Şimdi Ara

Spor yapmak... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçta her sporun kendi içinde bir güzelliği var,futbol ya da golf farketmez tercihler, zevkler tartışılmamalı.Bu erkek sporu şu kadın sporu demek çok saçma ve cahilce geliyor bana.Madem kadın ve erkeğin farkını tartışmak istiyorsunuz sporu karıştırmayın.

Su*fi çok haklı geyikten öteye gitmiyor.
  • Focus neden kadınlar dedikodu yapıyo dedin ya

Bak uğraşıyoruz şimdi..Neyse aramızda sporcu kişilikler görmek güzel özellikle su*fi ablayı kızdırmayayım bende taekwandocuyum müsabaka olmasın gerçi benim madalyam yok ama izmir birincisi ile salonda dövüştüğümde ağzı baya bi kanamıştı

su*fi abla sen kocanı dövdün mü hiç ?

Kocan senden korkuyor o zaman ama sen sölememişsindir taekwandocu olduğunu :)
  • arada bi fark olduğu bi gerçek ama bazen o kadar azki mesela bisiklet pist yarışlarında hemen hemen aynı hızlara çıkıyorlar arada bir iki kılometre fark var sadece

bide şu var ki bu tamamen çalışmayla alakalı bir şey mesela ben zamanınnda iyi koşardım ama o zaman bile ecnebi bayan bi koşucuyla baş edemezdim tabii aynı antrenman şartlarına sahip olsam ortalığın tozunu attırırdım o da ayrı konu

su*fi tırstım haaa

• Spor gibisi yok.
    Hele düzenli spor yapmanın tadını almaya başladın mı. Geri dönüş yok ondan sonra. Ama en kötüsü düzenli spora alıştıktan sonra sakatlık geçirmek.
    7-8 ay öncesine kadar haftada 4-5 gün antreman yapardım. Sonra aynı ay içinde hem dizimi hem de omzumu incitince spora bayağı bir ara vermek zorunda kaldım. Dizimi sağolsun salona yeni gelen acemi bir arkadaşın attığı bir tekme yüzünden incittim, omzumu da judo'da hödüğün biri yerinden sökmeye çalışırken ...
    Allahtan artık son bir iki aydır yavaş yavaş tekrar başlayacak hale geldim. Bir yandan okul, vizeler, finaller vs bir yandan da hareketsizlik iyice manyak yapmıştı beni.
    Garip bir olay, genelde dövüş sporlarının insanı agresif yaptığı söylenir. Ama ben hiç şimdiye kadar spordan uzak olduğum bu son 8 ay kadar asabi olduğumu hatırlamıyorum. Ondan önce kuzu gibiydim.

• Hocam geçmiş olsun öncelikle..

Mesela spor yapıyor olsaydım şuanda uykum olurdu ve çoktan zıbarmış olurdum ama sap gibi oturyorum...

Neyse yatıp uyumalıyım...

Spor'un en güzel özelliği insanı her yönüyle düzene sokması

Bide başarılıysan senden daha mutlusu yok bu dünyada çok eğlenceli birşey
  • Orjinalden alıntı: Mr.Lonely

Orjinalden alıntı: eylul_mu

Orjinalden alıntı: Mr.Lonely

Ya ne ayrımı yapması bayanları spora teşvik eden yine erkekler
    [/quotena

nasıl bir teşvik ya ne demek bu açıklar mısın
    erkekler bayanlara hadi spor yapın yada hadi spor a kızlar mı diyor bununla mı alakalı ya.. cok saçma

Hayır organizasyonlarda bayanların olmasınıda isteyen erkekler...Daha doğrusu yönetici durumundaki çoğu kişi erkek olduğu için bayanlarıda spora teşvik eden erkekler.Bunun kimse aksini idda edemez bende sporla uğraştım bunun örneklerini gördüm...

@su*fi abla

Ablacım kadınlar zaten koşamazlar bide fazla kiloları dert eden genelde kadınlardır...

Erkekler genelde futbol,basketbol,yüzme,vücut geliştirme gibi sporlarla uğraşıyorlar..

bayanlarda yürüyüş,tenis,basketbol,dans,bazı dövüş sporları gibi şeylerle uğraşıyorlar...

@su*fi emell sudem eylul_mu yazık emell ablada kaynadı arada :)

Bayanlar yapıları itibarı ile sporda zaten herhangi bir üstünlük kuramazlar sporlar genelde kaslara dayalı olduğu için erkekler daha üstündür...

Ama bazı arkadaşlarım vardı okulda ve atletizim takımından kızlar vardı bizim bazı erkekleri geçiyorlardı çok gülüyordum

bu çok farklı ok. bayan ekegin yaptıgı spor u yapamaz yapi itibari ile.......konu daha dogrusu kızdıgım konu hiç yapmama dedikodudan fırsat bulamama zaten her erkegin bünyeside aynı degildir ona kalacak olursa her erkegin yaptıgı spor u yine baska bir erkekte yapıyor standart yani size göre öylemi

• @eylul_mu

Bu çok farklı değil.Erkek yapısı itibari ile daha güçlüdür kadınlar ise daha naziktir :)

Spor az yapıyorsunuz bu konuda erkeklere sakın bulaşmayın!Bu konuda haklıyız...Ne zaman kilo probleminiz olur yürüyüşe çıkarsınız hafif göbek olur hemen evde yarım mekik çekersiniz!

