Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig | 16.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 04.01.2015 | 19.00 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
6
Favori
21.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesin çok malca bi hata yapıp puan kaybederiz. kaleciye geri pas verirken adam araya girer, kendi kalemize gol atarız, biri çok malca topu kaptırır, sarı kartlı oyuncumuz rakiple tartışmaya girer hakem herkese sarı kart gösterir bizimki atılır, tam kontraya çıkarken biri mal gibi rakibe pas verir gol yeriz, çok net pozisyonları harcarız gs gelir golü atar vs vs
  • 0-0 biter. Icime oyle doğuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

kesin çok malca bi hata yapıp puan kaybederiz. kaleciye geri pas verirken adam araya girer, kendi kalemize gol atarız, biri çok malca topu kaptırır, sarı kartlı oyuncumuz rakiple tartışmaya girer hakem herkese sarı kart gösterir bizimki atılır, tam kontraya çıkarken biri mal gibi rakibe pas verir gol yeriz, çok net pozisyonları harcarız gs gelir golü atar vs vs

Ersan yapabilir :D
  • Haydi gs haydi wesley sniper .ligin en buyuk sampiyonluk adayi ile oynuyoruz fenere penalti calarak ittirdikleri icinsaymiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En büyük dileğim haftalardır bu maçı bekleyen iki takım taraftarı da gerçek futbol izlesin. Hak geçmesin, hak eden kazansın.

• Jermain Jones:

Spor Toto Süper Lig | 16.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 04.01.2015 | 19.00
  • Adam dünya kupasında efsane oynadı, aslında takımda olsaydı bu sene çok iş yapabilirdi. Hatta ilaç olurdu bugün derbide ilaç...
  • Oğuzhan bişeyleri kanitlamak istiyosa tam maçı işte eger biz kendi oyunumuzu oynarsak yenebiliriz wesley ve selcuga onlem alinmali gs de bu adamlari durdurursak is kolaylasir 2-1 veya 3-1 aliriz demba olcay töre atar 💪

• Abi bu nasıl bir beşiktaşlılık?

Bi resim koy, kartal koy arma koy bişey koy yok mu gogıl oralarda?
    İstatistik çıkar son 10 maç ne yaz yansıt! Ligdeki durumları koy bari bişey istemiyoruz "zor maç" diye konu mu açılır?

La havle vela kuvvete...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor maç
  • Maç sonucu 3-1 ama kim alir bilemem.

• Abimle maça gidemeyeceğimiz için aldığımız biletleri devrediyorum. Batı tribünden 120 liraya aldığım 2 bileti 80 liraya devrediyorum. Lütfen pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

Abi bu nasıl bir beşiktaşlılık?

İstatistik çıkar son 10 maç ne yaz yansıt! Ligdeki durumları koy bari bişey istemiyoruz "zor maç" diye konu mu açılır?

La havle vela kuvvete...

@Zamanlama Manidar

• Bu takım yanarsa ersandan yanar

• Heyecan dorukta, Trabzon maçından önce de böyleydim 3 tane salladık inşallah bu maçı da alacağız.

• bence erken gol atan kazanır.o havada ,o stadta ,o çimde ,skora yatmak bana göre çok kolay.Galatasaray topla oynayan bir takım 1-0 yeniyorsa sürekli pas yapar , tempoyu düşürür,1-0'a kitler.Besiktas 1-0 öndeyse Galatasaray yenik durumdayken ne yapacagını bilmiyor deplasmanlarda,sürekli içeri bakmadan ortalar yada sneijder den uzaktan vuruş bekliyor.Besiktas izin vermez o orta sahasıyla..

Bu yuzden

1-0
    0-1
    0-0

şu 3 skordan biri olur gol erken dakikalarda gelirse gelir
  • Derbi fobimiz var 3 yeriz

• Yenileceğimizi düşünüyorum. Yenilirsek eğer; Fener lider, Beşiktaş ve Galatasaray 1 puan arkasında oluyor. Tam istenilen şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

Abi bu nasıl bir beşiktaşlılık?

La havle vela kuvvete...

Sen yenisin galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu bir kullanıcı adı

Bi tarafta saray soytarıları, diğer tarafta halkın takımı..

Duzgun konus lan?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.