunun verdiği program mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Hocam yorumunuz için teşekkürler. Yabancı bir makalede okumuştum bodyweight'ciler falan yazmıştı. Oradan alıntı yaptım. Amacım halterci olmak değil zaten
fit olayım ev güçlü olayım yeter bana diye düşünüyorum. Spor uzun zamandır yapıyorum ama 100 kg bench bile zor girerim diye düşünüyorum. Şu an evde olduğum için bodyweight'e tekrardan başladım. Güç kazanmak için hazırlık yapıyorum, spor salonuna gittiğim zaman bile 2 sene çalışmadan önce 130 kiloyu basamam. Bunun için beslenme de çok önemli.
Siz kendiniz mi program uyguluyorsunuz yoksa spor salonunun verdiği program mı?
Alıntıları GösterBen hicbirsey protein tozu dahil shake vs bile kullanmam.100 kiloya ulasinca dururum siradan bir insan olarak cok abartiya kacmamak gerek.Yoksa 100 kiloya gelince 120-130 zamanla cikabilirdim ama limitim yuz artirmayacagim.
Mesela calisma sonunda dun biri bana kosma kaslarin erir dedi, calisma bitince 10 dakika kosuyorum sadece. Dedim kasli olmak tamamda 20 metre kosamayan cok kasli adam gordum onlardan olmak istemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Ben hicbirsey protein tozu dahil shake vs bile kullanmam.100 kiloya ulasinca dururum siradan bir insan olarak cok abartiya kacmamak gerek.Yoksa 100 kiloya gelince 120-130 zamanla cikabilirdim ama limitim yuz artirmayacagim.
Mesela calisma sonunda dun biri bana kosma kaslarin erir dedi, calisma bitince 10 dakika kosuyorum sadece. Dedim kasli olmak tamamda 20 metre kosamayan cok kasli adam gordum onlardan olmak istemiyorum.
Alıntıları GösterHaklısınız hocam. Koşma kasların erir diyen ne yaşıyor bilemiyorum.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 24 Mart 2021; 1:9:59 > -
dostum selam, nerede yapıyorsunuz jiujitsu ve güreşi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X