Şimdi Ara

SPOR SALONUNA BASLADIM NE GİYCEM ?[YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün spor salonuna gidip kayıt yaptırdım. Yarın yani Çarşamba günü başlıycağım. Eşofmanlarınla gel dediler. Sizce ne giyinmeliyim ? İçerisi sıcak, acaba bermuda tarzı bir şey mi giymeliyim altıma ? Üstümede kapşonlu pamuklu gibi uzun kollu eşofman üstleri varya onlardan giymeyi düşünüyorum. Ortamı hic bilmiyorum. Sacma sapanda gitmek istemiyorum. Yarın spordan sonra alışveriş yapcam. Eşofman vs. alcam. Önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekürler. İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 8 Aralık 2009; 23:22:52 >

• İçerisi sıcaksa şort, t-shirt kombinasyonu iyidir zira ben öyle yapıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Trumpeter Swan

İçerisi sıcaksa şort, t-shirt kombinasyonu iyidir zira ben öyle yapıyorum :)

şort giycemde bacaklar ince be usta Bir eşofman altı giyem ben en iyisi. Yarın da gidip bişiler bakam. T-shirt üstünede uzun kollu fermarlı bişey giyerim.
  • Merhabalar,
    Bazı spor salonları, salonun kirlenmemesi vs. bazı nedenlerden dolayı şort giymeye biraz karşı çıkıyolar. Bence ilk gün uzun bir eşofmanla git raconu öğrenirsin. Üstünde geniş bir t-shirt olması yararına olacaktır. Eğer şort kısıtlaması yoksa en güzel kombinasyon: altta şort, içine ter emici atlet, üstüne t-shirt. Artı havlu götürmeni tavsiye ederim. Şahsen ben aşırı terlemeyen bir insan olarak, salona girdiğimde 10 dk. da bir şıpır şıpır ter döküyorum.
    İyi çalışmalar.
  • Spor yapılcak yer üstüne bir de sıcaksa uzun kollu birşey giyilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moose Mordecai

Merhabalar,
    Bazı spor salonları, salonun kirlenmemesi vs. bazı nedenlerden dolayı şort giymeye biraz karşı çıkıyolar. Bence ilk gün uzun bir eşofmanla git raconu öğrenirsin. Üstünde geniş bir t-shirt olması yararına olacaktır. Eğer şort kısıtlaması yoksa en güzel kombinasyon: altta şort, içine ter emici atlet, üstüne t-shirt. Artı havlu götürmeni tavsiye ederim. Şahsen ben aşırı terlemeyen bir insan olarak, salona girdiğimde 10 dk. da bir şıpır şıpır ter döküyorum.
    İyi çalışmalar.

Verdiğin bilgiler için teşekürler Atleti hiç düşünememiştim saol

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B.

quote:

Orijinalden alıntı: Trumpeter Swan

İçerisi sıcaksa şort, t-shirt kombinasyonu iyidir zira ben öyle yapıyorum :)

şort giycemde bacaklar ince be usta Bir eşofman altı giyem ben en iyisi. Yarın da gidip bişiler bakam. T-shirt üstünede uzun kollu fermarlı bişey giyerim.

Benimde ince sayılır kalın olsa daha kötü ya
    Ben kampüsteki spor salonuna gidiyorum herkes şort giyiyor orda racon öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eşofman + kısa kollu giy yanarsın arkadaşım ne uzun kollusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Eşofman + kısa kollu giy yanarsın arkadaşım ne uzun kollusu

Doğru yav. Ben t-shirt + uzun eşofman giyem altta mis gibi giderim. Racona göre şortta giyerim
  • quote:

quote:

Doğru yav. Ben t-shirt + uzun eşofman giyem altta mis gibi giderim. Racona göre şortta giyerim

• quote:

quote:

quote:

Gülme gülenin çocugu olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 8 Aralık 2009; 23:50:48 >

• Meraktan soruyorum genel olarak fitness salonlarında ( body building değil ) yaş sınırlaması var mı ?
  • 12 Yaşindand sonra baslanmasi uygun galiba yukari sinir yoktur sanirim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gülme gülenin çocugu olmaz

Şimdi sen de güldün? Kısır mı oldun

• Şalvar giy.
  • manyak manyak sorular soruyosunuz canım benim ne giycen tabiki tişört+eşofman giycen

amaç süs püs görüntü değil orda,gösteriş yapmaya değil zinde kalmaya gidiyosun

bi tane yedek tişört alırsın,çıkarken onu giyersin...
  • bi atlet bida pijama al peşine :D
  • 2 havlu mutlaka götür biri ter silmek için diğeri yattığın yada oturduğun zemine sermek için, çok terleyince oturduğun yere geçiyor ter hiç hoş olmuyor. sonuçta o aletleri tek kullanan sen olmıyacaksın. kullandığn alette mutlaka altına havluyu ser. birde ağırlık çalısırken mutlaka eldiven kullan aksi halde ellerinin içi nasırlaşır

SPOR SALONUNA BASLADIM NE GİYCEM ?[YARDIM]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 9 Aralık 2009; 2:34:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.