Arkadaşlar bir aydır günlük olarak spor yapıyorum ama bir farklılık yok gibi duruyor. Yediğime içtiğime de dikkat ediyorum. Aşağıya öncesi ve sonrası olacak şekilde iki ss koydum. Sizce gelişim göstermiş miyim, ne önerirsiniz? 7 Temmuz (önce): 12 Ağustos (sonra): |
Spor yapıyorum fakat halen bir değişim göremedim (ss'li)
-
-
balık yiyor musun? balık tutup balık yemen lazım balık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: white4343
balık yiyor musun? balık tutup balık yemen lazım balıkBalık eksiğimiz yok çok şükür hocam.
Spordan sonra daha da kötü olmuşsunuz hocam
-
knk yağ falan varsa ancak 6 aydan sonra şekillenmeye başlar düzenli sporla
-
bu seneki geleneksel sor yapıyorum konusu ve ss leri yine geçtiğimiz yıllardaki gibi devam ediyor
-
Eleştirmek için değil ama ne tür spor yapıyorsunuz ve değişemediniz veya gelişemediniz anlayamadım.!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osidimenia -- 24 Ağustos 2020; 13:59:33 > -
Troll ya, aynı fotoğrafı koymuş, bizi kandıracak güya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: engineer037Troll ya, aynı fotoğrafı koymuş, bizi kandıracak güya.
Nesi aynı hocam o arkadaki ağacın yaprağına dikkatli bakarsan bir tanesi hafiften sola oynamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 24 Ağustos 2020; 17:1:18 >
quote:
Orijinalden alıntı: osidimeniaEleştirmek için değil ama ne tür spor yapıyorsunuz ve değişemediniz veya gelişemediniz anlayamadım.!
Türlü türlü egzersizler yapıyorum hocam fitness odaklı. Öncesi ve sonrasını koydum yukarıya.
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiTürlü türlü egzersizler yapıyorum hocam fitness odaklı. Öncesi ve sonrasını koydum yukarıya.
Alıntıları GösterAnladım fakat bu şekilde gelişemeyeceğinizi acı şekilde bildirmek isterim siz sadece spor ve fitliğimi koruyayım diye oyalanıyorsanız sıkıntı yok fakat vücut geliştirme işi bu şekilde olmaz mantıksız şekilde kendinizi yormayın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Balık eksiğimiz yok çok şükür hocam. |
balık yiyor musun? balık tutup balık yemen lazım balık
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X