Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig - 2.Hafta Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş - 26.08.2013 - 21:45 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
14.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YÖNETİM ABİCİM SOLBEK ALMAYIN TAMAM MI ?
  • Saka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı kalede değil abi sıkıntı defansta..yapılan hataya bak son ıkı mactakı 2 hataya bak..amator takım yemıyor boyle goller ya..yazık vallahı bıllahı yazık
  • BIr daha top Fernandesin onunde kalmaz ayrica her rakipde Trabzon degil bunu bilmek lazim bu mactan 1 puan bile alamayiz.

• Alma şu takıma adam gibi bir solbek alma orman efendi
  • SOL BEKKKKK....
  • Sol bek önümüzdeki yıllarda netleşicek beyler acele etmeyin.
  • Ersan yerinde oynamıyor bütün suçu ona atmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Sol bek alınmazsa olacağı bu

Pozisyonun sol beklik bir durumu yok ki. Sol bek tabii ki alınmalı ama bu tamamiyle bireysel hatadan başka bir şey değil. Alınacak sol bek de yapabilirdi bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

10 yeriz. Çünkü takımımızda Drogba gibi kariyerinin zirvesinde olan bir forvet, Sneijder gibi dünyanın en iyi ofansif orta sahası, dünyanın en iyi 5 forveti arasında olan Burak Yılmaz, ligin açık ara en iyi orta sahası Selçuk İnan, Thiago Silva'nın olduğu ligde en iyi stoper seçilen Chedjou, ligin en iyi dripling yapan oyuncusu Amrabat yok.

Gs'liler gelmeden ben yazayım.

Evet yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

ntvsporda maçı anlatanlar erciyes gol atınca neden güldüler

Ersanın hatasına gülmüş olabilirler.

Böyle basit goller yersek işimiz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

BIr daha top Fernandesin onunde kalmaz ayrica her rakipde Trabzon degil bunu bilmek lazim bu mactan 1 puan bile alamayiz.

Bir sonraki golumuzu sana armağan ediyorum şimdiden

• Sorun McGregor diyen arkadaşları bekliyorum ben..Milyon defa dedik savunmada problem diye..

• ersan manitanin pesinden kosacagina biraz futbol ogren. sol bek almayin olm almayin biz izlemeyiz artik maclari

• Ya Veli ağlatacak beni en sonunda yemin ediyorum. Bu kadar olmaz ya. Pas bile veremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

BIr daha top Fernandesin onunde kalmaz ayrica her rakipde Trabzon degil bunu bilmek lazim bu mactan 1 puan bile alamayiz.

Bir sonraki golumuzu sana armağan ediyorum şimdiden

O gol gelmez kusra bakma ama

• Solbeki geçtim ben Ersan'ı takımda oynatmam. Kaç oldu ya bu onun yüzünden kaçıncı gol yiyişimiz. Defol git artık be
  • Abi bu adam bjkli felan değil bildiğin troll bütün cinsler bizim bölümde
  • Ersan'ın ne suçu var? Suç onun orda oynatılmasına sebep olanlarda. Adam kendi orada oynayamıyorum diye defalarca söyledi. Eksiklikten orda oynuyor. Fikret Ormancık azıcık paraya kıyıp adam gibi bir sol bek alsaydı Ersan'a burda kimse sallamazdı.

Olcay dökülüyor arkadaş sahada yok resmen 10 kişi oynuyor takım. Görmüyor mu bunu kimse? Adamın ayağına kaç kere top geldi?
  • Manu macini izliyordum ama sıkıcı geciyor. 2. Yari besiktas macina geçeceğim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.