Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig - 2.Hafta Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş - 26.08.2013 - 21:45 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
14.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mactan 3 puan almamiz hayal gibi geliyor. Insallah yanilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan-

Gene bizi yakan bireysel hatalar. Bu şekilde olmuyor. Ersan'ı hemen bu hatayı yaptı diye asmıyorum ama haksız da değiliz. Orta alanda iyi oyun kuramıyoruz. Veli yerine Oğuzhan hemen girmeli. Önder Özen, Eneramo'yu farklı yerlerde oynatacağız demişti. Öyleyse 60 dan sonra Gökhan gene verimsiz olursa onun Eneramo alınmalı. Bunlar olmayacaksa bile şu çift ön liberolu sistemi bırakalım. Büyük takımız, olmaz bu sistem.

Töre mi? Çıkacak en son adam Töre. Zaten Töre olmasa kanattan gidemiyoruz olcay sahada yok be kardeşim. bu takımda ilk çıkacka kişi olcaydır. 48 dk ne yaptıgını soyle bana? top mu surdu? ayağa pası var mı? mal gibi dolanıyor sahada
  • Ersan bir daha oynamasın.Hatalarından ders almayan bir adamın bizim takımda işi yok.Escude bile affedilebilir.İlk hatası bizde, ya Ersan her sene 1-2 gol böyle veriyor rakiplere bumu stoperliğin senin?
    Birde Stoper stoper diye ağlıyor sol bek oynayamam diyor.Stoper adam kafa topunu böyle verirmi vermez.İnşallah defolup gider yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

10 yeriz. Çünkü takımımızda Drogba gibi kariyerinin zirvesinde olan bir forvet, Sneijder gibi dünyanın en iyi ofansif orta sahası, dünyanın en iyi 5 forveti arasında olan Burak Yılmaz, ligin açık ara en iyi orta sahası Selçuk İnan, Thiago Silva'nın olduğu ligde en iyi stoper seçilen Chedjou, ligin en iyi dripling yapan oyuncusu Amrabat yok.

Gs'liler gelmeden ben yazayım.

Evet yok.

Boş adamsın.
  • Veli yerine Oğuzhan ve Almeida yerine Eneramo degisikligi bekliyorum ikinci yarıda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Encarnacion

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Sorun McGregor diyen arkadaşları bekliyorum ben..Milyon defa dedik savunmada problem diye..

Golü iyi izlesene sen. Sivok çapraza koşu yaparken başını alamayıp taaa tarlaya gidiyor. Yasini Serdar kovalıyor. Golde Ersan kadar Sivok'un hatası var.

trollsun ama aferin lan görmüşün sende

sırf serdalı desteklediğim için troll yaptılar tamam eyvallah ama ya kardeşim bu sivok denen zatı göremeyen adam zaten ya kördür ya da sorunlu. beyin logaritmalarının çalısmaması gerek. golde %100 bariz hatası var yav adamı kovalarken birden ortadan kayboluyor. anlamıyorum ya. 1 değil 2 değil kova stoperin tanımı. kör stoper.

Ben sevdim bu adamı sivok a düşman olan benim dostumdur agalar adam anlamış bu çocuk futboldan anlıyor

Sizin taraftar sanırım tipine göre stoper beğeniyor. Bir Bekir bile etmeyecek Toroman'a aşıktınız yıllarca. Adamlar yakışıklı ama allah için

• Troll diye çok kişiyi blokladim , hatta blokladigim BJKliler bile var ama huysuz dedeler gibi inadına hala Veli'yi savunanlar var asıl tam blokluk onlar . Veliyi BJKye yakıştıriyorsaniz Erciyes karşısında zorlanmamiz normal.üçüncü sınıf topçu ile üçüncü sınıf takıma kafa kafaya oynuyoruz bu kadar basit.

• quote:

quote:

Gene bizi yakan bireysel hatalar. Bu şekilde olmuyor. Ersan'ı hemen bu hatayı yaptı diye asmıyorum ama haksız da değiliz. Orta alanda iyi oyun kuramıyoruz. Veli yerine Oğuzhan hemen girmeli. Önder Özen, Eneramo'yu farklı yerlerde oynatacağız demişti. Öyleyse 60 dan sonra Gökhan gene verimsiz olursa onun Eneramo alınmalı. Bunlar olmayacaksa bile şu çift ön liberolu sistemi bırakalım. Büyük takımız, olmaz bu sistem.

Töre mi? Çıkacak en son adam Töre. Zaten Töre olmasa kanattan gidemiyoruz olcay sahada yok be kardeşim. bu takımda ilk çıkacka kişi olcaydır. 48 dk ne yaptıgını soyle bana? top mu surdu? ayağa pası var mı? mal gibi dolanıyor sahada

Tam düzeltecektim bende hocam. Yanlış yazmışım sen düzeltmişsin zaten. Kesinlikle öyle. 2 Ön liberolu sistemi anlarım. Ama böyle maçlarda olmaz abi. Ayıptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

Ersan bir daha oynamasın.Hatalarından ders almayan bir adamın bizim takımda işi yok.Escude bile affedilebilir.İlk hatası bizde, ya Ersan her sene 1-2 gol böyle veriyor rakiplere bumu stoperliğin senin?
    Birde Stoper stoper diye ağlıyor sol bek oynayamam diyor.Stoper adam kafa topunu böyle verirmi vermez.İnşallah defolup gider yeter.

