Şimdi Ara

40 kilo fazlam var spor salonuna gitmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler evde kendin kilo verirsen sarkmalar olur diyorlar bana
    sizce spor salonuna gitmelimiyim, oysaki benim agırlık kaldırma yerine koşu yapmam lazım bu yağların üstüne ağırlar kaldırınca nolacak
    tavsiyeleriniz neler? birde eğer gidersem spor salonuna aç karınla gitmek daha faydalı degil mi?

• Günde 1 saat yürüyüş yeterli olur salona gitseniz de yaptıracakları koşu bandında yürüyüş. Havalar güzel salona tıkılmayın. Boy-kilo farkı 15+ ya düşmeden spor salonuna gitmek gereksiz.
  • 1.80 110 kiloyum

ama senin dediğinin tersi orada aletlerde sıkılaştırma falan olur sana daha faydalı olur diyorlar

çok kararsız kaldım aslında gitmek istiyorum ama ikilemdeyim şuan. spor salonlarında benden daha kilolular bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TodorovKakalovTemur

1.80 110 kiloyum

ama senin dediğinin tersi orada aletlerde sıkılaştırma falan olur sana daha faydalı olur diyorlar

çok kararsız kaldım aslında gitmek istiyorum ama ikilemdeyim şuan. spor salonlarında benden daha kilolular bile var

Hocam kilon fazla salonda güzel bir program ve güzel bir diyet lazım sana
  • TodorovKakalovTemur kullanıcısına yanıt
    Öncelikle gitmen gereken yer bir diyetisyen.Daha sonra günde 1 saat hızlı tempoda yürüyeceksin.Diyet+ yürüyüşle kilo verirsin.Kilolu olanlara koşmak zararlıdır çünkü eklemlerine baskı yapar.Vücut kitle indeksin 25ê düştüğünde spora başlayabilirsin.Öncelikle dikkat etmen gereken hızlı zayıflamaman çünkü sarkmalar bundan kaynaklanır ve bağışıklık sistemin zayıflar ikincisi ise zayıflayana kadar ağır egzersiz yapmaman.Bel boyun ve diğer eklemlerinin sağlına önem vermen.Zayıflayacağım diye sağlığını tehlikeye atmaman.Kilo vermende başarılar.Ben 118 dim şimdi 93 kiloyum.Azim+sabır+bilinçli yaklaşım=başarı.
  • sağol hocam cevabın için ama belirtmeliyim ki 3 gün sonra başlayacam salona inş
    halsiz,bitkin,güçsüz bir haldeyim

orda 3-5 tane az kilo kaldırırsam biraz toparlanırım inş bir de yanında kardiolarla kilo veririm ve diyet

@cashbacter
  • TodorovKakalovTemur kullanıcısına yanıt
    Eskiden yaplı bir insan kas yaparsa yağlar kas arasında sıkışım kas kanseri yapabiliyor diye bir söylenti vardı.Şimdi bu bilimsel olarak doğru mu değil mi bilmiyorum bu durumu da bir araştır istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashbacter

Eskiden yaplı bir insan kas yaparsa yağlar kas arasında sıkışım kas kanseri yapabiliyor diye bir söylenti vardı.Şimdi bu bilimsel olarak doğru mu değil mi bilmiyorum bu durumu da bir araştır istersen.

şuanda kas yapmak aklımın ucunda yok zaten bu yağlar varken nereye yapıyom

sıkılaşmak için 2-3 kilo kaldırtıyorlar ya ondan bahsediyorum. bide makinalar var göğüs,omuz falan gayet güzel aletler
  • Ben de senin gibi kiloluydum salona baslamadan once 120 kg civariydim. Hoca bana oncelikle kosu bandi bisiklet ip atlama cok kalk ve hafif agirlik haretleri onerdi ondan sonra vucut gelistirmeye gecersin demisti.fazlalardan kurtuldum bedenim agirlik kaldirmaya hazir hale geldi ama ben salonu biraktim

Salondaki hocadan yardim iste sana program ayarlasin ona gore calisir zamani geldiginde de vucut gelistirmeye gecersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda arkdaslar 1 saat evde yürü falan demiş ama oncelıkle hangi nabız aralığında yürüdüğün ve tempon çok önemli..
    evde antrenman programına katılman için öncelikle saglam bır beslenme tablon olmalıve uymalısın hafıf setler var 14 günlük onlara uy yada yuruyus yapabılecegın bır alanda nabız aralıgı yakala ve yag yakmak ıstıyosan o tempoda yuru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.