Şimdi Ara

Spor yay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nev20.06

Hem HR hem de eibach prokit kullanmış birisi olarak diyebilirim ki eibach prokit ilk öncelik olacak şekilde bu iki markadan birisini kullanın. AP, Apexi, Sparco marka yay kullanan arkadaşların araçları gerçekten bunlara göre daha sertti. Özellikle prokit orjinalden bir tık daha sert 2.5 cm kadar da düşürüyor 3 demesine rağmen. Gayet keyifli oluyor.

HR'ler 3.5 der 4 düşürür derler. Haliyle amortisörlerin çalışma mesafesi vs bayağı kısalıyor bi yerden sonra. Bu işe girecekseniz amortisörleriniz sağlam olsun.

Bir de 15 16 " jantlarla girmeyin yay işine. Komik oluyor. İlla görsellik istiyorsanız jant büyütüp öyle takın. Leylek gibi gezmeyin :)

araçta 17' jant var orjinal. eibach yok fluence için. konfor lazım bana biraz da :) vogtland kullanan arkadaşlar var tech türkiye forumundan. konforundan çok memnun. düşürme miktarı da güzel :) bana 3.5 cm düşürmesi ve konforu bozmayalım yeter :) sert istemiyorum arabaya zamanla zarar verir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msansertekin kullanıcısına yanıt
    3.5 cm vogtland düşünüyorum. zararı olacağını sanmıyorum güvenlik bakımından. çünkü maksimum 3 cm düşürür. abartı düşürme yapmayacağım. zaten bozuk yolda aşırı dikkatli kullanan biriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.