Şimdi Ara

Spora başlıyacağım yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilgisayara geçeyim daha çok yardımcı olmaya çalışırım, sırf sizin gibi istekli kişileri kısaca bilgilendirmek için kanal açmayı bile düşünğyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi forumun makineleri gelir kavga ederler.
  • dambılsetine 400 500 diyorsunuz altın kaplama mı alıyorsunuz ? al 2 tane 5 kg dambıl 10 tl, barfiks barıda 30 tl(almasanda olur dambılla aynı mantık). yaz google p90x indir videoları izle 3 ay sonra kaslı ol. konu kilit yorumlar ban.
  • Gerçekten disiplini sağlayabilirim diyorsan tamam da değilse spor salonu
  • Eğer gerçektende fit bir vucüt yapmak istiyorsan şunları bileceksin

1- Parana kıyacaksın
    2- Suplement yada suplementler alacaksın (yani protein , karbonhidrat , kreatin vs vs)
    3- Beslenmene çok dikkat edeceksin.

Herkes senin gibi düşünse memlekette herkes rambo gibi dolaşır. Saydıklarımı yapabilmen için biraz paraya ihtiyacın var. Eğer kiloluysan çok daha fazla paraya ihtiyacın var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

bilgisayara geçeyim daha çok yardımcı olmaya çalışırım, sırf sizin gibi istekli kişileri kısaca bilgilendirmek için kanal açmayı bile düşünğyorum

Saolun hocam bekliyorum. Sizin gibilere ihtiyacimiz cok var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim343

Eğer gerçektende fit bir vucüt yapmak istiyorsan şunları bileceksin

1- Parana kıyacaksın
    2- Suplement yada suplementler alacaksın (yani protein , karbonhidrat , kreatin vs vs)
    3- Beslenmene çok dikkat edeceksin.

Herkes senin gibi düşünse memlekette herkes rambo gibi dolaşır. Saydıklarımı yapabilmen için biraz paraya ihtiyacın var. Eğer kiloluysan çok daha fazla paraya ihtiyacın var.

70 kiloyum hocam

• evde günde 200 tane şınav çekiyorum set set baya gogus kası oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensuski

evde günde 200 tane şınav çekiyorum set set baya gogus kası oldu

Motivasyonunuz için teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

quote:

Orijinalden alıntı: Sensuski

evde günde 200 tane şınav çekiyorum set set baya gogus kası oldu

Motivasyonunuz için teşekkür ederim hocam

rica ederim. bol şanslar.
  • Eve alma. Başka da bişey demiyorum

• önce yukardaki mesajlardan başlayayım. Bir arkadaş 5 kg lık 2 dambıl ve barfix barıyla p90x izle kaslı ol demiş. p90x iyi güzel evet, ama biraz yağ yakmaya definasyona yönelik ve spor geçmişi olmayanları zorlayabilir. Daha ilk günden her çeşit barfix ve şınav çektiriyor. 5 kglık dambıl ise eğer azıcık kuvvetiniz varsa alıştıktan sonra sırtınıza yetmez mesela, göğüs kaslarına yetmez, bacaklarınıza yetmez.

Ağırlığı çalıştıkça güçlendikçe arttırmalısınız. mesela ayarlanabilir set aldınız. 2.5 kg taktınız alışayım diye, zaten sırt ve göğüs hareketlerini çok rahat yaptığınızı göreceksiniz. atıyorum biceps yani pazu dediğimiz kol kası için hareket yapyorsunuz, belki ilk baş zorlanabilirsiniz ama sonra güçleneceksiniz ve 12 tekrarı çok rahat çıkarabileceksiniz 15 in üzerine çıkabileceksiniz, bu durumda ağırlığı arttırmak gerekli. ağırlığı 5 yaptınız, zaten vücut alışık hme güçlenecek ve 1-2 haftaya 7.5 yapacaksınız. eğer gerçekten beslenmenize dikkat eder antrenmanlaarda yoğunluktan taviz vermezseniz, 1.5 aya göğüs sırt bacak ve belkide biceps de 10kg kullanacaksınız. Tekrar güçlendiğinizde yine arttırmanız gerekecek, sürekli arttıracaksınız he tabi 1 ayda 10 kg arttırma diye bi olay yok. 1.5-2 senede göğüste ortalama 100 kg basabilecek duruma gelirsiniz sanıyorum. bu ağırlık arttırma ilk başta fazla oluyor, sonra azar azar artıyor. 2 kg 2 kg falan. ama yani güçlendikçe arttırmazsanız gelişme gösteremezsiniz.

