Şimdi Ara

Sporu bırakmak üzereyim gelişemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncellikle sorunumdan bahsedeyim ben 10 aydır düzenli olarak spor yapıyorum (3-4 gün). kilomun 2 katı protein alıyorum beslenmemde bir sıkıntı yok. Formlarımda %100 kusursuz olmasada büyük ölçüde doğru aynadan kendimi izliyorum. Çoğu harekette kendimi zorlayıp tükenişe yaklaşıyorum. Eğer bir harekette 15 tekrar çıkarabiliyorsam ağırlığı arttırıp 6 tekrar yapıyor sonra zamanla o ağırlıkta 12 tekrara çıkmaya çalışıyorum. Tüm bunlara rağmen vücudum 3-4 ay spor yapan birinin vücudu gibi.

Kızım

15 yaşındayım

boyum 165

kilom 54-55

Anterman programım (PPL) şeklinde yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Set ve tekrar sayıları hipertrofiye uygun durmuyor dostum onları değiştirmeyi denedin mi? Belki push pull legs senin kumaşın değildir belki fullbody veya split deneyebilirsin 10 ay güzel bir süre istikrarını takdir ediyorum ama herkes aynı düzeyde be aynı sürede gelişmez bende 10 yıldır yapıyorum banada 2 yıldır yapıyorsun gibi diyen var :D Beslenme kısmında bir diyetisyene başvurman en güzeli olur genelde biz severiz her şeyi kendimiz yapmayı makronu iyi aldığını söylemişsin fakat mikrolar var karb var hepsi birer faktör olabilir gelişiminde. Değinmediğin bir noktada uyku ve dinlenme o kısımlarda belki problem olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.