SPORTSTYLE ÇOK UYGUN FİYATLI AYAKKABI VE KIYAFETLER----3----
-
-
Cortezin fiyatı çok iyiymiş de numara büyük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paylaşana saygım sonsuz fakat site hiç güven vermedi.
2 alışverişte toplam 3 ürün aldım. Eski sezon ürünlerdi, ürünlerden birinin orijinal Adidas kutusu yerine, firmanın kendi yaptırdığı kutuda gelmesi dışında bir sıkıntım olmadı. Normalde bu bile çok büyük bir problem ancak eski sezon ürünü olduğunu bildiğimden ve güzel fiyata aldığımdan dolayı problem etmedim.
-
-
yav bilader git başkalarına salça ol bu paylaşımların kaçından millet faydalandı senin dünyadan haberin yok
özelden kaç kişi yazdı bana bu zamana kadar faydalandım teşekkür ederim diye
bana gelmişssin aylar yıllar önceki fiyatları atıyorsun şu kadardı şu kadara düştü diye varsa imkanın alabiliyorsan şimdi de o fiyatlara al görelim
muhalefet olmak için yazıyorsun senin derdin sıkıntın bu
-
Haklısın. Bence de fırsat değil bu paylaşım. Alelade normal fiyatlar. Bu arkadaşımız sıcak fırsatlarda yeni sanırım. Heyecanlı bir arkadaş. Gören de site sahibi kendi sanır. İyi niyetini anlıyorum lakin üzgünüm sıcak fırsat değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 8 Aralık 2021; 12:38:26 >
BAŞKA sayfalara forumlara bak o zaman
normal fiyat anlayışın nedir açıkla öğreneyim bende
sıcak fırsatlarda yeni miyim gir bak paylaşımlarıma da ondan sonra konuş
site sahibi ben olsam bu kadar reklamını yapmam nasıl olsa para bende derim
-
Merhaba değerli kullanıcılar.
Ürünlerimiz ile ilgili web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca kampanyamızdan da yararlanabilirsiniz.
İyi alışverişler dileriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X