< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaza videoları izlemek faydalı mı zararlı mı?
-
-
bence kesinlikle faydalı... bir çok kaza kavşaklarda oluyor ve benzer durumla karşılaşmamak açısından iyi oluyor. insan otomatik olarak yavaşlıyor...
-
ben her video izlediğimde daha çok öğrenip daha çok şeye dikkat ediyorum. Şehir içinde sokak aralarında iyice yavaşlamaya başladım. Kazalardaki en büyük sebep hız. Hız ne kadar düşükse dikkatsizlik sonucu oluşan kazaların hasarı daha az oluyor.
dal yaprak gibi araba kullananlarında bu videolardan ders çıkarması gerekli.
-
Bir ara bağımlısı olmuştum.
Biraz hızlandığımda saniyelerce takla atan arabalar, içinden çuval gibi fırlayan çocuklar, otobanda minicik bir temasla arkadan kayıp bariyere giren arabalar aklıma geliyor.
Bence ehliyet kurslarında 1 saat böyle videolar izletilmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bakarak kasap olunsaydı kediler kasap olurdu.
şaka şaka tabi faydası olur. özel direksiyon dersi veren bi kaç youtube kanalı da izle. hangisi doğru yanlış öğretiyor onu da anlamaya başlarsın ve doğrusunu öğrenirsin, farklı bakış vs.
-
Ders çıkartabiliyorsan kesinlikle faydalı.
Artık tırların sağından kesinlikle geçmiyorum ya da çok zorunluysa korna basarak geçiyorum (otobandan çıkarken vb).
Ana yolda da olsam tali yollardan anında fırlayacak araçlara karşı temkinli olmaya çalışıyorum (şerit değiştirerek ya da yavaşlayarak)
Özellikle geceleri yeşil yansa da ışıklarda hızımı baya düşürüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zafer Akçay'ın videolarından çok şey öğrendim. Hala da öğreniyorum. Özellikle gençlerin izlemesi gerekli.
Benzer içerikler
- lpg ne kadar yakar
- citroen berlingo en full paketi hangisi
- araba kullanırken sağ bacak ağrısı
- lancia ypsilon alınır mı
- arabanın yağına ne zaman bakılır
- yol tutuşu en iyi kış lastiği
- renault duster 2024 fiyat
- honda elektrikli suv
- skoda fiyat listesi 2024
- dacia duster 2022 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X