Standartlar birazcık bize göre eee erkeğiz nede olsa :)
  • yanlış bilyorsunuz tüm spor dalları antremanlarda koşmayı gerektirir.
    quote:

Mesela ben futbol basketbol ve yüzme dışında çıkan sporlar bana çok saçma geliyor...

Hatta golf buz pateni tenis gibi sporlar bence koşamayan futbol basketbol gibi ana sporları yapamayan acaip insanların çıkardığı birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylzz01 -- 27 Nisan 2006; 11:17:12 >
  • quote:

@eylul_mu

Bu çok farklı değil.Erkek yapısı itibari ile daha güçlüdür kadınlar ise daha naziktir :)

Spor az yapıyorsunuz bu konuda erkeklere sakın bulaşmayın!Bu konuda haklıyız...Ne zaman kilo probleminiz olur yürüyüşe çıkarsınız hafif göbek olur hemen evde yarım mekik çekersiniz!

Erkeklerde güç sporla yapılan kaslarla olsaydı dünyada yanlış adam kalmazdı
  • @ylzz01

Masa tenisi,bilardo,bisiklet,kayak...

Başka sayayım mı?yoksa yeterli mi?

@sudem

Sen biraz yanlış erkeklere denk gelmişsin o zaman

İşte kusura bakmayın ama hepiniz bölesiniz..bir düşünceniz yanlış yada eksik çıkınca doğrusunu kabullenmeyip direk laf atıyorsunuz...

Bunada yazacağınız cevap gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest87743 -- 27 Nisan 2006; 11:20:21 >
  • erkeğin daha erkek olmak için çaba sarfetmediği yada eğer o spor dalında egolorununda gelişmediği herhangi bir spor dalı yok..
    kadınlara geldiğimizde de erkeksi kaslara sahip olmak için çabalayan bedenindeki erkeğe göre daha naif ve zarif kasları daha fazla belirginleştirerek güçlü olarak niteledikleri erkek bedenine ulaşma çabaları...
  • gereksiz spor varsa oda boxs gibi dövüş sporlarıdır
  • @ylzz01

illa birşeye muhalefet olcak ya bu bayan takımı şimdidide boksa sardılar...

Bence mükemmel bir spor boks hatta ben bu sene başında yapcaktım nasip olmadı...

Boks kavga etmek değil yada karşındakine zarar vermek...

Neden boksa geçtin bir anda onuda anlamadım
  • Mr.Lonely

yanlış erkeğe denk gelmekle bir ilgisi yok benim anlatmak istediğimin.Güçlü olduğunuzu her yerde ispatlama çabası içindesiniz spor dahil.
    Bu konuyu buralara getiren bayanlar değil hatırlatayım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sudem

Mr.Lonely

yanlış erkeğe denk gelmekle bir ilgisi yok benim anlatmak istediğimin.Güçlü olduğunuzu her yerde ispatlama çabası içindesiniz spor dahil.
    Bu konuyu buralara getiren bayanlar değil hatırlatayım..

Mr.Lonely
    sizin gibi sevmediğim bi sopor dalını dile getirdimbunu algılayamamanız ilginç
  • sofersinsensofer; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; İl: İstanbul
    Spor yapmak dışında amaçlarla spor salonuna gelen insanlardan örnekler: 1) Sevgilisini denetlemek için gelenler. 2) Tuzu kuru, cebi dolu, koleksiyonuna fit kızlar eklemek isteyen piyasacılar. 3) Yaşı geçmiş dikizciler. 4) Zengin sevgili, koca peşindeki otuz yaş civarı koketler. Ciddi ciddi spor yapanlar azınlıkta.

alıntıdır artık burdan çıkarımı siz yapın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emell

sofersinsensofer; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; İl: İstanbul
    Spor yapmak dışında amaçlarla spor salonuna gelen insanlardan örnekler: 1) Sevgilisini denetlemek için gelenler. 2) Tuzu kuru, cebi dolu, koleksiyonuna fit kızlar eklemek isteyen piyasacılar. 3) Yaşı geçmiş dikizciler. 4) Zengin sevgili, koca peşindeki otuz yaş civarı koketler. Ciddi ciddi spor yapanlar azınlıkta.

alıntıdır artık burdan çıkarımı siz yapın..

Süper
    Gerçi bunada birşey bulurlar ya neyse

• quote:

@eylul_mu

YA YAPI İTİBARI İLE FARK VARSA BUNUN AZ YADA ÇOK OLANI FARKLI TARTISILIR YAPIYA GÖRE ÖLÇÜM YAPIP DEĞERLENDİRMEK GEREKLİ OZAMAN AZ YADA ÇOK

AYRICA SANKİ BUNU BİR AYRICALIK GİBİ YAZMIŞIN ERKEK OLMAK BİR AYRICALIK DEGİLDİR

• bu kkonu harbiden kadın erkek çekişmesine döndü
    bir birinden kopamayan iki zıt kutup ama kavgaaları da çok tatlı dimi
  • Çekişme yok abi fiziki üstünlüğü kabul edememe var :)

Ya neden yağ gibi su üstüne çıkmaya çalışıyorsunuz?Tamam kimse kimseden üstün değil...

Sudem ve eylul_mu siz sporla uğraşıyormusunuz?Bu kadar konuştuğunuza göre
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.