Şimdi Ara

1 Ay spor salonuna gitmeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
16.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk 1 ay zaten sırf temel haraketleri yapıcaksın kasların gerilme alışma dönemi o 1 ay.1 ay için gidiceksen gerek yok.
  • Ya beyler siz ne saniyosunuz bu sporu. Gelisirsin diyenlere söylüyorum. 1 senedir gidiyorum anca plaj vücudu oldu vücut şekil aldı. Zayiflarin gidip oo konko kollor fono oldo demesi yok mu.. aglayasim geliyor. Git kardesim ama bi gelişme bekleme. Kiloluysan kilo vermeye baslarsin yavaş yavaş. Unidede yazilirsin bu bir ay temel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay git bidaha bırakmazsın zaten bende 4 aydır gidiyorum hem yapması zevkli hemde faydalı, sonuç olarak gitmeni tavsiye ediyorum
  • Defalarca uyardım. Kitap okutmaya çalışıyordum mesela babamın arkasına sığınıyor allem ediyor kallem ediyor okumuyordu hiçbir şey. Sürünsün geri zekalı, asgari ücret bile almayarak 11'e kadar stajlarda burnu sürtsün de görsün dünyanın kaç bucak olduğunu...
  • Arkadaşlar başakşehir 4. Etapta oturuyorum bana önerebileceğiniz spor salonu varmı okullar açılana kadar
    Boy 1.80 kilo 95 arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldan önce birsey bekleme
  • 1 ayda kasların anca hamlığını atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsızsüvari

ben gidiyorum aynı senin durumundayım bi hafta gittim vücudum şekillenmeye başladı 1 ayda biraz şekil alır üni için gittiğin yerde devam edersin ünide 2. ayında fit bir vucudun olur

edit: kıskanmayın lan fakirler protein kullanın 3 ayda manken olursunuz

İyi güldüm sağol.

• Vücut spora alışır tam ağırlıkları arttırmaya başlar serbest ağırlıklara girmeye başlarsın biter. Bir işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

Orijinalden alıntı: atsızsüvari

ben gidiyorum aynı senin durumundayım bi hafta gittim vücudum şekillenmeye başladı 1 ayda biraz şekil alır üni için gittiğin yerde devam edersin ünide 2. ayında fit bir vucudun olur

edit: kıskanmayın lan fakirler protein kullanın 3 ayda manken olursunuz

İyi güldüm sağol.

eyv hocam yalnız mankenden kastım televizyondakiler gibi değildi notmal bi vucut karın kasları az az belli olan göğürler azcık şişik kollar fit buydu yani arkadaşlar heralde herkülü kasteddiğimi zanneti

• Arkadaşlar hayal kurmayın 2-3 ayda vücüt olmaz

• eğer okula başlayınca salona giderim devam ederim diyorsan altyapı hazırlarsın kendine.

sadece düzenli salona gitmek yeterli değil. beslenme ve uyku düzenini de hizaya soktuğunda ödemini bir nebze atıp, kaslarını uyarmış olursun. okula başladığında da devam edersen zorluk çekmezsin.
  • Merhaba bir ay salona gitsem ne kadar Kilo veririm daha dogrusu verir miyim

• Bir ayda toz kullanarak Arnold gibi olursun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.