Şimdi Ara

Spordan Dolayı Çıkan Sivilceler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam aynı sorun bende de vardı Spordan önce bebek gibi suratım vardı 1 tane bile bak 1 tane bile sivilce yoktu suratımda spora başladıktan sonra yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bilmiyorum cildim çok hassas her halde ufacık terlediğimde hemen sivilce çıkıyor terlemekten dolayı olduğunu düşünüyorum ama çözümünü buldum spor yaparken suratını yıka ıslak bırak öyle spor yap ve spordan çıktıktan direk duşa gir çünkü ter suratınızda kurumasın sonra duşa girdiğinde soğuk su ile yüzünü en az 5-10 dk yıka ben öyle yaptım hepsi geçti . birde eczanede Fucidin diye krem satılıyor ondan alıp sür yat ertesi gün hiç bir şey kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 5 Eylül 2019; 13:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ss atsana sivilceleri. benim bildiğim ter yağı falan atar, çoğaltmaz. yediğin yemeklerden falan olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Sporla Surattan Yağ Atamazsın knk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 5 Eylül 2019; 13:20:39 >
  • yumurta sarısından fazla yersem bıyıklarımda sinek ısırığı gibi küçük küçük noktalar çıkıyor.Bunu deneyerek gördüm.Günde 4 tam yumurta yerdim.sarısını 2 ye indirdim noktalar kayboldu.Tekrardan 4 tam yemeye başladım aynı noktalar geri geldiÇok garip ama deneyerek gördüm bunu.Günde 2 den fazla sarı yemiyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Hocam aynı sorun bende de vardı Spordan önce bebek gibi suratım vardı 1 tane bile bak 1 tane bile sivilce yoktu suratımda spora başladıktan sonra yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bilmiyorum cildim çok hassas her halde ufacık terlediğimde hemen sivilce çıkıyor terlemekten dolayı olduğunu düşünüyorum ama çözümünü buldum spor yaparken suratını yıka ıslak bırak öyle spor yap ve spordan çıktıktan direk duşa gir çünkü ter suratınızda kurumasın sonra duşa girdiğinde soğuk su ile yüzünü en az 5-10 dk yıka ben öyle yaptım hepsi geçti . birde eczanede Fucidin diye krem satılıyor ondan alıp sür yat ertesi gün hiç bir şey kalmıyor.
    Çok teşekkür ederim hocam, benim de cildim aşırı hassas bir de beyaz tenliyim en ufak şey hemen belli ediyor lanet durum. İyi forumlar.

• quote:

Sporla Surattan Yağ Atamazsın knk.

Alıntıları Göster
    benim bahsettiğim doku yağ değil. derinin üzerinde yağ oluyor ya o

edit:ayrıca atarsın. ha sadece yüzünden gitmez tüm vücuttan gider ama yüzden de gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 5 Eylül 2019; 20:25:2 >
  • quote:

benim bahsettiğim doku yağ değil. derinin üzerinde yağ oluyor ya o

edit:ayrıca atarsın. ha sadece yüzünden gitmez tüm vücuttan gider ama yüzden de gider.

Alıntıları Göster
    Tam olarak anlamadım surat yapısını belirleyen yağ mı? mesela spor yaparak suratı zayıflatamazsın.
  • quote:

Tam olarak anlamadım surat yapısını belirleyen yağ mı? mesela spor yaparak suratı zayıflatamazsın.

Alıntıları Göster
    zayıflatırsın. kilo alınca aldığın kilo sadece göbekte toplanmaz. ha ağırlıklı olarak kişiye göre göbekte, bacakta veya eşit oranda dağılır (görece) ama yüz de payını alır yağdan. aynı şekilde, kilo verince de sadece göbekten basenlerden değil yüzden de verirsin. ama yüzden vereceğin yağ büyük kilo kayıplarında belli olur daha çok. yüz fazla yağ toplamıyor çünkü.

• quote:

zayıflatırsın. kilo alınca aldığın kilo sadece göbekte toplanmaz. ha ağırlıklı olarak kişiye göre göbekte, bacakta veya eşit oranda dağılır (görece) ama yüz de payını alır yağdan. aynı şekilde, kilo verince de sadece göbekten basenlerden değil yüzden de verirsin. ama yüzden vereceğin yağ büyük kilo kayıplarında belli olur daha çok. yüz fazla yağ toplamıyor çünkü.

