Şimdi Ara

Spor yapıcak yer arıyoruz (Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim-kardeşlerim 3-4 kişilik bir arkadaş grubu olarak kimse tarafından pek kullanılmayan güzel spor yapabilecegimiz bir yer arıyoruz konuyu ilgili bölüme açtım aslında fakat orası konu dışı kadar aktif kullanılmadıgı icin buraya açmaya karar verdim cünkü cok aciliyeti var burada daha hızlı cevap alabilecegimi düşünüyorum Ankara/Çankaya içinde kızılay - seymenler ve benzeri yerler gibi bildiginiz kimsenin olmadıgı rahatca sporumuzu yapabilecegimiz yer bilgileri varsa benimle paylaşabilir misiniz ?

• Dh sporcuları sevmez

Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtuluş parkı olabilir mi ki? Her geçişimden "harika yer ya, tam yürüyüş-spor yapmalık yer" diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

Kurtuluş parkı olabilir mi ki? Her geçişimden "harika yer ya, tam yürüyüş-spor yapmalık yer" diyorum.

Aslında olabilir ama biz daha cok martial arts ve karate üzerinde durucagımız için pek kullanılmayan bir yer olsun istiyoruz istedigimiz rahatlıkta olabilmemiz icin bazı arkadaşlarımız yeni katılacagı icin direk kurtuluş parkı gibi bir yerde rahat edebileceklerini sanmıyorum ama yine de kurtuluş parkını bi düşünürüm =)
  • up
  • Ankara soğuk .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Ankara soğuk .

Malesef öyle buz gibi ama napalım =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sogukta?
    ankarada?
    dışarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öldü.

bu sogukta?
    ankarada?
    dışarda?

Kapalı bir mekan da olabilir illaha ki bahçe bayır olması zorunlu değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.