Şimdi Ara

Spor ToTo Kuponu Kaç Tutar Sizce Acil Yorum Ona Göre Oynıycaz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4arkadaş ortak giricez bu kupona. Sizce kaç tutar? Bana 14tutacak gibi geliyor
     Spor ToTo Kuponu Kaç Tutar Sizce Acil Yorum Ona Göre Oynıycaz!!!

• bune kardeşim biri tutsa biri yatar maç sayısını azaltın biraz biranda zengin olmaya çalışmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

bune kardeşim biri tutsa biri yatar maç sayısını azaltın biraz biranda zengin olmaya çalışmayın

spor toto diye bişey duydunmu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: DertliyimKederliyim

quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

bune kardeşim biri tutsa biri yatar maç sayısını azaltın biraz biranda zengin olmaya çalışmayın

spor toto diye bişey duydunmu hiç

cık duymadım neymişş

• adam gibi yorum yapacak varmı? İyice çoluk çocuk dolmuş foruma!
  • beklenen sonuçlar bunlar , maçları incelemedim fakat tutmaması için bir sebep görünmüyor
  • spor toto dostum bu 15 maça oynamak zorundasın.

3 büyüklerin ve bayern-barca-real maçları bu hafta çok banko gözüküyor.ibb maçından belki süpriz çıkar.kesin birşey söylenemez ama 2 ihtimale oynadığınız çoğu maç 3 ihtimalli maçlar ne olacağı belli olmaz. bol şanslar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı maçları iddada 2li olanları ÇŞ olarak yazınca toplam 19,65 oran yaptı 15maç! Yani aynı maçları toto yerine İddaa'dan 128liralık oynayınca sadece 2.515lira veriyor oda hepsi tutarsa!
    Ama toto'da hepsi tutmasa 12-13bile tutsa kupon ücretini amorti edebiliyosunuz. 14-15gelirsede baya kardasım hatta zengin olabiliyorsun. oynıycaz bu kuponu! Bol şans dileyin
  • antep eskişehir riskli tercih o maçta antepinde şansı fazla ..

kasımpaşa maçıda riskli 1 de oabilir beşiktaşı yendiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 30 Mart 2013; 14:06:34 >
  • haklısın hocamda her maçın 3ihtimali var yani bu kupon benim analizlerime göre en doğrusu
  • hepsi bile tutsa çok bişey bekleme çünkü kuponunun birebir aynısı 100-150 tane vardır en az. tek başına veya az kişiyle bilebilmen için çok süpriz yakalaman lazım. bolşans dilerim.
  • hocam maçlar senin oynadığın gibi biterse para alamazsın zira hiç sürpriz yok.ben 1-2 ay önce 14 bildim aldığım para 66 tl.güler misin ağlar mısın.15 bilen de 6 bin tl almıştı o hafta.toto oynuyorsan sürpriz deneyeceksin.baska türlü bir anlamı yok.
  • Kuponu oynamadik arkadaslar vazgeçti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.