Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | KASIMPAŞA A.Ş - FENERBAHÇE A.Ş. 16.09.2013 20.00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
1
Favori
16.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UMARIM İYİ BİR SONUÇ ALIRIZ TEMENNİ BU YÖNDE.

BAŞARILAR FENERBAHÇEM UMARIM BARONİYİ OYNATMAZ.

TAHMİNİM 4-6 ARALIĞINDA GOL OLUR.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İnş fark atarsınız şu parası nerden geldiği belli olmayan takıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

İnş fark atarsınız şu parası nerden geldiği belli olmayan takıma.

İyi temenniniz için teşekkür ederiz hocam, bugün ki galibiyet için tebrik ederim sizi ilk yarıda işi bitirmişsiniz.
  • quote:

parasının nerden geldiği açık aslında baya,neyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

Ben geçen gün yazdım diye 4 gün veya 7 gün ban attılar bana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

Ben geçen gün yazdım diye 4 gün veya 7 gün ban attılar bana

Tekrar yemeyin hocam
  • Bizim memleketten de bir başbakan cumhurbaşkanı çıksada bizim memleket takımıda birinci lige çıksa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakatlık vb. olmadığı sürece bu kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum;

Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | KASIMPAŞA A.Ş - FENERBAHÇE A.Ş.  16.09.2013 20.00
  • Sakatlık olmazsa milli takımlarda ;

Kasımpaşa 2-3 Fenerbahçe
  • paşa nın hucum hattı oldukça iyi kaybedebiliriz maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

paşa nın hucum hattı oldukça iyi kaybedebiliriz maçı

Alves başgan santraforlarını tutar beklerimiz zaten kaliteli kanatlardan sorun yaşamayız.
  • eger deplasmanda kazanırsak çok iyi olur bizim için fakat alvesle ilgili bir sorun var bizim ulke standartları için fazla sert oynuyor her an kırmızı gorecek gibi geliyor bana.Yoksa rakip oyunculara bir tane kafa topu vermedi vermez de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

eger deplasmanda kazanırsak çok iyi olur bizim için fakat alvesle ilgili bir sorun var bizim ulke standartları için fazla sert oynuyor her an kırmızı gorecek gibi geliyor bana.Yoksa rakip oyunculara bir tane kafa topu vermedi vermez de.

Haklısın, ama sorun değil cezalı duruma düşse bile stoper çok Yobo,Bekir,Serdar ve Kadlec.
  • Kadroda bu hafta bence Selcuk yerine emre veya alper başlar. webo yerine sow bütün şeyler kalkar.
  • fenerin yenilceğini düşünmüyorum kasımpaşayı beğenmiyorum sivas maçındaki gibi golü erken bulursa direk çözülebilir uzarsada sıkıcı bir deplasman havasında berabere bitebilir de daha milli takım arası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Kadroda bu hafta bence Selcuk yerine emre veya alper başlar. webo yerine sow bütün şeyler kalkar.

bu kadroda sakat olmazsa ya mehmet topal ya selçuk şahin ikisinden biri oynar her zaman çünkü takımdaki 2 kesici var onlarda bunlar topal sakattı diye selçuk oynuyordu iyileşince selçuk out topal in

emre sanırım ersunun gözünden düşmüş durumda arsenal maçında elini beline koymalar rakip top çevirirken elini beline koyup "baskı yapsanıza lan" falan demeler siyaseti sporla karıştırmalar falan iyice taraftarın ve ersunun gözünden düşmüş durumda alperse keserse meirelesi keser orta sahada yerleri garanti olan 2 adam var topal ve holmen holmen yoksa alper topal yoksa selçuk oynar meirelese 10 milyon verilmese alper şuan oynardı

sow da FB düşmanı bir program olan Telegol e röportaj vermiş oda camiadaki saygısını kaybetmeye başladı transfer arası veya sene sonu satılır bence

Volkan(mert) gg77 alves egemen caner emenike mehmet meireles holmen kuyt webo olacak bakın görün

• Eğer bu maç da baskılı, güzel bir oyun izlersek içimde bir umut doğacak. Sivasspor maçının aldatıcı olmadığının kanıtı bu maçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Eğer bu maç da baskılı, güzel bir oyun izlersek içimde bir umut doğacak. Sivasspor maçının aldatıcı olmadığının kanıtı bu maçtır.

Yeneriz diye düşünüyorum ama ilk yarı 2 tane gol bulmalı ve %55 veya %60 oranında topla oynamalıyız.
  • Emre'yi kadroya yazmayın, artık forma şansı bulacağını düşünmüyorum.
  • maçın ayın 15 i mi kesin ben daha açıklanmadı diye biliyorum fikstür
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.