Bildirim
fitness'a aylık ne kadar ayırıyorsunuz ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
0.Balkona mini bir salon kurdum orda zaten tüm hareketleri aşağı yukarı yapabiliyorsun.Olympia olmayacaksan steroid basmıyorsan 100kg civarı plaka ve bazı aletler tüm vücut geliştirme ihtiyacını karşılar.Aksini iddia eden bahane arıyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15000TL civarı.
-
sıfır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evde fitness yapılmaz
-
1400tl macfit memnunum yıl başından önce kampanya vardı ama site hatası yüzünden kampanyaya katılamadım çokta uğraşmak istemedim bu fiyat yeterli bence
-
Evde fitness yapılır profesyonel vücut geliştirme yapılmaz.Koşu bandın vardır bazı elzem aletler ve ağırlıklar vardır gayet fit ve kaslı olursun.Benchin varsa evde bastığın bench ile salondaki bench arasında fark mı oluyor? 11-12 yıldır bu işin içerisindeyim salon geçmişim en az 6 yıl.Evde bastığım deadlift ile salonda bastığımın arasında kaslarımın algılayacağı bir fark yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllık 300 Euro Milano'da gidiyorum tüm spor aletleri Panatta yerli malı kullanıyorlar hayatımda gördüğüm en sağlam marka. Spor salonu o kadar güzel ki hatta içeride dev bir ekran var video açılıyor bazen cbum bazen Ronnie Coleman görüp gaza geliyoruz. Bir video izledim ve trde ki spor salonları gerçekten berbat ötesi ve pahalı bu durum beni üzdü..
Merak etmek isteyen googleden bakabilir ActionFit Cinisello balsamo Milano. Ambiyans bu arada ful marvel tarzı dumbbellar bile captain america görselli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X