Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | KASIMPAŞA A.Ş - FENERBAHÇE A.Ş. 16.09.2013 20.00 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
1
Favori
16.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakem sapıtmasa volkan atılırdı volkan bitmiş sevmezdim de üzüldüm lan iyi kaleciydi ha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • salih sow alper mert nerede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

2 kere çay koymaya gittim 2 gol yediniz lan.

Yarın görürsünüz bi 5 tane yiyin bakalım.

Realle 4 keremi 5 keremi ne karşılaştık hangisinde bize 5 atmışlar genç o işler öyle kolay olmuyor

• Selcugun yerine salih oynasa kotu olarak ne kadar etkiliye bilir pozitif etkilerini tartismam zaten.

• Volkanın kabul günü.
  • Kuyt'ı ve Selçuk Şahin'i futbolcu diye oynatan teknik direktörün futbol bilgisinden şüphe ederim. Bu takımda kim oyunu kuruyor, orta saha nerede kim ne yapıyor belli değil. Aykut'u sevmezdim ama kim nerede oynuyor o belliydi en azından.
  • Ortasahada adam bolluğumuz var ama kalite anlamında sıfır... Orta saha ve sol kanada adam lazım ...
  • Mert gibi kalecin varken Volkan gibi kazmayı oynatan hocaya...
    Mehmet Topal gibi en iyi türk ön liberon varken kazma Selçuk'u oynatan hocaya...
    Sow gibi müthiş bir santraforun varken Wébo gibi anadolu takımı santraforunu oynatan hocaya...

Ne diyeyim...

• Fenerbahçeye parası olan değil akıllı bir başkan lazım tamam parasıda olsun ama Aziz gibi değil.
  • Selçuk out Alper in
  • Meireles ve Kuytcılar formda değil daha maç bitmeden savunmaya gelirlerdi.Volkancılarda diyecektim ama onlar kör oldu
  • Volkan'ı mahalle takımına almam Sivas maçında 2 şut geldi 2'sini de yedi bu maçta 2 şut geldi 2'sini de yedi.Webo-Kuyt etkisiz eleman Selçuk her zamanki gibi

Selçuk-Topal
    Kuyt-Topuz değişiklikleri olsa iyi olur
  • Böyle şans yok ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

2 kere çay koymaya gittim 2 gol yediniz lan.

Yarın görürsünüz bi 5 tane yiyin bakalım.

O kadar fark olmaz ama Sağda Bale solda Ronaldo insan bi ürkmüyor değil. Madara olmayalım en azından yenilsek bile güzel yenilelim.

• Volkan reyiz kırmızıyı yiyordu
  • Kasımpaşa'da hiç iş yok. Hakem kırmızıyı görse maç bitti belkide ama bu kadar kötü kasımpaşa'yı yenmemiz lazım ne olursa olsun..
  • İki golü de kurtarabilirdi volkan ama işte
  • İleri top taşıyacak adam yok 11de.Acilen Alperin girmesi lazım.Maçın yarısında Egemen-Alves-Volkan üçlüsü saçma sapan paslaştı.
  • Fena oynamıyolar diye yazmadım. Selçuk denen kazmayı inatla oynatan bu adamdan takıma bi fayda gelmez.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.