Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig Play-off Sistemi Nasıl Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.İki takım arasındaki ikili averaj

2.Gol averajı

3.En fazla gol atan

Kaynak: http://www.olayweb.com/spor-toto-super-lig-play-off-sistemi-hesaplama-bilgi-averaj-hesabi-2012/

Spor Toto Süper Lig Play-off Sistemi Nasıl Olacak

• ama öncelikle yarım puan eklenmiş takım var mi ona bakılacak, varsa o aşağıda yer alacak.eğer yoksa ikili averaja bakilcak ve bu 4 maç için bakılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

ama öncelikle yarım puan eklenmiş takım var mi ona bakılacak, varsa o aşağıda yer alacak.eğer yoksa ikili averaja bakilcak ve bu 4 maç için bakılacak.

Orasi muamma. Yonetmeligi okudum ama ikili evrajda 4 mac mi, playofftaki 2 mac mi, 4 macsa ilk 2 mac yarim puan uzerinden mi olacak net bir madde goremedim.

Sezon sonu bu konu yuzunden cok gurultu kopacak kimsenin haberi yok :) Bu yazimi da unutmayin gorun neler olacak.

• Play off maçları ne zaman başlayıp ne zaman bitecek bir bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

ama öncelikle yarım puan eklenmiş takım var mi ona bakılacak, varsa o aşağıda yer alacak.eğer yoksa ikili averaja bakilcak ve bu 4 maç için bakılacak.

Orasi muamma. Yonetmeligi okudum ama ikili evrajda 4 mac mi, playofftaki 2 mac mi, 4 macsa ilk 2 mac yarim puan uzerinden mi olacak net bir madde goremedim.

Sezon sonu bu konu yuzunden cok gurultu kopacak kimsenin haberi yok :) Bu yazimi da unutmayin gorun neler olacak.

Gayet net 4 maç diyor yönetmelikte.Mevzu ikili averaj olduğundan da öyle yarım puan mevzusu yok.4 maçın sonucu etki edecek.

Kurallar gayet net yani o konuda sıkıntı olmaz.

İlgili kısımda bu:

PLAY-OFF GRUPLARI MÜSABAKALARI SONUNDA PUAN EġĠTLĠĞĠ HALĠNDE UYGULANACAK ESASLAR:

(A) Ġki takımın puanlarının eĢitliği halinde;

I. Kendisine yarım puan eklenen takım varsa bu takım sıralamada bir altta yer alacaktır.

II. Bu durum söz konusu değil ise, takımların Lig Grubunda ve Play-Off Gruplarında birbiriyle oynadıkları toplam 4 müsabakadaki puan üstünlüğüne bakılır.

III. Takımların kendi aralarındaki Lig Grubu ve Play-Off Grupları müsabakalarında puan eĢitliği varsa, kendi aralarındaki bu müsabakalardaki gol averajına bakılır. Kendi aralarındaki maçlarda atılan gollerde eĢitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.

IV. Takımların kendi aralarındaki Lig Grubu ve Play-Off Grupları müsabakalarında puan ve gol eĢitliği devam ediyorsa, 34 hafta oynanan Lig Grubundaki puan sıralamasında üstte olan takım üstte yer alacaktır.

• @CeSiN

Öncelikle aynı maddeleri ben de okuduğum için konuya mesaj attım, o maddeleri biliyorum.

Nesi gayet net?

Yarım puan olayı yok diyorsunuz ama maddede bunu yazan bir tek kelime yok. Benim kastım da bu, eşitlik durumunda yıl sonu bir sürü kavga çıkacak! 4 maç ikili avreaj deniliyor, ama lig statüsü gereği ilk maçlar yarım puandan hesaplanmıştı, ikili avreajda ilk maçla yarım mı, tam mı, tam bir BİLGİ veya İZAH YOKTUR!

• quote:

@CeSiN

Öncelikle aynı maddeleri ben de okuduğum için konuya mesaj attım, o maddeleri biliyorum.

Nesi gayet net?

Yarım puan olayı yok diyorsunuz ama maddede bunu yazan bir tek kelime yok. Benim kastım da bu, eşitlik durumunda yıl sonu bir sürü kavga çıkacak! 4 maç ikili avreaj deniliyor, ama lig statüsü gereği ilk maçlar yarım puandan hesaplanmıştı, ikili avreajda ilk maçla yarım mı, tam mı, tam bir BİLGİ veya İZAH YOKTUR!

Ozaman şöyle diyeyim okudum diyorsun ama ilk başta 4 maç için bile 4 maç mı 2 maç mı gibisinden yazmışsın enazından şimdi 4 maç olduğunu kabul ettin,net olarak yazmışlar :) diğer konu ayrıca tartışılabilir haklısın bana göre net görünüyor ikili averaj dediği için yarım puan mevzusu olacağını sanmıyorum.Ama sende tam tersi olmalı diye iddaa edebilirsin tabiki.

Sırf bunu meraktan tff ye mail bile atabilirim :) net birşey öğrenirsem yazarım.

• quote:

quote:

@CeSiN

Nesi gayet net?

Ozaman şöyle diyeyim okudum diyorsun ama ilk başta 4 maç için bile 4 maç mı 2 maç mı gibisinden yazmışsın enazından şimdi 4 maç olduğunu kabul ettin,net olarak yazmışlar :) diğer konu ayrıca tartışılabilir haklısın bana göre net görünüyor ikili averaj dediği için yarım puan mevzusu olacağını sanmıyorum.Ama sende tam tersi olmalı diye iddaa edebilirsin tabiki.

Sırf bunu meraktan tff ye mail bile atabilirim :) net birşey öğrenirsem yazarım.

4 maç 2 maç konusunda haklısın. Ben TFF Super lig yönetmeliğini 1-2 ay önce okumuştum, demekki 4 maç mevzusu aklımda kalmamış o zaman öyle yazdım.

Yalnız dediğim gibi 4 maçın ilk 2 maçı kesinlikle yarım puan üzerinde olur veya tüm maçlar tam puan üzerinden olur gibi NET bir ifade yok. TFF hangisini demek istiyorsa tersini diyene sunabileceği bir metin yok.

Düşünseniz FB-GS aynı puanda bitirdi ligi.

ÖRNEĞİN : İlk 2 maçı GS aldı, son 2 maçı yani playoff maçlarını FB aldı. Gol averajında GS üstün.

Tam puansa GS Şampiyon,
    İlk 2 maç yarım puansa FB Şampiyon olur. Ama kural ne??????

Şampiyonu belli edecek tam bir metin yok. Olaki böyle bir durum olursa ortalık kaynar. Bu belirtmek istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.