Tıpçılar gelin maaş dışında bir konu var. Yorumlarınız nedir? tavşan hoplayıp zıplıyor 2-3 sene yaşıyor, kaplumbağa 100 sene yaşıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 8 Aralık 2024; 12:35:17 > |
Spor yapmak zararlı mı?
-
-
Aklıma lise biyoloji sınavı geldi.
Soru detayları önemsiz/hatırlamıyorum da sonuç olarak "spor zararlı" şeklinde bir cevap yazmışlar, hoca ile konu üzerine sohbet olmuştu. Dedeniz panda tabii ki spor zararlı mı olur len a diyerek doğru cevaplamıştı.
Üniversitede sınav/ödev review neden olmuyor.
Yapan 1-2 hocam oldu onlar da king zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazlası zararlı
-
azı da zararlıymış.
ben yıllardır yapıyorum faydalı diye. boş işmiş demek. bb yapmadım ama hiç.
-
BB alt insan sporu. Bir Antik yunan ve Ingiliz üst insan sporu olan boks yap. Boks insanı Übermensch yapar. Suratım falan dağılacak diyeceksin belki ama surat dayak yedikten kısa süre sonra hemen toparlanıyor. Hem de dayak yerken acı hissetmiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Aralık 2024; 13:14:51 > -
yıllardır boks yapıyorum zaten öncesinde de futbol vardı. yüzmeye falan da gidiyorum arada.
-
dümen ya, hayatta inanmam.
Ben de yıllardır yapıyorum, bb zevkine 3-4 yıldır, 10 sene de basketbol oynadım. Mental anlamda faydası say say bitmez, geç o işi
-
aynen hocam benim yazın sapıttığım dönem vardı ya sporu bıraktığım zamanlardı. mental faydası yadsınamaz. ama bb bana boş iş geliyor çok sıkıcı. tavuk pilav yiyip ağırlık kaldırmak sarmıyor hiç. ama onu yapmadan da çok estetik vücudun olmuyo işte.
-
bb cop spor sadece estetige yonelik ben de cok yaptim ama spor diyemem gercek spor boks ve bazi kardiyo agirlikli sporlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Aralık 2024; 13:37:55 >
kekolar tavuk pilav yiyorlar ucuz diye. ben whey kullaniyordum
bb dediniz ya, burnuma yine mis gibi alt insan kokusu geldi.. hatta bb salonuna ortak bile olmustum. yani bb'ye gelenlerden para da kazandim, boks egitimi vererek de ek para kazandim. salon iyiydi ortalama muhitteydi, buyuk bir salondu, alt katini boks dersi vermek icin kullandim ama takilanlarin yuzde doksani hirtlardan olusuyordu. hirtlar kari dusururuz diye bb'ye yaziliyorlardi, sonra bazilari boks ogrenmek de istiyorlardi. bu sekilde ogretiyordum. mutlaka masum insanlari dovmek icin kullanmislardir. vicdanen rahat sayilmam. fakat para kazanmak gerekiyor..
-
Whey tavuk pilavdan ucuz
ben de bunu diyecektim
-
Ben eskiyi anlatıyorum. Eskiden pahalıydı.. Simdi tavuğa da zam yaptılar esitlendi.
-
ubermensch olçam ben, ingiliz abiler beni aralarina alacak
-
yav dur hevesini kirma ustun irk olcakmis o daha
-
Ingilizler, Almanlar kadar olmasa da, çok büyük insanlar gerçekten. Onları da seviyorum..
-
ikisi de olmaman cok buyuk trajedi
-
En azindan hirt degiliz ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ubermensch olçam ben, ingiliz abiler beni aralarina alacak |
Benzer içerikler
- telegram pdf grupları
- bıyıklı matematik mı mert hoca mı
- devlet dershaneleri ücretsiz dershaneler
- logaritma fasikül önerisi
- ankara - kırıkkale dolmuş durakları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X