Şimdi Ara

Spor yapanlar(salon mu ev mi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde toplamda 40 kg civarı dumbellım var. salona gitsem çok bir artısı olur mu? ne düşünüyorsunuz

• Kardeşim salon işi boş nereye gitsen kalabalık büyüğüde küçüğüde eğer proda değilsen gerekmez lakin bu iş için 2 tane ağırlık istasyonuna ihtiyacın var.

Biri Bench Press istasyonu diğer Power Rack Lat Pulldown istasyonu bi iki alet olsun 2 bar 2 dambıl barı ağırlık plakaları.

Pro olmadığın bu alet ve kilolarla Bulking yaparsın bence olay serbest ağırlığa giriyor zaten makine gereksizleşiyor.

Olay şu 2 alette yalnız yurtdışında TR bunun gibi kaliteli pro makineler yok pasific yapmış çok pahalı hem dandik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• salonsuz olmaz cuma namazı evde kılınır mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde çalışamazsın. Bu iş motivasyon işidir, kapıdan çıkıp başka yere gitmeden disiplin ile aksatmadan antrenman yapmak zordur. Evde aksatırsın. En düzenli yapan 1-2 senede bırakıyor.

• Tabika salon ama tıka basa bir salon değil
  • evde yapilir butun kas gruplarini 2 çift dumbella bile gayet rahat calistirabilirsin ancak o motivasyonu yakalaman çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayak için salona gitmek gerekiyor kendimce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Gün Spor Mu Yapmalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Salona git, çantayı hazırla, soyun ve üstünü değiş, tekrar çıkar, eşyaları katla vs.. taş çatlasın 1 saatlik spor oluyor 2-3 saat. Kusura bakmayın ben evde çalışanlardanım.

• Salona git salona. İkisini de denemiş biri olarak diyorum.Hem sosyalleşiyorsun hem etraftakileri görünce hırslanıyorsun hem de 3-5 bir şey kapıyorsun hareket nasıl yapılır , doğru mudur vs diye. Hem atıyorum ilk defa 50kg girecen evde yardım edecek adam olmaz salonda çağır birini tutsun 2 dk. salona git yani.
  • spor evde de olmaz salonda da. dışarı çıkın önce. salonda yaptığın şey spor değil, spora takviye bi şeydir. koluna birkaç kilo ağırlık alan kendini spor yapıyor sanıyor.
  • Bu iş tamamen motivasyon evde de durup dururken gaza gelmeyeceğine göre salon iyidir

Ama resmen aletler için değil motivasyon için para vermiş oluyoruz

• Ne ev ne salon. Yüzme imkanım varsa yüzerim, yoksa yürürüm ya da koşarım. İnsan doğasına aykırı şekilde kendimi zorlayıp ağırlık kaldırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Ne ev ne salon. Yüzme imkanım varsa yüzerim, yoksa yürürüm ya da koşarım. İnsan doğasına aykırı şekilde kendimi zorlayıp ağırlık kaldırmam

Yav ne alaka insan doğası vs? Desen ki ağırlık kaldırmaya üşeniyorum desen anlarım da ataların et sütle beslenip kafatasından kan içiyordu. Bu arada boyum 162 93 kilyoum fiat tempram var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Ne ev ne salon. Yüzme imkanım varsa yüzerim, yoksa yürürüm ya da koşarım. İnsan doğasına aykırı şekilde kendimi zorlayıp ağırlık kaldırmam

Yav ne alaka insan doğası vs? Desen ki ağırlık kaldırmaya üşeniyorum desen anlarım da ataların et sütle beslenip kafatasından kan içiyordu. Bu arada boyum 162 93 kilyoum fiat tempram var.

Aşırı spor ve zorlama için evet üşeniyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.