Şimdi Ara

1 Ay spor salonuna gitmeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
16.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteye başlıyorum ve Eylül ayının başında üniversitem için yola çıkmış olacağım.Bu kalan 1 aylık sürede spor salonuna gitmeye değer mi ? 1 ayda vücut ne kadar gelişir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Ay Spor Salonuna Gitmek İşe Yarar mı?

Spor salonuna sadece 1 ay gitmenin faydalı olup olmadığını merak ediyor olabilirsin. Şunu unutmamak gerekir ki, sağlık ve fitness bir yolculuktur ve sonuçlar kişiden kişiye değişebilir.

1 Ay Spor Yapmanın Faydaları

Yine de, 1 ay spor salonuna gitmek bile sağlığın ve formun için bazı faydalar sağlayabilir:

• Daha fazla enerji: Düzenli egzersiz, enerji seviyelerini artırabilir.
    • Gelişmiş ruh hali: Egzersiz, ruh halini iyileştiren endorfin salgılar.
    • Azalmış stres: Spor, stresi azaltmaya ve rahatlamaya yardımcı olabilir.
    • Daha iyi uyku: Egzersiz, uyku kalitesini artırabilir.
    • Hafif kas kütlesi kazanımı: 1 ay spor salonu, özellikle yeni başlayanlar için hafif kas kütlesi kazanımına yol açabilir.

1 Ayın Yeterli Olmadığı Durumlar

Bununla birlikte, 1 ay spor salonuna gitmenin bazı hedefler için yeterli olmayabileceğini unutmamak gerekir:

• Önemli kilo kaybı: Önemli miktarda kilo vermek için genellikle 1 aydan daha uzun süreli ve tutarlı egzersiz gerekir.
    • Büyük kas kütlesi kazanımı: Kas kütlesi kazanmak zaman ve çaba gerektirir. 1 ay, önemli bir kas kütlesi kazanmak için yeterli olmayabilir.
    • Kronik hastalıkların yönetimi: Spor salonuna gitmek bazı kronik hastalıkları iyileştirmeye yardımcı olabilir, ancak genellikle uzun vadeli bir taahhüt gerektirir.

Sonuç

1 ay spor salonuna gitmek sağlığın ve formun için bazı faydalar sağlayabilirken, önemli hedefler için yeterli olmayabilir. Tutarlılık ve sabır, spor salonundan en iyi şekilde yararlanmanın anahtarıdır. Uzun vadeli sağlık ve fitness hedeflerine ulaşmak için düzenli egzersiz yapmayı alışkanlık haline getirmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Definasyon yaparsin hocam yani yag yakarsin vucuttaki yag oranina göre verdigin kilo degisir ben 80 kiloydum 1 ayin sonunda 72 kiloya düsmüstüm boy 180 eger cilizsaniz kalip kazanmak icin gidiyosanız 1 ayda hic bisi olmaz.Cevrende baslicak varsa bi konus derim tek basina biraz zor oluyor
  • Daha önceden hiç gittin mi? Altyapın varsa 1 ayda kendini toplarsın. Ama önceden hiç spor yapmadıysan bir gelişme olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catronoot

Definasyon yaparsin hocam yani yag yakarsin vucuttaki yag oranina göre verdigin kilo degisir ben 80 kiloydum 1 ayin sonunda 72 kiloya düsmüstüm boy 180 eger cilizsaniz kalip kazanmak icin gidiyosanız 1 ayda hic bisi olmaz.Cevrende baslicak varsa bi konus derim tek basina biraz zor oluyor
    1 ay eziyet çekersin bence gitme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmrBinAS

1 ay eziyet çekersin bence gitme.

Alıntıları Göster
    hiç yoktan iyidir
    1ay da bişi olmaz diyenleri aldırma git
  • 1 ayda sadece definasyon yapılır, kungfu"kid"i dinleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

1 ayda sadece definasyon yapılır, kungfu"kid"i dinleme.
    ben gidiyorum aynı senin durumundayım bi hafta gittim vücudum şekillenmeye başladı 1 ayda biraz şekil alır üni için gittiğin yerde devam edersin ünide 2. ayında fit bir vucudun olur

edit: kıskanmayın lan fakirler protein kullanın 3 ayda manken olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chief53 -- 30 Temmuz 2014; 20:12:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsızsüvari

ben gidiyorum aynı senin durumundayım bi hafta gittim vücudum şekillenmeye başladı 1 ayda biraz şekil alır üni için gittiğin yerde devam edersin ünide 2. ayında fit bir vucudun olur

Csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: chief53

edit: kıskanmayın lan fakirler protein kullanın 3 ayda manken olursunuz

Alıntıları Göster
    Ben gaza geldim. 60 lira bayıldım. 1 gün gittim. Ertesi gün kardeşimle kavga ettik. Babamla tartıştık,köye gönderdi ben annemin yanına geldim falan...
    Neyse git derim ben. Hiç yoktan gününün birkaç saati bir işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B111CD008

Ben gaza geldim. 60 lira bayıldım. 1 gün gittim. Ertesi gün kardeşimle kavga ettik. Babamla tartıştık,köye gönderdi ben annemin yanına geldim falan...

Alıntıları Göster
    2 ayda fit vücut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

2 ayda fit vücut

Alıntıları Göster
    beyler üniye kadar body yapıp kas yapmayı düşünüyom 1 ayım var
    ama böyle hayvan gibi kas istemiyorum brad pitt ayarında olsa yeter
    protein tozu kullanıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

Kardeşim sende ne olsa kardeşinle kavga yapıyorsun. Sonrada baban seni köye gönderiyor. Neyse üni.ye gidince rahat edersin.
  • quote:

aynen kanki biz boşa gidiyoz yıllardır
  • Yok hocam geçen anlattığım olaydan önceki gün gitmiştim. Bu bahsettiğim aynı olay.

Hafta sonu Antalya'ya gelicem sonraki gün köye gidicem. Orada öğrencier varmış okuyan. Onlara özel ders vermemi istediler. Hem dedemlere ziyarete gidicem hem de az biraz harçlık biriktirmiş olucam...
  • 1 gün gidip niye kavga ettin onu anlamadım?
  • Ben spora başladığım günden önceki gün kardeşim köyden geldi kuzenle birlikte. Neyse ertesi gün içinde de bu çocuk bana dayılandı. Sövmeye başladı. Endüstri meslek serserisi. Hani şu sokaktaki kekolar varya. Onlardan olacaktı. Babam da şımartıp duruyor çocuğu. Bana el kaldırıp sandalye falan attı. Ben bunu savuşturup çenesine vurdum bi tane. Babamla amcam geldi. Ben size fiske atmadım sen ne yaptığını sanıyorsun falan filan işte... O köye git dedi ben denizliye gittim. Ünv. sonuçları açıklanınca yumuşadı beyfendi. Neyse ya
  • quote:

2 ayda vücut yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B111CD008

Ben spora başladığım günden önceki gün kardeşim köyden geldi kuzenle birlikte. Neyse ertesi gün içinde de bu çocuk bana dayılandı. Sövmeye başladı. Endüstri meslek serserisi. Hani şu sokaktaki kekolar varya. Onlardan olacaktı. Babam da şımartıp duruyor çocuğu. Bana el kaldırıp sandalye falan attı. Ben bunu savuşturup çenesine vurdum bi tane. Babamla amcam geldi. Ben size fiske atmadım sen ne yaptığını sanıyorsun falan filan işte... O köye git dedi ben denizliye gittim. Ünv. sonuçları açıklanınca yumuşadı beyfendi. Neyse ya
    arkadaşlar bişey soracaktım.peki kilosu düşük olanlar için body iyi gelirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

Ben spora başladığım günden önceki gün kardeşim köyden geldi kuzenle birlikte. Neyse ertesi gün içinde de bu çocuk bana dayılandı. Sövmeye başladı. Endüstri meslek serserisi. Hani şu sokaktaki kekolar varya. Onlardan olacaktı. Babam da şımartıp duruyor çocuğu. Bana el kaldırıp sandalye falan attı. Ben bunu savuşturup çenesine vurdum bi tane. Babamla amcam geldi. Ben size fiske atmadım sen ne yaptığını sanıyorsun falan filan işte... O köye git dedi ben denizliye gittim. Ünv. sonuçları açıklanınca yumuşadı beyfendi. Neyse ya

Kardeşin eğer öyle olmak istiyorsa kötü, sende baya başarılısın anlşılan itü kazanmışsın uyar onu liseye geçmediyse. İlerde kendi çeker.
  • Bir ayda bir şey olmaz, ilk üç ay vücudun alışma dönemidir. Bu aylarda vücut hafiften şekillenmeye başlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.