Şimdi Ara

spor salonunda mesafe önemli mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Saçma bir hareket hocam. Eleman son çare olarak montunu satıp salona gidiyorsa demek ki günlük gerekli proteini bile alamıyacak durumda. E o zaman gidip spor yapmasının da pek manası yok bence.
  • tam 11 ay boyunca evime yaklaşık yarım saat uzaklıktaki salona gitmiştim. özellikle uzak olanı seçmiştim o zamanlar. evimin dibinde de vardı ama hiç değilse spordan önce yarım saat yürümüş oluyordum. evden çıkarken whey ve karnitinimi içerdim. eve gelirken de biraz daha hızlı yürürdüm ve 5 katı merdivenden çıkardım hep.
  • Valla üşengeçliğine bağlı ilk bisikletle gidiyorduk kardeşimle ben 5km o 1 km sürüyordu üşenmiyorduk sonra motorla 5 dkya gitmeye üşenip gitmedik.
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    Hocam salonun mesafesi önemli gün gelicek yorgun olacaksın gün gelecek eve dönüp başka işler yapman gerekecek belki salonun uzak olması gitmeni engelleyecek mesafe önemli yakın salon her türlü daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu biraz spora olan azmine bağlı . Ben mesela ünideyim . İlk sene yurttaydım . Yurda 750m-1km falan yakınında vardı . 10 dk falan yürüyodum hemen duş alıyodum dönünce . Eve çıktım . Şimdi o salon 3.5 km ile devam ediyorum . Alışkanlık olduğu için gidip geliyorum ama aylığı pahalı gelmeye başladığı için iptal ettim yeni salon arıcam 6 aylık kayıt basıcam bakalım .

Bu arada en iyi salon yakın salondur . Ben alışkanlık kazanmıştım lakin hastalanma sakatlık durumlarında bu mesafe sıkıntıya sokabilir seni .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    E parası olsa gidip montunu satmaz herhalde.
  • Gidiş geliş nerdeyse 1 saat sürecek . İşten çıkıp 1 saatte yol çekmek istemem ben açıkçası zaten işten gelince insanın kendine ayıracak ne kadar vakti oluyor ki ?

He öğrencisindir veya işin 3-4 de falan bitiyordur o zaman farketmez spor salonunda fiyatı görece uygunsa giderdim.
  • Bulamadim kim yazdi onu ama merdiven cikmak tamamen problemli birsey sorun cikartir.

Mumkun mertebe merdiv3nden inin ama zevk icin cikmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.