Şimdi Ara

Spot Yuvasına Led Ampul Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısmetse haziranda dünya evine giriyorum. Evimin salonunda (30m2) tavanın dört kenarında 12 adet E27 duy'a sahip spot yuvası var (çap ölçüsünü henüz almadım). Kiracı evden çıkış yaparken spotlardaki sağlam olan ampulleri almış bozuk olanları bırakmış. Bıraktıklarına baktığımda tasarruflu ampul kullandığını gördüm ve bu tür harici ampul takılabilen spot kasalarında böyle tasarruflu ampul kullanılıyor bildiğim kadarı ile ama ben tasarruflu ampul kullanmak istemiyorum. E27 duylu led ampul kullanabilir miyim teknik olarak uygun mudur? Tasarruflu ampullerin kısaları uzunları orta boyları var fakat hepsi dar biçimde geniş veya bombeli değil. Led ampullerde ise genelde akkor ampule benzer bir formu var yuvarlak. Yuvaya otursa bile görüntü kötü olur mu spot için led ampul uygun olur mu tavsiyeleriniz nelerdir. Yardımlarınızı bekliyorum

İyi forumlar.

• Konuyla ilgili yardımcı olacak yok mu?
  • E27 suya sahip 220v ile çalışan LED ampuller bağlamanızda teknik olarak bir sakınca yok. Görüntü konusu ise sizin tercihinize kalmış. Bu arada mısır koçanı tipinde LED ampuller de var internette bu isimle arayıp bulabilirsiniz. Onların yapıları daha ince uzun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Led gerçekten tasarruflu mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.