Sivok her sene 5 tane maç veriyore bu golde ersan ne kadar hatalı ise sivok da o kadar hatalı penaltıda atibo ne kadar hatalı ise sivok da hatalı 2 pozisyon da da sivok yerinde yok çekirdek çıtıyor beyfendi oyunda sorumluluk almıyor birde kaptan olmuş deliricem ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Veli yerine Oğuzhan ve Almeida yerine Eneramo degisikligi bekliyorum ikinci yarıda.

nedense değişiklik kıtlığı yaşıyoruz geçen sene değiştirilecek adam yoktu bu sene değiştirilecek adam var değiştiren yok

Edit: Gerçekten değişik bir cümle olmuş

• quote:

Olcay mıdır nedir sahada 48 dk boyunca naptı? Kaç kere top aldı? Top sürdü mü? Sahada ruh gibi dolaşıyo arkadaş şu adamı beğenenler var sırf attığı goller için hayret ediyorum inanılır gibi değil adam ne bir pas atıyor ne de başka birşey yok resmen hayalet 10 kişi oynuyor takım.

+1
    Noktasina kadar imzami atarim.Adam 80 dk sahada ruh gibi dolasiyo hala bu adami savunanlar var.
    Artik su sol bek de gelcekse gelsin kac aydir bi sol beki bitiremediler ersandan sol bek olmayacagi zaten belliydi.Ayrica Almedia'nin takimdan gidicegi gunu iple cekiyorum.

Ayrica 2. Yari Almeida>Enaramo,Veli>Oguzhan degisikligi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hook1903 -- 26 Ağustos 2013; 22:47:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Troll diye çok kişiyi blokladim , hatta blokladigim BJKliler bile var ama huysuz dedeler gibi inadına hala Veli'yi savunanlar var asıl tam blokluk onlar . Veliyi BJKye yakıştıriyorsaniz Erciyes karşısında zorlanmamiz normal.üçüncü sınıf topçu ile üçüncü sınıf takıma kafa kafaya oynuyoruz bu kadar basit.

Veli'yi izlediğim ilk maçta bu adamın ne işi var demiştim. Bu kadar faydasız bir oyuncu daha olamaz. Hadi oldu bu kadar ısrar niye. Necip şu çocuğa 5 basar. Hepsini geçtim neden 2 ön libero? Çıkart şu Veli'yi oynat Oğuzhan'ı basit!! Ya biz futbolu yanlış gözle izliyoruz, ya da Biliç'de sıkıntı var.
  • Ve kanser başlar....
  • quote:

quote:

quote:

Tam düzeltecektim bende hocam. Yanlış yazmışım sen düzeltmişsin zaten. Kesinlikle öyle. 2 Ön liberolu sistemi anlarım. Ama böyle maçlarda olmaz abi. Ayıptır.

ya kardeşim o 2 ön liberonda sanki schweinsteiger ile javi martinez olsa neyse. la veli ile hutchinson nedir yaaa ikisi birden mahvettiler takım top çıkaramıyo ileri offfffç

• ersanın yerıne gokhan suzen bıle oynasa daha ıyı..veya tanju kayhan..valla bu hataları yapmazlar..sivokta hatalı golde gercı..top ersanda zaten vuracak bellı sen nereye kosuyon oyle capraza..2. yarıya 2 degısıklıkle baslamak lazım boyle gıtmez..
  • bu yorumcular lütfen bizim maçları yorumlamasın .Bune la eleştirmekten başka birşeyere yaramıyorlar.Sanki taraf tutuyorlar .Özellikle bu iki adam bütün beşiktaş maçında hep eleştiri
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
     Spor Toto Süper Lig - 2.Hafta Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş - 26.08.2013  - 21:45

• bu takıma sabır ve birlikte oynamak lazım maç içinde daha kimse kimsenin ne yapacağını bilmiyo atiba pas atıyo ersan koşmuyo töre yerden ayağa istiyo serdar koşu yoluna bırakıyo

size katıldığım tek nokta sol bek ersan orası için çok kötü çok ağır birde almeida abi parasızda olsa versinler bu adamı mutsuz bence bu herif oynayamıyo değil oynamıyo yalandan koşup ayak yapıyor

ayrıca kayseride bence adını gençlerbirliği olarak değiştirsin hocam yine kurmuş takımını pinti cavcav yüzünden bıraktı gençleri

son dakika tolga hastaneye gidiyor çok kötü oldu bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

Ersan bir daha oynamasın.Hatalarından ders almayan bir adamın bizim takımda işi yok.Escude bile affedilebilir.İlk hatası bizde, ya Ersan her sene 1-2 gol böyle veriyor rakiplere bumu stoperliğin senin?

Sivok her sene 5 tane maç veriyore bu golde ersan ne kadar hatalı ise sivok da o kadar hatalı penaltıda atibo ne kadar hatalı ise sivok da hatalı 2 pozisyon da da sivok yerinde yok çekirdek çıtıyor beyfendi oyunda sorumluluk almıyor birde kaptan olmuş deliricem ya

PENALTININ P SI YOK ORTADA COK IYI IZLE ORAYI... AMA ERSAN KONUSUNDA KATILIYORUM. AYRICA GALATASARAY SAMSUNSPOR MAÇINI BILMEYEN YOKTUR ADAMLAR SABRI-EMRE ÇOLAKIN INANILMAZ HATALARI NEDENIYLE 2-0 GERIDE KAPATMISLARDI ILK YARIYI. IKINCI YARIDA DA GALATASARAY 90 DK YA KADAR TEK KALE OYNADI VE SKOR 4-2 OLDU... INS BIZ DE BOYLE GERIDEN MAC CEVIRIRIZ.

• Tolga ambulansla hastaneye kaldırılmış
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.