Şimdi Ara

SPOT BİİR ÜRÜN ALMAK NE KADAR MANTIKLI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spot bir ürün almak ne kadar mantııklıı
    KVK garantinin normal garantiden ne farkıı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JETAACKS -- 11 Ocak 2009; 23:35:35 >

• öğrenci isen, babanın kabarık banka hesapları yoksa, son derece mantıklı
  • KVK'da sorun olduğunda muhatabın olur diğerinde olmaz.

Elazığ'da oturuyosundur. Garantisi sadece İstanbul'dadır. Ankara'dadır.

Ne alaka ya babanın kabarık hesaplarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 11 Ocak 2009; 23:45:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

KVK'da sorun olduğunda muhatabın olur diğerinde olmaz.

arkadaş editlemedn önce sadece "Spot bir ürün almak ne kadar mantııklıı " yazıyordu.

Bilkentteki fabrikatör çocuğu gidip sıfır no-frost buzdolabı alabilir misal.Ama memur çocuğu için sence de bunu spottan almak mantıklı olan alternatif değil midir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_don

quote:

arkadaş editlemedn önce sadece "Spot bir ürün almak ne kadar mantııklıı " yazıyordu.

Bilkentteki fabrikatör çocuğu gidip sıfır no-frost buzdolabı alabilir misal.Ama memur çocuğu için sence de bunu spottan almak mantıklı olan alternatif değil midir ?

Değildir. Memur çocuğu olan ilerisini düşünür. Arıza yapacağı zaman o ürünü tekrar kullanmak isteyecektir sorunsuz şekilde. her yerde muhatap olacağı insan isteyecektir.

A markası Genpa, KVK. B markası sadece İstanbul'da servisi olan bir marka. Ben Erzurum'da oturuyorum. Aldığım ürünü ben neden İstanbul'a göndermek zorunda kalıyorum. Veririm şehrimdeki servise onlar yapmaya çalışırlar. Ha yapamadılar mı o zaman kendileri gönderirler başka şehre ya da iadeye.

Malı almakla iş bitmez. O maldan yıllar boyunca sorunsuz yararlanmakta önemlidir. Sorun çıktığından en kısa şekilde sorunu gidermekte önemlidir. Güvence vermesi de önemlidir.

• quote:

quote:

quote:

Değildir. Memur çocuğu olan ilerisini düşünür. Arıza yapacağı zaman o ürünü tekrar kullanmak isteyecektir sorunsuz şekilde. her yerde muhatap olacağı insan isteyecektir.

A markası Genpa, KVK. B markası sadece İstanbul'da servisi olan bir marka. Ben Erzurum'da oturuyorum. Aldığım ürünü ben neden İstanbul'a göndermek zorunda kalıyorum. Veririm şehrimdeki servise onlar yapmaya çalışırlar. Ha yapamadılar mı o zaman kendileri gönderirler başka şehre ya da iadeye.

Malı almakla iş bitmez. O maldan yıllar boyunca sorunsuz yararlanmakta önemlidir. Sorun çıktığından en kısa şekilde sorunu gidermekte önemlidir. Güvence vermesi de önemlidir.

Öğrenci evi denen olayı duymadın mı hiç ?

4 kişi bir araya gelmişsin diyelim,aynı evde.Cebindeki para kısıtlı. Her gün makarna yemekten imanın gevremiş. Atıyorum eve televizyon alınacak. Gidip sıfır, garantili,kaliteli bişey mi alınır yoksa önceki öğrencilerden spota düşmüş bişey mi ? Ki alınan eşya da ömürlük alınmaz, okul bitince genelde tekrar spota verilir.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektroniker -- 12 Ocak 2009; 0:10:30 >

• quote:

Öğrenci evi denen olayı duymadın mı hiç ?

4 kişi bir araya gelmişsin diyelim,aynı evde.Cebindeki para kısıtlı. Her gün makarna yemekten imanın gevremiş. Atıyorum eve televizyon alınacak. Gidip sıfır, garantili,kaliteli bişey mi alınır yoksa önceki öğrencilerden spota düşmüş bişey mi ? Ki alınan eşya da ömürlük alınmaz, okul bitince genelde tekrar spota verilir.

Edit : İmla

Spot ne demek biliyo musun Allah aşkına ya.

Eskiciler olmasın senin dediğin şey. İkinci el eşya satan.
  • ya bişi dicem niye sadece memur çocuğunu lafa katuıyosunuz.Bu ülkede asgari maaş alan aileler çoğunlukta.
  • Telefon alacaksan Greymarketten uzak dur.Diğer elektronik spot ürünleri bilemem fakat telefonda kvk, genpa vs. gibi firmaların ürünlerini tercih et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .mRcan.

ya bişi dicem niye sadece memur çocuğunu lafa katuıyosunuz.Bu ülkede asgari maaş alan aileler çoğunlukta.

Katanlara sormak lazım kardeşim.
  • Git Tahtakaleye Herşeyin En İyisini ve En Ucuzunu Bulursun ..
  • spot kullanılmamış malın bayi harici satışıdır.ikinci elle alakası yoktur.ayrıca bir çok spot malların aynı garantileri,faturaları vs. vardır.alırken dikkat edip ürünü görerek aldınmı sorun olacağını zannetmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.