Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig - 2.Hafta Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş - 26.08.2013 - 21:45 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
14.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

Sorun McGregor diyen arkadaşları bekliyorum ben..Milyon defa dedik savunmada problem diye..

Bu golleri Mcgregor yese şuan dünyayı yıkarlardı çok gol yiyor diye anlamazlar
  • pedro oynamalı artık
  • sol bek bize de lazım. beraber alalım indirim yaptırırız.
  • sol bek alınmadıkça alışalım bu gollere. adam akıllı gol yemedik ne zamandır rakiplere ikram yapıyoruz
  • Defans hatalarindan birkac mac daha kaybedelim Fikret Orman o zaman alir sol beki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorun McGregor diyen arkadaşları bekliyorum ben..Milyon defa dedik savunmada problem diye..

Golü iyi izlesene sen. Sivok çapraza koşu yaparken başını alamayıp taaa tarlaya gidiyor. Yasini Serdar kovalıyor. Golde Ersan kadar Sivok'un hatası var.
  • Tromso maçının aynısı

• ben bu salaklar oynadigi surece izlemicem beyler. bilic nasil sabrediyo bilmem
    veli escude malmeidadan bahsediyorum.ersana kizmiyorum adam safti kaymis stoperi orda oynatirsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

quote:

Bu golleri Mcgregor yese şuan dünyayı yıkarlardı çok gol yiyor diye anlamazlar

McGregor'ın yediği 30 golün 20 tanesi aynen bu şekilde oldu.Açsın baksın karşı çıkacak olan, ligtv gollerde var.

Düşünmek gerekiyor işte, başkalarının yönlendirmesi ile hakaret etmek kolay..

• Zahmet oldu hakem efendi , unuttuğun düdüğü çalabildin nihayet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size haftalardır söylediğim gibi bu veli, escude, almeida, ersan bu takımın oyuncusu degil. Şunları savunmayın ya
  • Yav he Mcgregor cok iyi kaleci he simdide basladilar mcgregor diye takimin orda maglup yeniliyo

• Tromso macına bılet aldım maçtan önce. Şuan olsa almazdım okadar uyuz oldum takıma büyük takımız dıyoruz ne baskı var ne oyunu yarı sahaya yıkma rakıp erciyes lige yeni çıkmış takım cok rahat geliyo böyle bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Manu macini izliyordum ama sıkıcı geciyor. 2. Yari besiktas macina geçeceğim.

+1

Mourinho 4-6-0 çıkmış rezil maç oluyor. İtiş kakış ve full press , top dönmüyor maçta anasını satıyım.
  • Bir sol bek alın ulan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Yav he Mcgregor cok iyi kaleci he simdide basladilar mcgregor diye takimin orda maglup yeniliyo

Zuhahahhahahaha McGregor çok iyi kaleci evet çok iyi ondan McGregor varken bile Tolga alınsın yorumları vardı hahahahahahahah.
  • Veli-Oğuzhan, Almeida-Eneramo değişikliği olması lazım bence
  • Veli garibim de 4 olumlu hareket yapıyor, 1 pas hatasında ''allah seni şöyle yapsın böyle yapsın hedehödö..''

• ah deli ibo ah ...
  • Şu takıma çift on libero çıkıyosun BİLİC efendi. Koy atibayi Fernandes Oguzhan yap. Allahım ya. Ya da ben futboldan anlamıyorum bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.