Şimdi Ara

spor yapmadan steroid kullanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CONQUER.

internetten steroid aldım 3 kez kullandım falan bişeyler saçmaladı @Fear The Reaper lels @Amroth.

S@ hocam 3 kez onli d€c@ kullansaq tyler olur muyız saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

hayır yani hocam ben şimdi internetten 10 tüp alsam o 10 tüpü 1 ayda kullansam şişcekmiyim yani 4 ay spor yaptım zar zor bişeyler çıktı ben onu kullanınca 1 ayda şişecek miyim şimdi?

tabii ki proteini daha iyi sentezleyeceksin
    böylelikle kas oranın artacak

ana nokta ağırlık ve yemek
  • Bilmeden yorum yapan çok var , bilmiyorsunuz bari öğrenin.
    Steroid protein sentezini ve olağan testonu en yüksek düzeye çeker bu durumda sadece yemek ye gez dolaş irileşirsin
    fakat bunun yanısıra spor yaparsan alacağın fayda en üst düzeye çıkar
    steroidin yanısıra hem spor yapıp hemde beslenmene dikkat edersen hepsinden daha da artar
    tabi sonuç olarak kullanılmasını önermiyorum 1 getirisi varsa 5 götürüsü var
    en temizi doğal yapmak
  • quote:

hocam ciddi misiniz çok saçma o zaman herkes kullansın niye kendilerini yorularki? ve bildiğim üzere protein falan bırakınca kası söndürüyo buda söndürüyodur hep kullanması gerek değil mi?
    vallahi çok şaşkınım hiç bişey yapma kas patlasın orandan burandan

Adamin dedigi dogru 3 kilo kas alabilir ama bu surekli devam etmez ayrica yatarak 3 kilo alabilir ama sporla beraber alirsa bu 7-8 kiloya bile cikar iste bu yuzden sporda yapiyolar 3 nere 7-8 nere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpii

quote:

hocam ciddi misiniz çok saçma o zaman herkes kullansın niye kendilerini yorularki? ve bildiğim üzere protein falan bırakınca kası söndürüyo buda söndürüyodur hep kullanması gerek değil mi?
    vallahi çok şaşkınım hiç bişey yapma kas patlasın orandan burandan

Adamin dedigi dogru 3 kilo kas alabilir ama bu surekli devam etmez ayrica yatarak 3 kilo alabilir ama sporla beraber alirsa bu 7-8 kiloya bile cikar iste bu yuzden sporda yapiyolar 3 nere 7-8 nere

Ben evde spor yapıyorum ama yağ kütlesi kazanıyorum. Doğal şekilde kas yapmak niye bu kadar zor ya

• KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    Mümkün birader.Youtube da bununla alakalı Savaş Cebeci'nin bir videosu vardı.Onu izlemeni tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.