Senin BB'ci duyguların incinmis. Bir tavuklu pilav ye, kendine gelirsin.. |
Spor yapmak zararlı mı? (2. sayfa)
-
-
Kendisi aryan bir Kürd. BB yapmaya ihtiyacı yok, doğal olarak kaslı.
-
yanlissin, dombili celimsiz bisiyim ben. tutturamadin
-
ayran miiii
-
Ben basıp çıkıyorum, normal insan gibi besleniyorum yine. Sadece ağırlığın altına girip kafamı boşaltıyorum o kadar, yok şu kadar protein yok şunu yeme falan filan çok umrumda değil .D
-
o aman gelişim sağlanıyor mu?
-
sağlanıyor ama tabi beslenme olsa daha çok sağlanır, yavaşlıyor gelişme
-
tavuklu pilavini yedin mi 😀😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kürt degilim yavrum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben MARDİNin göbeğinden gelmiş bir KÜRDüm. Şimdi ben ARYAN mı oluyorum, UNTERMENSCH mi?
-
Tayfun göktaş'ı anladığımız saatlerdeyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kürtler aryan değil. Sarışın mavi gözlü ve onların soyundan gelenler aryandır. Sarışın mavi gözlü kürt varsa belki aryan olabilir.. Fenotipe bakmak lazım yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Aralık 2024; 15:58:31 > -
BB salonları ölü fare kokuyor.
-
MARDİN kumral, yeşil gözlü ve beyaz tenliler ile dolu. Sadece MARDİN değil. Gezdiğim çoğu doğu ili aynı böyle.
-
O şekil kürde ben de rastladım ama sadece birkac kez. Genelde sadece kafatası sekli olarak benzerlik kuruyorum genel yapı itibariyle eğer ki, arab semitik etkisi yoksa, iranlılara benziyorlar..
-
Olm sen niye bu kadad alıngansın lan
Salla geç adam kendini demokrasinin kılıcı ezilenlerin sesi falan zannediyor çok seviyorum lan seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X