Şimdi Ara

spor salonunda mesafe önemli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spor salonuna gitmeyi düşünüyorum fakat evime en yakın olanı 20 dk yürüyüş mesafesinde sizce gidilir mi ? duşumu falan hep evime gelince alırdım eskiden 5 dk mesafede vardı şimdi 20 dk uzağa taşındı buraya kayıt olsam aynı düzen olur mu ? yoksa devamlılık sağlayamaz mıyım ?

• Uzaklık önemli tabi. 20 dk. fazla. Kimse giderken ısınırsın işte falan demesin, insanın motivasyonu kalmıyor. Sporun devamlılığı için evinize yakın salonlar seçin.
  • Bacak günleri 20 dakika 20 saat gibi gelebilir onun dışında sanmam.
  • abartmayın forumdaşlar 20 dk dediğiniz nedir? sporla içli dışlı biri olmasam size inanacam neredeyse.
    bırakacaksan her türlü bırakırsın 20 dk'yı bahane etmeye gerek yok.
  • hocam soğukta falan zor olur mu falan diye fikir alayım dedim. montunu satmakla benim durumu bağdaştıramadım .
  • Yukardaki boş elemanların gereksiz kasılmalarını boşver.

Spora büyük ihtimal akşam gideceksin, bütün gün yorulduktan sonra artık o spora gitme olayı senin için hobiden çok işkenceye dönecek. Bir gün üşenip aman bugün gitmesem n'olur diyeceksin ve o günden sonra spor olayı bitecek senin için. Yani bence mesafe çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte hocam bende bundan korkuyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor yapanlar(salon mu ev mi)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Montumu satıp spor salonuna yatıracağıma evde edebimle şınav çekerim.
  • Git gel 40 dk yürüyüş açıkçası beni sıkardı biryerdn sonra. Yinede yapılabilir.

• yaklaşık 2km yol yürüyorm buda 20 25dk arası sürüyor sanırım. Sorun oluyormu başlarda biraz oluyordu ama alıştım artık 3aydır düzenli bişekilde gidiyorum. Kulaklığımı takıyorum hızlı tempoda yürüyorum. Eğer zamanla ilgili bir sorunun yoksa çokta önemli değil. yürümek bile insana biyerden sonra iyi geliyor.
  • Zamanında kaldığım evden spor salonu 30 dk mesafedeydi benim için sıkıntı olmuyordu.
  • Yeterli ekipman ve imkan varsa mesafe en önemli etken bence.

• narrator12 kullanıcısına yanıt
    nasıl yani ?
  • hala kararsızım bi el atın.
  • Kesinlikle önemli. Kendimden örnek vereyim. Spor salonu evime yaklaşık 20-25 dakika. En fazla 20 gün dayanabildim. Hadi giderken çok sorun olmuyor ama dönüş tam bir eziyet. O yorgunlukla 20-25 dakikalık yolu kaldırabilirim diyorsan git.Ben kaldıramadım. 5 aydır kredi kartımdan 100 lira çekiyorlar. Salona iptal etmeye gitmeye bile üşeniyorum.
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    aracın yoksa çekilmez her gün üşenirsin
  • spor yapamıcaz o zaman hocam :) kaç tl idi salon aylık
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    MacFİT, 99 tl aylık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.