Şimdi Ara

Spot lambalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan bir arkadaşımın muayenesinde spot lamba olarak Osram Decostar 51S 44870 wfl 12v 50w ampul bulunmakta. Bunlar sarı renk ışık veriyor. Bunların beyaz verenlerinden kullanmak istiyor. Birkaç kişiye sordum bu spot lambaların beyazları yokmuş. Bunların beyazlarından bileniniz var mı ? Yoksa yerine tasarruflu olarak kullanabilecegimiz bir ampul var mı ?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: trivialar

Merhaba,

Şuan bir arkadaşımın muayenesinde spot lamba olarak Osram Decostar 51S 44870 wfl 12v 50w ampul bulunmakta. Bunlar sarı renk ışık veriyor. Bunların beyaz verenlerinden kullanmak istiyor. Birkaç kişiye sordum bu spot lambaların beyazları yokmuş. Bunların beyazlarından bileniniz var mı ? Yoksa yerine tasarruflu olarak kullanabilecegimiz bir ampul var mı ?

Teşekkürler

Bunların yerine kullanabileceginiz tasarruflu beyaz ampüller var.Bende sport lambaya tasarruflu beyaz ampül taktırdım.
  • maalesef bunların beyaz olanı yok.duylu olupta led olan spotlar var ama duylarını değiştirmeniz gerekir.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Önerebileceğiniz marka model var mıdır ?

• iyi günler kolay gelsin. bana yardımcı olursanız sevinirim. internette araştırdım fakat detaylı olarak bir bilgi bulamadım .
    sizden bilginiz varsa 35, 70 , 150 w HQI-T , CDM-T ,HCI-T , HCI-TC Spot ampuller için renk kotları ( degerleri ) hakkında bilginiz veya bunla ilgili acıklamalı bir site bulursanız sevinirim
    ŞİMDİDEN İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKÜRLER....
    SAYGILARIMLA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Led Spot Yanıp Sönüyor
    8 yıl önce açıldı
    Led spot tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.