Şimdi Ara

Spora başlıyacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler. Bu yazı boş boş geçirmek istemiyorum bu yüzden spora başlamaya niyetlendim. Gittim fitness salonuna biraz soruşturdum hocaları falan sağolsun ilgilendiler. Yalnız fiyat konusunda anlaşamadık. Bu nedenle vazgeçtim. Şimdide aklıma bir fikir geldi evimizin bi odası gayet geniş ve boş bende bu odaya spor aleti alıyım dedim. Şimdi arkadaşlar bütçeyi hazırlıyorum fakat nasıl,nerden,hangi spor aletlerini almalıyım bilmiyorum. Beslenmemde eminim değişiklik olucak ama bilmiyorum. Kısaca bana bu olayı bi özetlermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o evde olacak iş degil.

• dambılla + ayarlanabilir sehpayla ; ön kol , arka kol , göğüs , omuz çalışabilirsin

• 1ay git isi ogren.ondan sonra dusunursun.ama tavsiyem spor salonunda daha cok verimli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: FAFD38700

Hocam o evde olacak iş degil.

Neden hocam gerekli zımbırtıları alıcam. Geriye disiplin ve plan kalıyor

• Hareketleri bilmeden hiç başlama evde.

Alacağın aletler de minimum 500-600 lira tutacak zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boşluktayım... Yardım edin...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

dambılla + ayarlanabilir sehpayla ; ön kol , arka kol , göğüs , omuz çalışabilirsin

Bunlar bana ne kadara mal olur hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

quote:

dambılla + ayarlanabilir sehpayla ; ön kol , arka kol , göğüs , omuz çalışabilirsin

0 olarak dambıl seti herhalde 100-150 , sehpada 150-200 tutar ; 2. El olarak ( ben olsam öyle yaparım ) 50-100 dambıl , sehpayıda 100 liraya bulursun

• quote:

quote:

quote:

0 olarak dambıl seti herhalde 100-150 , sehpada 150-200 tutar ; 2. El olarak ( ben olsam öyle yaparım ) 50-100 dambıl , sehpayıda 100 liraya bulursun

Anladım hocam sağolun. Peki beslenme progarmı nasıl olmalı? Günlük egzersize ayrılan süre ne kadar olmalıdır?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam sağolun. Peki beslenme progarmı nasıl olmalı? Günlük egzersize ayrılan süre ne kadar olmalıdır?

Hocam okadarını bilmiyorum , bilen biri çıkar , aletleri aldığınızda mesaj atın hareketleri söylerim size

• quote:

quote:

quote:

quote:

bunla rkisiden kisiye gore degisir, yasina, cinsiyetine, boy-kilona, yag oranina, yasam tarzina vb.

sen bence bu kadar sifir bilgi ile git spor salonunda basla once.
    ayrica o malzemeler zaten 500 tl tutar nerden baksan. e zaten normal spor salonu aylik 100-200 tl arasinda. niye fiyatta anlamasamadin anlamadim.

ki anladigim kadariyla oyle spinning dersleri, pilates dersleri ilede ilgileniyor durmuyorsun, amacin sokaktaki her 4 gencten 3 u gibi kas yigibi olmak. o yuzden mahalle arasindaki 60-70 tllik spor salonu yetecektir sana.

• Haber verelim.
  • Evde böyle bir şeyi yapmak isteseniz, tüm ürünler 2. el bile olsa nereden baksanız 1000 lira tutar (geniş çaplı düşündüğünüzü varsayıyorum). Zaten bu fiyata 1 yıllık spor salonu üyeliği çok rahat yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

quote:

quote:

quote:

quote:

bunla rkisiden kisiye gore degisir, yasina, cinsiyetine, boy-kilona, yag oranina, yasam tarzina vb.

sen bence bu kadar sifir bilgi ile git spor salonunda basla once.
    ayrica o malzemeler zaten 500 tl tutar nerden baksan. e zaten normal spor salonu aylik 100-200 tl arasinda. niye fiyatta anlamasamadin anlamadim.

ki anladigim kadariyla oyle spinning dersleri, pilates dersleri ilede ilgileniyor durmuyorsun, amacin sokaktaki her 4 gencten 3 u gibi kas yigibi olmak. o yuzden mahalle arasindaki 60-70 tllik spor salonu yetecektir sana.

Yok hocam kimseye hava atma amacım yok. Kendimi geliştirmeyi hedefliyorum. Ayrıca verdiğiniz bilgiler icin cok tesekkur ederim

• 5 kiloyla baslarsan 1 ay sonra 7 kg ile calisican 2 ay sonra 10 kg ye ve dambillarla en basit hareketler her ay para mı dökücen

• bir genç daha evine yürüyüş bandı, kondisyon bisikleti ve mekik tahtası alıp bir sene sonra kurtulmaya çalışacak.

welcome to the club.

hiç bir zaman çalışmayacaksın. birinci hafta bırakacaksın ve o eşyalar evine çok gelmeye başlayacak. iki sene sonra da 800 liraya aldığın koşu bandını 100 liraya elden çıkardım diye sevineceksin.

Spora başlıyacağım yardım

• Bir dambil seti ve barfiks bari isini gorecektir. Off gunlerde acik havada kosarsin. 300 400 liraya guzel bir dambil seti ve barfiks bari alir bu isi cozersin. Bence sehpaya gerek yok yere yatarak da yaparsin. Sehpa da butcene gore iste paran varsa al

• Çoğu olumlu ve olumsuz cevaplar geldi. Mesela spor salonuna sürekli para vermek zorundasın ama kendi evine alet aldıysan bir kez parasını öde ömür boyu senin oluyor

• Evde spor yapan biri olarak, inan bana aynı paraya denk gelecek. basitçe salon 80 tl desek

20 kg dambıl set aldın, 120 TL
    bu sana 1 ay yeter sürekli ağırlıkları arttırman lazım. 5 kglık 2 tane plaka 45 tl 4 tane almam lazım 90 eder. hadi 2.5 lık 4 plaka aldın 45 eder. her ay 45-90 arası para verip evde 2 dambılla çalışacaksın. şekillerden şekle gireceksim o hareketleri yapmak için. Karşısında ise salonda birçok alternatifi var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.