Arkadaşlar hepinizinde bildiği gibi genellikle İddaa Bayilarinde Spor Toto diye bir oyun var. Peki Biz bu oyunu niye oynamıyoruz.Oyunun Kolon Fiyatı Sadece 25krş Mesala oyunda 3 maç çifte şans oynasanız.İddaa gibi 2 Tl ye oynayabilirsiniz Spor Totoda 15 tane maç var.Ve bu 15 maçın 10 tanesi düşünülen gibi bitiyor Diğer 5 sürpriz maçı tahmin ederseniz.1 trilyona kadar alma imkanınız oluyor 15 maçın 12 sini bilende 250 lira falan alıyor.Bence bu oyun iddaa dan daha zevkli ve daha ucuz Ben iddaa oynuyan herkezin her hafta bir Spor toto doldurmasını tavsiye ediyorum.
Ve Bu haftanın Spor Toto listesi 35. HAFTA SPOR TOTO SONUÇLARI (02-05 NİSAN 2010) Sıra Ev sahibi takım Skor Konuk takım Skor Gün Saat Sonuç 1 FENERBAHÇE KAYSERİSPOR 2 SİVASSPOR GALATASARAY A.Ş. 3 MKE ANKARAGÜCÜ BEŞİKTAŞ A.Ş. 4 BURSASPOR ANTALYASPOR A.Ş. 5 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR DENİZLİSPOR 6 DİYARBAKIRSPOR GAZİANTEPSPOR 7 MANİSASPOR GENÇLERBİRLİĞİ 8 ESKİŞEHİRSPOR KASIMPAŞA 9 MANCHESTER UTD. CHELSEA 10 ARSENAL WOLVERHAMPTON 11 FRANKFURT B.LEVERKUSEN 12 SCHALKE B.MUNIH 13 INTER BOLONGNA 14 LAZIO NAPOLI 15 BARCELONA A.BILBAO
Tavsiye ve Yorumlarınızı bekliyorum...
1 FENERBAHÇE KAYSERİSPOR 0 2 SİVASSPOR GALATASARAY A.Ş. 2 3 MKE ANKARAGÜCÜ BEŞİKTAŞ A.Ş. 2 4 BURSASPOR ANTALYASPOR A.Ş. 1 5 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR DENİZLİSPOR 1 6 DİYARBAKIRSPOR GAZİANTEPSPOR 2 7 MANİSASPOR GENÇLERBİRLİĞİ 2 8 ESKİŞEHİRSPOR KASIMPAŞA 0 9 MANCHESTER UTD. CHELSEA 2 10 ARSENAL WOLVERHAMPTON 1 11 FRANKFURT B.LEVERKUSEN 2 12 SCHALKE B.MUNIH 2 13 INTER BOLONGNA 1 14 LAZIO NAPOLI 1 15 BARCELONA A.BILBAO 1
bu 15 tahmin için 25krs veriliyor.
nasıl oynandığını bi bilsem bende el atacam ama bilmiyorum
Aslında denemek lazım, nesine.com'da 1 liralık puanım vardı kullanamadığım onunla yapabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: XR9
Aslında denemek lazım, nesine.com'da 1 liralık puanım vardı kullanamadığım onunla yapabilirim.
Evet xr9 tavsiye ediyorum.Sansın varsa baya bi miktar tutturabilirsin. Oyunun nasıl oynanıcagına Spor toto'nun net sitesinden bakabilirsin. Kesinlikle iddaa'dan daha kolay.
12 bilene her zaman 250 civarı verilmiyor.o hafta 15 14 tutturan kişi sayısına baglı 12 tuturmustum sevindim gittim 4-5 tl birşey aldım :S
Oynamam da tahmin yapıyım:
1 FENERBAHÇE KAYSERİSPOR 1 2 SİVASSPOR GALATASARAY A.Ş. 2 3 MKE ANKARAGÜCÜ BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 4 BURSASPOR ANTALYASPOR A.Ş. 1 5 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR DENİZLİSPOR 1 6 DİYARBAKIRSPOR GAZİANTEPSPOR 0 7 MANİSASPOR GENÇLERBİRLİĞİ 0 8 ESKİŞEHİRSPOR KASIMPAŞA 10 9 MANCHESTER UTD. CHELSEA 2 10 ARSENAL WOLVERHAMPTON 1 11 FRANKFURT B.LEVERKUSEN 2 12 SCHALKE B.MUNIH 1 13 INTER BOLONGNA 1 14 LAZIO NAPOLI 10 15 BARCELONA A.BILBAO 1
1 tl ediyor..
quote:
Orijinalden alıntı: gfbdogukan
12 bilene her zaman 250 civarı verilmiyor.o hafta 15 14 tutturan kişi sayısına baglı 12 tuturmustum sevindim gittim 4-5 tl birşey aldım :S
Oda doğru hacım demekki hep bankolar gelmiş:)
quote:
Orijinalden alıntı: hell_quard
Oynamam da tahmin yapıyım:
1 FENERBAHÇE KAYSERİSPOR 1 2 SİVASSPOR GALATASARAY A.Ş. 2 3 MKE ANKARAGÜCÜ BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 4 BURSASPOR ANTALYASPOR A.Ş. 1 5 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR DENİZLİSPOR 1 6 DİYARBAKIRSPOR GAZİANTEPSPOR 0 7 MANİSASPOR GENÇLERBİRLİĞİ 0 8 ESKİŞEHİRSPOR KASIMPAŞA 10 9 MANCHESTER UTD. CHELSEA 2 10 ARSENAL WOLVERHAMPTON 1 11 FRANKFURT B.LEVERKUSEN 2 12 SCHALKE B.MUNIH 1 13 INTER BOLONGNA 1 14 LAZIO NAPOLI 10 15 BARCELONA A.BILBAO 1
1 tl ediyor..
Güzel yapmışsın hacı 1 lira atmaya değerdi :) Ama yeni gördüm bu hafta yapma fırsatım olmadı inş. sen oynamışsındır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme