Şimdi Ara

spor yapmadan steroid kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün uzun süredir görmediğim bi arkadaşımla görüştüm baya iri bi görüntüsü olmuş ne zamandır spor yapıyosun vs. konuştuk sadece 2 ay evde kendi halimde çalıştım sonra internetten steroid aldım 3 kez kullandım falan bişeyler saçmaladı bu doğru mu? Spor yapmadan mümkün mü böyle bişey

• Yapay Zekanın Yanıtı

Antrenmansız Steroid Kullanımı: Riskler ve Sonuçlar

Antrenmansız steroid kullanmak, ciddi sağlık sonuçları doğurabilen tehlikeli bir uygulamadır. Steroidler, kas büyümesini ve gücü artırmak için kullanılan güçlü ilaçlardır, ancak antrenmanla birlikte kullanılmadıklarında vücudunuza ciddi zararlar verebilirler.

Steroid Kullanımı ve Antrenmanın Önemi

Steroidler, kas yapımını hızlandırmak için antrenman ile birlikte kullanılmalıdır. Antrenmansız alınan steroidler, kas büyümesini artırmak yerine vücudunda dengesizliğe neden olur. Bu dengesizlik, karaciğer hasarı, kalp hastalığı, akne ve ruh hali değişimleri gibi çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir.

Steroid Kullanımının Zamana Göre Etkileri

Steroidler, antrenmandan önce veya sonra alınabilir, ancak en etkili kullanım zamanlaması kişiden kişiye değişir. Bazı kişiler antrenmandan önce aldıklarında kas büyümesinde daha fazla fayda görürken, diğerleri antrenmandan sonra almayı tercih eder. Vücudunun steroidlere nasıl tepki verdiğini belirlemek için bir tıp uzmanına danışman önemlidir.

Antrenmansız Steroid Kullanımının Sonuçları

Antrenmansız steroid kullanmak, vücudun doğal hormon dengesini bozabilir. Bu, şu sonuçlara yol açabilir:

• Kas kaybı
    • Kilo alımı
    • Hormonal dengesizlikler
    • Karaciğer hasarı
    • Kalp hastalığı
    • Akne
    • Ruh hali değişimleri

Sonuç

Antrenmansız steroid kullanmak, ciddi sağlık riskleri taşıyan tehlikeli bir uygulamadır. Kas yapmayı ve gücü artırmayı arıyorsanız, steroid kullanmaktan kaçınmalı ve bunun yerine sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz programına odaklanmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Söyle de evini hastane yakınlarından tutsun. N'olur ne olmaz..
  • kardeşim bu söylediği doğru mu yani spor yapmadan sadece steroidle şişmiş olması saçma geldi bana inanamadım
  • supplementamca S kullanıcısına yanıt
    banada öyle geldi aradığım cevap buydu teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

banada öyle geldi aradığım cevap buydu teşekkür ederim.
    10 haftada hiç antreman yapmadan streoid ile 3 kg kas yapılabilir.
  • Kezahakeza kullanıcısına yanıt
    saçmalıyosun hocam olur mu öyle şey çalışmadan aklım almıyo benim ne bu iksir mi allah aşkına
  • quote:

saçmalıyosun hocam olur mu öyle şey çalışmadan aklım almıyo benim ne bu iksir mi allah aşkına

Spor yapmasa da buyur de 1-2aya eski haline döner
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vendetta kullanıcısına yanıt
    hocam ciddi misiniz çok saçma o zaman herkes kullansın niye kendilerini yorularki? ve bildiğim üzere protein falan bırakınca kası söndürüyo buda söndürüyodur hep kullanması gerek değil mi?
    vallahi çok şaşkınım hiç bişey yapma kas patlasın orandan burandan
  • Yattığı yerde büyüyemez , abartıyolar
  • KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    Steroid farklı bir olay ama öyle çalışmadan da rambo yapmaz. Ama bilinçsiz kullanımda vücuda bıraktığı yan etkilerden dolayı kısa sürede çok deli kalıcı hasarlar bırakabilir. Bilinçli kullanımda bile risk. Steroid çok farklı bir şey vücut geliştirme olayını aşıyorsun onda ama 3 hap attım eve gittim yattım hop rambo oldum yok öyle bir şey :)
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    bende anlamadım kime inanayım arkadaşım 3 kez iğne kullandım cart curt konuşuyo burda biri olur biri olmaz diyo biz boşa mı kürek çekiyoruz bizde yapalım o zaman
    Yaparsan kısırlık kanser kalp krizi ani ölüm gibi durumlar olabilir o riskleri göz önüne alıyorsan yap. İnsanlar yaptıkları işe özendirmeyi sever.
    hayır yani hocam ben şimdi internetten 10 tüp alsam o 10 tüpü 1 ayda kullansam şişcekmiyim yani 4 ay spor yaptım zar zor bişeyler çıktı ben onu kullanınca 1 ayda şişecek miyim şimdi?
    Steroid öyle bir şey değil kaldıramadığın kadar ağırlık kaldırırsın çalışabildiğinden daha çok çalışırsın 1 senede alacağın yolu 1 ayda alırsın ama bununda kürleri var programları var öyle 10 tüp diye bir şey yok.
    Ha çok meraklıysanız kısa yoldan birşeyler yapmaya al synthol enjekte et kaslarına balon gibi gez. Kolun bacağın kesilene kadar arkadaşın gibi gezersin.
    https://www.youtube.com/watch?v=I-jhg0XBepE
    çok abartılı bu
  • 3 iğneyle hiç bir şey olmaz.yattığı yerden uzun süre yaptı diyelim vucut aşırı su tutacağından o hacmi kas sanıyordur.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

quote:

10 haftada natural/antrenman yapan nasıl 2 kg kas yapıyor?

• JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayan biridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Yeni başlayan biridir
    internetten steroid aldım 3 kez kullandım falan bişeyler saçmaladı @Fear The Reaper lels @Amroth.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.