Alıntıları Göster
    Mesela Ben Dövüş İle Uğraşıyorum Ringin etrafında 30 dakika koşup kalori yakmama rağmen ama Çok yemek yiyiyorum bu yüzden suratım genede toplu duruyor suratı zayıflatmam için ne yapmam lazım ?

• quote:

Mesela Ben Dövüş İle Uğraşıyorum Ringin etrafında 30 dakika koşup kalori yakmama rağmen ama Çok yemek yiyiyorum bu yüzden suratım genede toplu duruyor suratı zayıflatmam için ne yapmam lazım ?

Alıntıları Göster
    bölgesel zayıflama diye bir şey yok. zayıflarsan her yerinden zayıflarsın. fakat yüzden yağ vermek için çok kilo vermen lazım dediğim gibi yüz fazla yağ tutmaz. ringin etrafında 30 dakika koşabiliyorsan zaten şişman falan değilsindir yani yüzün nasılsa normali zaten öyledir diye inanıyorum. yapacak pek bir şeyin yok ona. benim yüzüm de biraz tombuldur. bu direk insanın özel yapısıyla alakalı.

• Belki Yediğin Bişey Alerji Yapmışdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bölgesel zayıflama diye bir şey yok. zayıflarsan her yerinden zayıflarsın. fakat yüzden yağ vermek için çok kilo vermen lazım dediğim gibi yüz fazla yağ tutmaz. ringin etrafında 30 dakika koşabiliyorsan zaten şişman falan değilsindir yani yüzün nasılsa normali zaten öyledir diye inanıyorum. yapacak pek bir şeyin yok ona. benim yüzüm de biraz tombuldur. bu direk insanın özel yapısıyla alakalı.

Alıntıları Göster
    Yüz Hattım böyle .

Spordan Dolayı Çıkan Sivilceler

• quote:

Yüz Hattım böyle .

Spordan Dolayı Çıkan Sivilceler

Alıntıları Göster
    kanki iyi bir 10 kilo vermediğin sürece çok da fark edilebilir bir değişim olacağını ben sanmıyorm.

• quote:

kanki iyi bir 10 kilo vermediğin sürece çok da fark edilebilir bir değişim olacağını ben sanmıyorm.

Alıntıları Göster
    knk 65 kiloyum. tombul mu duruyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 5 Eylül 2019; 21:17:0 >
  • quote:

knk 65 kiloyum. tombul mu duruyor ?

Alıntıları Göster
    tombul duruyor da bazı insanların yapısı öyle. ben de öyleyim kanki. yanak gıdık falan bende e var. yanak sendeki kadar yok gerçi, sen kutsanmışsın xd yüzündeki yağ kilon normalsa yapıdan dolayıdır. yapacak pek bir şey yoktur. eğer fazla kiloluysan kiloyu normale indirince yağ da azalır surattaki. senin yapısı öyle kanki. tombik yanaklardan güzel makas alınır
  • quote:

tombul duruyor da bazı insanların yapısı öyle. ben de öyleyim kanki. yanak gıdık falan bende e var. yanak sendeki kadar yok gerçi, sen kutsanmışsın xd yüzündeki yağ kilon normalsa yapıdan dolayıdır. yapacak pek bir şey yoktur. eğer fazla kiloluysan kiloyu normale indirince yağ da azalır surattaki. senin yapısı öyle kanki. tombik yanaklardan güzel makas alınır

Alıntıları Göster
    Hahah Eywallah knk :) kilom normal aslında 65 kiloyum 1 ayda 5 kilo almıştım aniden direk surata vurdu ama bende böyle kalmasını istiyorum aslında tombul surat iyidir sakallarında etkisi var tabi mesela sakalları kestiğim zaman tombul durmuyor neden aceba.

• Aynı sorunu bende yaşıyorum.Fazla yumurta yememden dolayı olabilir diye beslenmede düzenlemeler yaptım,doktora gittim fakat düzelmedi.Sabahları kardiyoya akşamları antrenmana gidiyorum.Eski düzenime nazaran vücuduma fazla yükleniyorum.Spora gitmediğim off günlerde sivilcelerin ufak ufak yok olduğunu gözlemledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Bende her sabah oluyordu 3 te yattığımda bile. Sonradan roaccutane diye bir ilaç kullandım sıfır yağ sıfır sivilce. Ama ağır bir ilaç
    Hocam ben o ilaci kullandım 6 yil oldu. Ama cildimin yağı azalmadı ya. Gunde kac kere yıkıyorum yüzümü sayamadım artık. Sizde durumlar nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende acayip etki yaptı dudağımı patlattı bayağı. Şu aralar hiç çıkmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.