Bildirim
8 yaş kız çocuğu hangi dövüş sporu ve Ataşehir civarı salon tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kızınız gitmek istiyor mu, yoksa zorla mi yazdiriyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 13 Ocak 2018; 22:15:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oda gitmek istiyor bende biraz kendisini savunmayı öğrensin istiyorum. -
jimnastiğe yazdırın hocam o yaştaki kızlar çok meraklı olduyar jimnastiğe -
Biraz heveslendirdim ufaklığı şu an için rotayı değiştirmesem iyi olacak. -
Ne istediğinize bağlı.Vuruş stili sporlar Kickbox,Muay Thai ve Savate.Boğuşma/fırlatma(grappling) için BJJ uygun. Şayet ki salon varsa direk MMA salonuna yazdırabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7581748F8 -- 13 Ocak 2018; 22:55:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tamer Beyaz
En doğru karar bir dövüş sporuna gitmesi.
Muhammed gibilerinden koruyun onu, lütfen.
https://store.donanimhaber.com/92/00/d3/9200d3d95cb4092993d1e36609f8eeb1.jpg
ne ima ediyorsun? erkeksen açık açık söyle
-
Konuya din ve siyaset karıştırmayalım lütfen herkesin inancı,düşüncesi,hesabı ve iç dünyası kendisini ilgilendirir. -
Yaşı küçük, bacakları rahat açılacağı için tekme ağırlıklı bir spor yapabilir.
Uzun süre (2012den bu yana) dövüş sanatları yapmış birisi olarak önermiyorum dövüş sanatlarını. Kızınızı yüzmeye gönderin :) -
Pedolar toplanmış yine :)) Kendi kokuşmuşluklarına bakmadan skkakakkaka
8 yaşında çocuk ne kadar savunabilir kendini? 15 16 yaşlar da gönderin bnce -
Taekwondo küçük yaşta başlayınca ileride çok iyi işler çıkabiliyor.
Gittiğim salonda ve çevremde gördüğüm kadarıyla ne kadar erken yaşta başlamışsa maçlarda o kadar iyi performans sergiliyorlar. Esneklik en büyük etkenlerden birisi.
Kardeşim 10 yaşında onu da Taekwondo ya göndermeyi düşünüyoruz -
Bence jimnastik, dövüş sporu için de hiç geçmişim yok ama muay thai boks tarzı sporlardansa Taekwando falan daha hoş sanki
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
Yaşı küçük, bacakları rahat açılacağı için tekme ağırlıklı bir spor yapabilir.
Uzun süre (2012den bu yana) dövüş sanatları yapmış birisi olarak önermiyorum dövüş sanatlarını. Kızınızı yüzmeye gönderin :)
neye göre önermiyorsun dövüş sanatlarını ? -
Benim cocugum 3 yasinda sadece savunma amacli boks sporuna gindermek istiyorum bende. Kac yasinda baslatmak uygundur
Benimde yıllar önce arkadaşım tekvando'ya gitmişti ve oldukça faydasını görmüştü.
Salon bakıyorum Ataşehir-Üsküdar Cumhuriyet mah civarı ama eskisi kadar yaygın değil sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X