Spor salınunda bir çok alternetif var, benchler makineler, kablo bakinesi(çok severim :D ) smith machine. Tabi bunların etki ettiği tüm kas gruplarına dumbell hareketleri ile aynı etkiyi yaratabilizsiniz. Fakat hareketleri doğru öğrenmeli yapmalı ve evde disiplinden kopmamalısınız. ilk ay adaptasyon dönemidir gelişme pek olmaz, eğer sıkılmazsanız 2. aydan itibaren gelişmeleri gözlemleyebilirsiniz (Beslenmeye dikkat edildiğini varsayıyorum) Salona gitmek zorunlu değil tabii ki, Hele bide bench alırsanız, güçlendikçe ağırlığı arttırabilirim diyorsanız, evde yapmak birazcık manıklı gii de, karar size kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

önce yukardaki mesajlardan başlayayım. Bir arkadaş 5 kg lık 2 dambıl ve barfix barıyla p90x izle kaslı ol demiş. p90x iyi güzel evet, ama biraz yağ yakmaya definasyona yönelik ve spor geçmişi olmayanları zorlayabilir. Daha ilk günden her çeşit barfix ve şınav çektiriyor. 5 kglık dambıl ise eğer azıcık kuvvetiniz varsa alıştıktan sonra sırtınıza yetmez mesela, göğüs kaslarına yetmez, bacaklarınıza yetmez.

Ağırlığı çalıştıkça güçlendikçe arttırmalısınız. mesela ayarlanabilir set aldınız. 2.5 kg taktınız alışayım diye, zaten sırt ve göğüs hareketlerini çok rahat yaptığınızı göreceksiniz. atıyorum biceps yani pazu dediğimiz kol kası için hareket yapyorsunuz, belki ilk baş zorlanabilirsiniz ama sonra güçleneceksiniz ve 12 tekrarı çok rahat çıkarabileceksiniz 15 in üzerine çıkabileceksiniz, bu durumda ağırlığı arttırmak gerekli. ağırlığı 5 yaptınız, zaten vücut alışık hme güçlenecek ve 1-2 haftaya 7.5 yapacaksınız. eğer gerçekten beslenmenize dikkat eder antrenmanlaarda yoğunluktan taviz vermezseniz, 1.5 aya göğüs sırt bacak ve belkide biceps de 10kg kullanacaksınız. Tekrar güçlendiğinizde yine arttırmanız gerekecek, sürekli arttıracaksınız he tabi 1 ayda 10 kg arttırma diye bi olay yok. 1.5-2 senede göğüste ortalama 100 kg basabilecek duruma gelirsiniz sanıyorum. bu ağırlık arttırma ilk başta fazla oluyor, sonra azar azar artıyor. 2 kg 2 kg falan. ama yani güçlendikçe arttırmazsanız gelişme gösteremezsiniz.

Spor salınunda bir çok alternetif var, benchler makineler, kablo bakinesi(çok severim :D ) smith machine. Tabi bunların etki ettiği tüm kas gruplarına dumbell hareketleri ile aynı etkiyi yaratabilizsiniz. Fakat hareketleri doğru öğrenmeli yapmalı ve evde disiplinden kopmamalısınız. ilk ay adaptasyon dönemidir gelişme pek olmaz, eğer sıkılmazsanız 2. aydan itibaren gelişmeleri gözlemleyebilirsiniz (Beslenmeye dikkat edildiğini varsayıyorum) Salona gitmek zorunlu değil tabii ki, Hele bide bench alırsanız, güçlendikçe ağırlığı arttırabilirim diyorsanız, evde yapmak birazcık manıklı gii de, karar size kalmış

Anladım hocam. Bana bir program önerirmisiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.