Şimdi Ara

sporting lisbon- metalist kharkiv...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu maç için yorumlar neler. Çok riskli bir maç ne olucagı belli olmaz. sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum

• taraf bahsi riskli bence zaten 1.85-3.10-3.00 oranlarını bir arada görünce hep tereddüt etmişimdir . şahsi fikrim üst yönünde metalist açık futbol oynamasını benimseyen bi takım lizbonunda kendi evindeki gücü ortada onlarda boş geçmez maçı üste taşırlar
  • iy 1 ms 0 bence
  • iy0 çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykanky

taraf bahsi riskli bence zaten 1.85-3.10-3.00 oranlarını bir arada görünce hep tereddüt etmişimdir . şahsi fikrim üst yönünde metalist açık futbol oynamasını benimseyen bi takım lizbonunda kendi evindeki gücü ortada onlarda boş geçmez maçı üste taşırlar

hocam bende sana katılıyorum ama bu tarz takımlar buraya kadar geldiginde kontrollü oynar. atletico olsa gözüm kapalı üst hatta 4-6 gireblirim ama metalist e sporting e güvenmiyorum açıkçası ama bi fikirlerinizi almak istedim :) 2-3 gol de olabilr 1-0da olabilr bu maç çok riskli
  • Alt biter bence
  • Ben iy0 ms1 diyorum...Hatta 4 maç iy ms sistem kuponumda böyle oynadım...500 Alacaktım ama Vaslui maçından 4. maçım yattı...Şimdi Lizbon maçı iy0 ms1 olursa 100 TL civarı alacağım...Diğer maçlarım Defensor ve S.United iy0 ms1 ti...Bunlar geldi...
  • MS 1
  • İY0 / MS 1
    1,5 üstü
  • metalist puan alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraly61

iy0 çek

• quote:

Orijinalden alıntı: maqician

Ben iy0 ms1 diyorum...Hatta 4 maç iy ms sistem kuponumda böyle oynadım...500 Alacaktım ama Vaslui maçından 4. maçım yattı...Şimdi Lizbon maçı iy0 ms1 olursa 100 TL civarı alacağım...Diğer maçlarım Defensor ve S.United iy0 ms1 ti...Bunlar geldi...

helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Orijinalden alıntı: maqician

Ben iy0 ms1 diyorum...Hatta 4 maç iy ms sistem kuponumda böyle oynadım...500 Alacaktım ama Vaslui maçından 4. maçım yattı...Şimdi Lizbon maçı iy0 ms1 olursa 100 TL civarı alacağım...Diğer maçlarım Defensor ve S.United iy0 ms1 ti...Bunlar geldi...

helal olsun

Eyvallah...Teşekkürler...
  • iy 0 ama maç sonu pek emin degilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.